Nak cari duit Online sangat lar gamaknyerrrr....



Salam semua...hari nie nak story pasal iklan yang melambak skang nie kat dalam blog ibu, Danny ngan Adam...hukhukhuk....naper lar ibu tamak sangat letak iklan banyak2 kat dalam blog ibu nie??? danial tanya....yang benarnyer hari tue gatal2 tangan ibu nie pandai2 gi daftar ngan google Adsense!!...dah daftar tue, ada lah masok kejap iklan Adsense kat dalam blog ibu nie tak sampai 5 minit gamaknyer...


Pastue blog ibu nie ada problem register issue ngan Adsense so ibu pon teruslah buang iklan Adsense nie...kira diorang tak approve lar ibunyer permohonan tue kan...kehkehkeh, language blog not supported gamaknyer...tak kisahlah tue, ibu pon terus buang iklan nyer tanpa membuang masa lagi yang mana ianyer mengambil masa menapak kat dalam blog kita nie tak sampai 5 minit tadi kan...


Then pastue as usual check lar Nuffnang nyer profit, benefit, tok nenek fit lagi...tengok2 status Datin tue dah kena buang lar...status tue dah tukar pada title Puan jek...kehkehkeh...cepatnyer laling Nuffnang ibu nie merajok kan??...hukhuk, nak buat macam mana...dah dia merajok ibu pon terpaksalah teruskan menempek blog kita nie ngan lain2 iklan yang ado kat Mesia ku yang tercinta nie...


Mangga Ads ngan HeartBeat.my.....tapi Nuffnang tetap baik hati (biasa no 1 memang terbaik kan? kikiki)...walaupon dia dah merajok ngan ibu, dia tetap keluarkan iklan2 yang menarik kat blog kita nie Danial...hukhuk...touching lak ibu...sekali dia keluarkan iklan tue 3 slide sekaligus...ingatkan dia merajuk lama tadi.....dari siang ibu tak nampak2 dia dtg, nie dia dah ada dtg tunjokkan rupanyer yang amattttt menawan tue...luve u'olssss.....(sambil kulemparkan flying kissssss)


Pada semua ADS kesayangan ku sekarang nie...jgn merajok2 k...teruskan berusaha untuk mendapatkan peningkatan yang terbaik masing2.....jangan gado2 k.......caiyok2!!! huphup hureyyyy.....


nampak tue header......dia tak merajok kan??
no1 Nuffnang
no2 Mangga Ads
no3 HeartBeat.my



yang nie no1...Nuffnang "Post" ngan "Sidebar"....dia dtg...teng teng teng!!...dengan senyom manisssssnyaaaa....huhuhuuuuu



yang nie no 2....jom joint.....ada beran??? kikiki...jangan jadi macam ibu sudahlar...tak reti buat2 reti kan...nah, mendapat lar gamaknyer...



yang nie pon no 2 jugak...u go girl!!!!...huphup hureyyyyyy....







Photobucket



kalau suka LIKE k... :D

20 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Ieda Al-Habsyi berkata... Reply To This Comment

yang heartbeat tu best tak? rasa nak mencuba pulak, hehehe! :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

nak duit dari ko la...
;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Ieda Al-Habsyi cubalah yang...kalau dah takder status "datin" tue takyah lar segan2...kikiki, rugi..

baru jer try Heartbeat tue...tau tau lagi...macam ok jer... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ko nak duit dari aku...ko lagiiii banyak duit...

kalau hati ko sampai nak gak duit nie mintak ngan Danial k...hukhuk :P

Syukie berkata... Reply To This Comment

Banyak nye ikla akak shiela ni :D
semua asik on je...iklan jarang tidur :D
bnyk la wet tabung mcm ni :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Syukiehukhukhuk....amin, byk duit tabung...nak support danial nyer ottomen, ben10, rangers dan macam macam lagi...hihihi

cemomoi berkata... Reply To This Comment

dah kaya jangan lupa kat kengkawannnn

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

da tamak jangan lupa kawan.haha.

qellissa berkata... Reply To This Comment

byknye iklan...rambang mata daku nak mengelik ni babe...hahaha

Ain berkata... Reply To This Comment

meriahnya tengok iklan kat sini....

tak dapat status datin takpe, janji yang masukkk tue banyak kan...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cemomoi kikiki...kaya sangat dah nie....berpinar2 bijik mata tengok blog nie ha...kikiki

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia dah tamak gak nie...awak ada apa2 lubang iklan yang akak tak tau ker...kalau ada jgn lupa bagitau yer...

akak nak tempek lagi banyak2 ...kahkahkah

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa kelik!! jangan tak kelik babe...masok sini memang penat sikit lar yer....hahahahaa

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Ain
ekekekeke...pandai nyer ain....tuelah, ibu naik pening mana nak carik duit nak support ottomen, rangers ngan ben10 danial...nie lah cara2 yang paling berkesan sekali...hukhuk

Mrs.Joe Sparrow berkata... Reply To This Comment

hi kak shiela... sunuk ek dapat duit.. saya pun nak try la... hehe...thanx for the info... =)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mrs.Joe Sparrow mrs joe....jom lar cuba...memula status tue ilang....hari nie dia dah mai balik...pening gak ...nak tunggu 2 hari lagi baru boleh kompem...huhu

tapi ada 3 akun best jugak... :D

Hamzah Ian berkata... Reply To This Comment

seyes best bace entry nih.. hehe

diriku berkata... Reply To This Comment

byknya iklan..he2

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hamzah Ian seyes...sama...kikiki :P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@diriku banyak2 baru best...semangat sikit nak ber blog.....huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...