Siapa nak hadiah dari Mama Danny & Adam? ~



~ Ini adalah Sticky Post...n3 baru ada kat bawah :) ~




Salam semua....buat pertama kalinyer...shiela nak bagi hadiah secara ikhlasnyer kepada sesiapa saja (yang menetap di Malaysia, supaya senang aku nak post hadiah..hahahaha)...diulangi, kepada sesiapa yang nak hadiah...nak tak??...haaaa, kalau nak leave jer comment kat post n3 nie...leave comment apa yang kamu suker di dalam blog Shiela Latif ~ Mama Danny & Adam nie...itu sahaja...


Hadiah cuma ada satu sahaja...mintak maaf yer...diulangi cuma ada satu sahaja...disebabkan skang nie shiela sedang sangat berminat ngan barang2 english style, jadi masa blogshop tue terlebih rambang lak mata nie n jadiklah terlebih order....memula nak simpan untok koleksi sendiri, tapi fikir2 balik asik aku jer yg joint kontest apa kata aku lak yang buat kontest untok aku menghargai semua geng2 maya yang setia di blog cabok nie... :)



Tempoh kontest nie (kontest ker?) tak lama...bermula dari hari ini (23 Julai 2010) sampailah kepada tarikh (31 Julai 2010) seminggu jek..juri adalah eEcik Latif ngan Moksu ngan saya sendiri dan pemenang akan diumumkan pada 2hb @ 3hb August....ok, jangan segan dan malu sesiapa jer (dalam Malaysia) boleh joint yer ~







SmileyCentral.com





Inilah hadiah nyer (boleh wat raya..hehehe) ~


Hadiah nie Shila beli kat blogshop kak Salicottage...suker shop kat sini sebab kak Sali sangat baik dan sabar sekali melayan kerenah pelanggan nyer yang kalot seperti shiela nie...tq kak Sali..... 





SmileyCentral.com








Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

24 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

alawiah raji berkata... Reply To This Comment

wah....murah rezeki ya....nak hadiah tu shila...lawanya...ok2
sy komen dulu yek...sy suka blog awk sebab sy suka baca awk punya kisah pasal anak2 awk yg sgt2 teletah tu.kdg2 nak tergelak pun ada terutamnya pasal rambut yg di potong buruk tu...sgt kelakar...lagi pun blog awk sgt2 la meletop(sgt jeles sebab blog sy sgt simple n serabut...akhir skali alangkah bahagia sy di hari raya kalu dpt hadiah tu save baget nak beli hadiah kat mak sy kih kih kih...

Parkcheek Chun Li berkata... Reply To This Comment

Pakcik suka blog Shiela Latif ~ Mama Danny & Adam kerana

beliau mempunyai 2 orang anak yang sangat comel. Dan yang penting isi entry beliau tak meleret dan diselitkan juga dengan gambar. Gambar penting bagi merehatkan mata yang sedang membaca...

Pakcik nak sangat lampu tuh.....

RedBoy berkata... Reply To This Comment

RedBoy suka blog Shiela Latif ~ Mama Danny & Adam kerana...,

blog yg kemas, cantik, entry yg menarik, susunan ayat yg x merapu, gambar yg high quality, anak yg comel dan susunan widget yg teratur..

alangkah bahagianya mak red kalau dpt haidah dr mama danny & adam utk hari raya tahun ni.. moga2 komen saya terpilih.. terima kasih mama..

Dila Abdul Rahman berkata... Reply To This Comment

wah....kalo nak komen mesti nak hadiah kan....kalo nak hadiah mestilah kena komen.....huehuehue

Adapun bagi wak.... banyak sangat yang wak suka kat blog sheila ni...pertama jumpa terus jatuh cinta....layout yang kawaii....susunan yang menarik...iklan yang banyak....ceritanya semua menarik...walau sheila takder entry baru...wak tetap datang sebab wak akan korek baca entry yang lama2 dari sheila....pendek kata blog sheila menepati citarasa dan mewakili sheila sebagai seorang ibu yang berjiwa muda dan happy sentiasa.......

betul tak latip dan moksu apa yang wak cakap ni....huehuehue

p/s wah banyak cun lah itu lampu sesuai ngan rumah wak yang kat desa2 ni...hahahahaha
( ayat skema )

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

suka blog ni sebab warnawarna+ada ibu yang jahat suka bebel pasal babybabynya yang comel.haha.[aa.nak hadiah.]

larra berkata... Reply To This Comment

wah..cantiknya lampu tu..kita nak..kita nak..

