Jangan mencarot dekat blog aku nie!!!!!!!





PERINGATAN!!!

Salam semua....shiela nak umumkan ngan tegaskan kat sini...kepada orang yang sakit jiwanyer dan tersesat sampai ke blog nie............jangan sesekali leave comment kat SHOUTBOX atau kat mana2 kawasan dalam blog ibu, Danny ngan Adam dengan kata2 yang tak elok, melampau, mencarot, dan sebagainyer yang seangkatan dengannyer...itu kurang ajar namanyer yer, sangat2 TAK SESUAIII sekali ngan tema blog Ibu, Danny ngan Adam yang chumil nie......mungkin nie kerja orang2 yang sakit jiwanyer dengan melink kan terus ke blog orang yang dia sakit di hati tue...perbuatan kamu tue sungguh2 tak bertanggung jawab.......sekian terima kasih!!



SmileyCentral.com


kelik kat situ ~







Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

mommyYen berkata... Reply To This Comment

ha ah la shiela..teruk btul 'words' tu..sakit mental jiwa aganya org tu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen sudah semestinyer mommyyen...menyakitkan hati...mengotorkan kechumilan blog Danny jer...hukhuk (lampauuuu betol org nih!!)

Wan_hazel berkata... Reply To This Comment

sabar je kak..budak tu menang tak dpat kash syg dr mak bapak dia tu..wan pun ade kene gak camnie...jakun je...nie bukan anak mnusia tp anak kera yg gila...enatah de tak mak bapak dia anta dia g skolah...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Wan_hazel tuelah wan...caner leh buat menda2 cenggini...tak suker!

shiyda berkata... Reply To This Comment

akak , komen tuh ke yg akak mksudkan ? ? bile ? tadi eh ? link kt blog shiyda ?
setahu shiyda td shiyda tak bw sgt , pegi kt blog akak pn tak hari ni . tkejut gak akak ckp cmtu . sape punye keje lak ni ? urmm . kt blog chylia pn ade komen cmni gak .

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@shiyda akak tau bukan syida nyer kejer...takkan lar syida yang buat...siap dia tulis situ oppss silap type...jangan risau k...cuma awak kena buat satu n3 khas pasal kes nie...jadi lain kali blogger tau...yang penting n3 tue "sticky post"... :)

Khairunnisa' berkata... Reply To This Comment

Ban je terus ip address nya =)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Khairunnisa' nanti sis usahakan...tq yer :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

ade plak mcm tu..mcm2 perangai org klu nak sakitkan hati..bikin i emosi lak tgk ayat2 tu..mencemar kesucian di blog mu ini yang... dia igt kita n bodoh it ke x leh check ip dia..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa lissa tolong i checkkan IP add dia babe...caner yer?...huhu :)

Che Armster berkata... Reply To This Comment

orang macam ni pon ada.. ish ish ish

tak tau adab kat tempat orang langsung. *sigh*

Dila Abdul Rahman berkata... Reply To This Comment

mak aihhh.....tengah gersang kot....!!! huehuehue

sumpah jer si'gas tue....biar dia jadi seperti apa yang ditulis....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...