Cute Blogger Award ~



"Cute Blogger Award"


Salam semua....dah berapa hari Shiela tak update blog kan??...ada ker yang perasan...kikiki, takper lah tue..kali nie Shiela nak update award yang Shiela dapat dari Kak Imun......"Cute Blogger Award"...pink kaler lagik...i loikkke...tq Kak Imun dah bagi Shiela award nie....cute award nie, kena dengan picturenyer ~


Jadi kepada rakan2 yang lain, jom kita kenal Kak Imun dengan lebih dekat lagi...nie link nyer... ~



Jadi, sekarang nie Shiela nak pass kan "Cute Blogger Award" nie kepada 5 geng yang lain...ikot peraturan yer...huhuhuhu, kalau tak ikot boleh?? nak bagi lebih pada yang lain2...tapi Shiela tak mampu nak tapi satu2 nama kat sini...jadi pada nama yang tak tersenarai...award nie untuk korang jugak k ~

Cowgirl

.
.
.
.
.

kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

ok yang nanti i amik.ea...nama ku teratas..lalala..suker...=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa macam biasa babe...yg lain2 tue belom bagi tau lagi...huhu :)

Dila Abdul Rahman berkata... Reply To This Comment

oh... ini awardnya.....ngeh ngeh ngeh....salah tengok lah yang hari tu...jadi wak jalok ngapuro dengan sheila yer....hahahahaha
nombor berapa tak kisah....yang penting ado....macam lucky draw....huehuehuehue

dengan penuh sopan santun wak pun amik awrd tu yer....

baik hati betul sheila ni....len kali kasik lagik yer....bior comei dan berseri sikit blog wak yang suram kehitaman tu....orait....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Dila Abdul Rahman patot lar ari tue wak komen kat salah tempat....

takper wak. yang penting wak sudah ketemu dengan award yang dicari2 tue...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...