@ tune hotel ke rumah baru...penat nyer ~



Salam semua....dah berapa hari nak update blog nie pasal aktiviti lepas yang buat Shiela tak sempat nak bw....memula temankan husband gi dinnier company dia...ingatkan boleh menang hadiah...ialah, hadiah semua nyer takleh tahan dengar....5 tahun sekali baru ada Annual Dinner..mau tak gila dapat sponsor dari supplier kan.....tapi takder rezeki husband...huhuhu, dari 5++ lebih hadiah, satu pon tak sangkot nama dia kikikiki...


Tapi ibu, Danny ngan Adam tak pasal2 dapat dok hotel semalam...kehkehkeh...gara2 ayah tak beran balik tengah2 malam dari JB ker Pontian...ibu pon takot gak ayah bawak keta sorang2, jalan Pontain ker JB kan keras sikit...tapi ibu, Danny ngan Adam dapat dok hotel murah tapi best!!..Tune Hotel (dekat ngan tempat dinner ayah) lebih kurang macam travel hotel kan...pilih apa yang kita nak jer...


Jadik ibu pon try lar WIFI...laju gilos yer??...nak bodek husband tukar streamyx boleh yang??...berapa jam jer ibu bw guna WIFI...duit Nuffnang ibu boleh tambah 1 kali ganda dari ibu mula2 letak iklan Nufnangf kat dalam blog ibu nie...dahsat!!!...baru 3-4 jam guna...belom berhari2 pakai streamyx...mesti mantop!! kan pendapatan ibu...kikiki...iye iye jer...


Dok Tune hotel satu malam, guna WIFI, Aircond, TV (LCD) u...huhu...semua sekali RM94 jer...murah kan??..kalau lah dinner ayah buat kat Eden Garden ker.....kan best!! dapat kita dok sana huhuhu...nie ibu upload sikit gambar kat sana ~


nie baru sampai....adam rilex jer...danial dah siap tukar baju n makan ice cream lagik...


yang nie lak ayah...sebelom dan selepas...besor nyer ayah...huhu


yang nie kerja 2 beradik bila ayah dah takder...boring kan...dapat dok dalam bilik jer..huhu


masa untok balikkk...tapi kita minom duluuu... :)
Danial tue dah tak sabar nak jalan2...carik koleksi ultraman dia yg terbaru...kehkeh


Dari Tune Hotel balik rumah lupa lak yang hari tue kita kena pindah rumah, singgah Giant jap carik barang sikit2......punyalah penat pindah rumah nie kan??...rumah pon tak habis kemas lagi...Astro lom pasang, kesian ibu Danny nak tengok kartun tak dapat...besok baru ayah cuti settlekan semua yer sayang...nie ibu upload sikit jer gambor rumah lom siap kemas lagi....sedehnyer tinggalkan rumah dulu...hukhukhuk  :( ...banyak kenangan kat rumah tue...tapi hidop mesti diteruskan....


rumah masih berselerak...makan masa nak bagi kemas...nampak kuali Astro tue....langsir sliding door pon belom dapat pasang yang sebenarnyer lagi...main pasang jer asal dapat tutop dulu...tunggu ayah cuti baru dapat settle kan semua masalah negara nie......adeiiii


Oklah...update sampai sini dulu...banyak lagi kerja nak kena buat nie...nanti ada masa kita story mory lagi yang best2 nyer story...banyak stuff Danial yang ibu terlepas update...gara2 line tenet kat area baru nie macam hampeh...yang ado "EDGE ngan GPRS" jer...sabor jer lah...nak tukar....nak tukar...nak tukar...boleh yer yang??...huhu





Photobucket




kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

murah jer ea babe tune hotel tu..under rm100...=)

Chybee berkata... Reply To This Comment

sekali sekala duduk hotel best kan :)

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

wah bestnyer dia...betol tu, sekali sekala bawa family dok hotel sgt lah best..hehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa tuelah...sangatlah murahnyer tune hotel...kalau eden mau2 RM250 siap ngan breakfast :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Chybee iye...betol tue dik...sekali sekala bawak anak dok hotel mmg diorang suker...seronok tengok diorang happy :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person huhuhu...dok hotel murah pon dah heppy hana... :)

Dila Abdul Rahman berkata... Reply To This Comment

Tune Hotel.....macam pernah ku lihat tapi dimana yaaa....???

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Dila Abdul Rahman hahaha...cuba cari2 wak...ada kat mana2 tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...