ok..sebab kita suke lepak umah mamashiela ni pasal langsir dan eksesori mamashiela ni yg sangat suweet.pastu sesambil lepak tu kita dapat join mamashiela sembang sembang pasal danny dan adam..kite juga boleh join mamashiela mengumpat pasal isu semasa..ada jugak info yang mamashiela kongsikan dengan kita semua..bila n3 terbaru kuar je..kita rasa macam terhegeh hegeh nak click dan nak tau pe citer.bila kita tak free beberapa hari..kita akan qadho n3 yang tertinggal.kita ni susah tau nak menjadi pengomen..tapi tak sangka rupanya kita adalah 3nd top commentators kat umah mamashilea..wah..kipas habis..hehhe..dan mamashiela ni suke sangat kasi kita award.sebab tu kita sayang mamashiela..dan sampai ke hari ni award2 tu ade yang terangkut..banyak sungguh..nak kene panjang lagi ke ayat ni..hehhe
yang paling penting..menang tak menang tak menang hadiah..kita tetap akan melepak DISINI..tapi kalo menang lagi BEST..kita nak lampu tu cantik sangat.kalo kita dapat lampu tu..mesti kembang kembang lagi idung kita..
last words...HIDUP BLOG MAMADANNY&ADAM...HEHHE

Syukie berkata... Reply To This Comment

Syukie suke follow and read blog ni sebab ia menceritakan pasal kehidupan seorang isteri , iaitu tuan blog kak shiela dan perihal hidup dua anak nya iaitu Danny ( abg ) dan Adam ( adik ).

Selain blog kak shiela , syukie juga ada baca wife story seperti dekat blog ( ceera & ciput ) dan ( hidd & adi nang ).

Suka baca blog yg berkonsep "pengalaman ibu", sebab secara tak lansung boleh kutip tips2 rumahtangga dan cara yg terbaik untuk mendidik isteri kelak dan juga anak :P

Terima kasih kak shiela untuk semua info yg secara lansung atau x kat entri2 di blog ni .

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

wah...mesti iklan bnyk masyuk...

saya rasa sayalah yang selayaknya menerima hadiah itu,kerana sangat menjimatkan perbelanjaan awak untuk membeli setem dan sampul dan kotak dan minyak kete untuk ke pejabat pos...hehehe..rumah saya dekat je boleh antar pakai tangan kan..:)

saya adalah pemenang itu..terima kaseh...

Lelord berkata... Reply To This Comment

uwaaaa....saje dengkikan...ko xnak bg mamanajlaa join..sob..sob..sob...

mummy alesya berkata... Reply To This Comment

saya nak...cute lah...hehe
suka blog shiela sebab kemas, background putih memang nampak kemas tapi tak kosong sebab ada patchwork gitew. paling suka cbox ler taip nama kuar gambar..cute...yang best lagi bukak sini mesti bleh imagine shiela yang peramah..hhehhe
suka dpt kenal ngan u

Lelord berkata... Reply To This Comment

ekekekekeke...aku x jadi majuk

saya suke masuk blog shielalatif pasal....pasal suke arrr...pasal suke nak tag2 shiela...suke baca2 kat sini..suke suki... suke lampu tu hahhaaha jadi bio le sy yg menang!!!

oh! lihat arrr donia sy menang moto..eh sy menang lampu syanteekkk

d_tieah berkata... Reply To This Comment

Pertama kali masok blog ni..
Memang cantik..
Layout yang menarik..
Sesuai dengan status empunya diri..
Isteri orang dan mempunyai anak..
Walaupun sibuk mengurus hal rumah tangga, still punya masa updated blog..
Tahniah.. ibu2 moden bijak mengatur langkah.. ye tak?
Ok2.. kontest yang selamba..
Sekadar meninggalkan komen..
Tak perlu bersusah payah melakukan itu ini..
Baiklah, semua inginkan hadiah tersebut..
Serius, sy pun terpesona gak melihat..
Pelita.. warna pink plak tu..
Comel sangat..
Walaupun tak minat pink, tapi bla tengok hadiah tu, terasa ingin memilikinya..
Huhuhu..
Kita hanya tunggu siapa yang bertuah yang akan memiliki hadiah "limited edition" itu..
~salam..

::endless_Lurve:: berkata... Reply To This Comment

shiela akak nak join jgk.... (walupun sebelum ni xpenah menang apa2..hehehe)

akak suka masuk blog sheila kerana...
-blog shiela ni sgt menarik..
N3 menarik, layout menarik.. pelbagai html yg unik dan comel ader kat cni... dah tu plak segala karekter @ story mory dcini sgt best utk dibaca... xterkecuali tuan empunya blog ni pun comel...
(bukan nak ampu, tp raeliti.
akak start masuk cni setelah kenal shiela... okies dear...

yg penting skali nak gtau kat cni.. blog shiela mmg sgt2 menarik ... nice to c, nice to read.. hehehe

qellissa berkata... Reply To This Comment

pssstt, i nak join gak..i jarang nak asuk contez2..tp sebab u yg buat tu yg i teruja..hahaha..pastu tarikh tutup lak sama ngan tarikh aniversary i...muahahaha..moga2 i dpt hadiah tu ea..syang u shiela( ayat bodek)

