Friends Award ~ 2nd Blogvesary of Lifeofladyell.Blogspot.com





Salam semua...hari nie Shiela nak buat n3 khas dengan happynyer bahawa kawan lama shiela dari zaman2 sekolah dulu lagi iaitu (skema) Ell, sama sama meraikan Blogvesary Lifeofladyell yang sudah pon mencecah usia 2 tahun...wah lama dah Ell nie dalam dunia blogging...mesti banyak pengalaman dan masam manis dalam dunia blogging nie yang dia harungi...masih terus bertahan dan sudah tentunyer ia satu kejayaan bagi seseorang blogger...


Sebenarnyer dari Ell Shiela kenal dunia blogging nie...shiela mula nak buat blog nie pon lepas shiela mula menjejak kan jari ke blog Ell...mula2 masok n baca setiap n3 dan posting dari Ell nie Shiela kagom...tak sangka kawan sekolah aku nie ada blog yang hebat dengan penoh pengisian dan macam2 lagi tentang kehidupan seharian ell dan family. Dari blog jugaklah Shiela rasa lebih rapat lagi dengan Ell & family lepas berbelas tahon tak jumpa...seronok sangat!!


Kepada Ell kawan satu sekolah n sampai sekarang nie tak sangka pulak kita boleh jadi lebih saling mengenal dalam dunia blogging nie (dulu masa sekolah2 tak rapat sangat), thanks so much pada ko banyak2 kerana mengenalkan aku yang masih lagi belajar merangkak rangkak nie dalam dunia blogging...aku sayang ko n juga luve to read your blog n will be your loyal follower forever dear ~


Teruskan ber blogging sampai lebam bila bila pon, sesungguhnyer blog LifeOfLadyEll sangat sangat sangat sangat hebat pada pandangan mata aku sampai bila bila pon jua ~







Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Amir Izzat berkata... Reply To This Comment

salam..sama gak ngan amir..kerna kawanlah amir nak ada blog..hehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

blog aku xmasuk ulang tahun lagi nieh...
;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Amir Izzat sama yer dik...jadi kita ada mentor kan...huhu :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ blog ko dan aku takyah lar...hihihihi

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

~tq babe,sudi accept tis award..mmg adalh pahit manisnya...penah owang curik artikel aku pastu claim die punye..tk bg salam kehape..blah mcm tu je..kuang ajaqqqq
~manisnya bnyklh..mcm2 jenis org kita leh jumpa..n nk sahabat mmg senang dgn blog ni..:)
~dah2 ko takyah nk bodek lelebih..tk dpt adiah pun...ahakssss
~n aku kagum ngan ko jugak sbb nya ko tau dh kan..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ ala...takder hal lar babe...pujian ikhlas untuk ko...takyah adiah2... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...