1.i suka dtg blog u coa blog ni penuh ciri2 keibuan.i suker.
2.I suker tgk gambar anak2 u dlm ni, tgk diorg membesar and kepandai diorg dr hari ke hari..
3. I suker g blog u, coz u pon suker g blog i..tu yg i syg kat u..(ayat bodek ag ni)
4. ur blog is colourful and pengisian u padat...bukan pasal family u saje tp ada info2 yg baik utk readers u..
5.lastly, i love everything in tis blog.=)

cemomoi berkata... Reply To This Comment

nak hadiah je

kalo kita suka, naa mengharapkan sesuatu yerk?

nak hadiah jugaaaaa

FareedSairi berkata... Reply To This Comment

Ngehehehe...takpe kak...sy tak pandai nak ngampu lbh2. jd sy ucap semoga bahagia dan moga murah rezki sbb akak rajin bercerita dan berkongsi pengalaman serta sudi bg hadiah kat kwn2..jd sy tlg kasi hangat ini komen2.hohoho

terima kasih krn singgah MyThought... :) Anda suka SOYA? Tapi tahukah anda yg...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@FareedSairi owh...jangan salah faham yer fareed...akak tak soh awak "ngampu" apa lagi "ngampu lebih lebih"..

cuma mintak komen apa yang kamoo suker dalam blog mama danny & adam nie...

anyway...thanks for drop by n leave ur comment here..akak doakan yang sama juga untuk blog awak k.. :)

have a nice blogging ~

cikbedahlaser berkata... Reply To This Comment

waaaaa kiut nye lampu tu...kaler pink lg... mana akak amik ni kak... kiut la... klu letak kat umh cntik nih... uhuhuhuhhuhuhuu

wilda berkata... Reply To This Comment

salam kak shiela!!

ini pertama kali saya nk mencuba :)

apa yg saya suka tentang blog shiela latif ~ mama Danny & Adam?

1. warnanya. walaupun putih, tp gabungan warna2 ceria menjadikan blog ini nampak lain dr yang lain. ceria, memberi satu first impression bahawa blog ini penuh dgn kisah2 happy dan menggembirakan :)

2. ruangan 'tentang ibu'. saya x tahu org lain, tp bg saya, sebelum saya baca entry, saya 'cari' penulisnya dulu. dan profile imej kak shiela menunjukkan akak seorng yg berterus terang dan friendly!

3. entry ringkas dan menarik. sesuai utk saya yg cepat mengantuk. heeee :)

4. reader-friendly. akak sentiasa cuba mengajak pembaca memberikan komen, bermakna blog ini berinteraksi secara dua hala.

itu pendapat saya :) harap2 ada rezeki dapatla saya hadiahkan hadiah ni buat mak. kekekeke. kalau x menang, saya tunggu giveaway lain. hehehe. ok kak, thank uuuu ^_^

Ain berkata... Reply To This Comment

ikhlas dari mama danish sarah:

mama danny dan adam friendly orangnya, rajin menjenguk sahabat bloggernya, n3 sentiasa menarik tak jemu dibaca, layout kiut mute memang cantik dan terpesona, teruskan menulis untuk kami semua, perkongsian ilmu dan perkembangan anak-anak kami nantikan sentiasa, terima kasih yang tidak terhingga, persabatan ini sungguh bermakna.....

thank you always being my loyal reader also....

luv u.....MMMMuahhhhhh!!!

SyAmSuL AnUaR berkata... Reply To This Comment

cntknya...kreatif gak org yg hias bnda...
lepak 1st time kt cni..(^^,)



Saya Suka Cara Kamu Berfikir

Yiedpozi berkata... Reply To This Comment

wah, bestnya. cuma komen jerk.

pendapat Farid bagi blog nih:

blog nih mmg meletop r entri... header gempak giler. background blog ni mmg ceria sgt. blog menarik, penulis blog ni pun un gitu, ekekeke...

NICE BLOG.......

haidi berkata... Reply To This Comment

wahh byk nye pengomen..pastu tgk title entry bru phm..xde peluang la nk dpt lampu ni..try je la..hehe kot2 dpt leh gantung2 kt bilik..heheh aktif ek shila berblog ni ek..siap wat contest lg...

mama zharfan berkata... Reply To This Comment

salam perkenalan...
wah bestnya ada giveaway, hadiah pun sgt best..

sbg kenalan baru di alam blogger (me ur new follower), secara ikhlasnya, apa yg saya suka, tertarik hati dan terjatuh hati dgn blog ni ialah..

Header yang sweet, simple, cool, ku jatuh cinta,

Pics ur boys sangatlah cute, sungguh istimewa,

Variety entry, ringkas tapi unik ku melekat untuk terus membaca

Hadiah giveaway yg 'de bomb! ku teruja - kalau dapat menang terima kasih yang tidak terhingga!!

have a nice day!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...