Contest Saya Dan Baby oleh Cik Awynn ~




Salam semua...malam nie nak joint kontest Saya Dan Baby oleh cik Awynn.....ok, kontest nie dianjurkan oleh Cik Awynn ~ Dengan mata ku melihat Dari hatiku mentafsir. Sebenarnyer shiela nie dah kena tag ngan mamaNajla aka Lelord...aku nak ucapkan tq banyak2 kat ko lelord...cayang ko ingat kat aku tuk joint kontest nie...kalau kontest tentang baby2 ngan anak2 nie memang aku suker sangat nak joint.....tq very the much!!...muahhh sebijik tuk ko lelord....ekeke


Jadi tanpa membuang masa nyer lagi....inilah dia gambar yang shiela pertarohkan...nak lawan gambar Najla nieh...ekeke...~



sebenarnyer pening pala nak pilih gambar nie tadi...
nak pilih gambar ibu dia yang comel ker?...gambar anak dia yang comel?...
wakakaka...ayat, sabar jerlah yer Adam...
jadik dengan penuh kasih sayangnyer ibu merelakan gambar Adam yang comel2 happy2 nie yang joint yer...
baik kan ibu?...huhu...
mintak2 Adam nyer tawa tue boleh bawak tuah yer sayang...
Belom penah menang2 nyer lagi nie...huhu


Skang nie shiela nak tag lagi 2 orang untuk joint kontest yang best nie....
siapa lagi kalau bukan ......

Yang no 1

Maslina aka MamaRizqullah (sebab nak tag Rizqullah nie aunty tau Rizqullah mesti banyak picas2 yang menarik ngan mama untuk joint kontest nie kan?...cakap ngan mama mesti joint tau...huhu)

Yang no 2

LadyEll aka MamaAariz (sebab nak tag Aariz adalah kerana Aariz nie sangat2 comel sekali...tak sabar nak tengok gambar Aariz ngan mama tue...)


Tarikh tutup kontest nie pada 9 Sept. 2010





Photobucket


kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Cik Awynn berkata... Reply To This Comment

yeay. penyertaan diterima. good luck :)

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

moga berjaya :) comel Adam

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

besarnye gelak adam...nmpk gusi:)

thnx mengetag aku...tengok bila2 sempat sblm closing date tu aku join ekk...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Cik Awynn tq awynn dah jengah...senang ati...hihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas tq yer dik...amin :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ ok babe...take ur time..

adam time tue lom tumbuh gig...skang nie dah ada sebatang besar punya gigi kat depan dah keluar...nanti aku update...ekeke

A D I A berkata... Reply To This Comment

duk tercari2 macam mana nak komen, nasib ada tutorial :) comelnya ada senyum girang takde gigi lagi. he has a smiling eyes too.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@A D I A thanks babe...skang nie baru ada sebatang jer yang tumbuh...tue pon besar gigi dia...sama cam ayah dia..huhu

Cik Cinta berkata... Reply To This Comment

bestnye blog ibu ni.. hehe kasih ibu meningatkan saya kat ibu saya la.. huhuhu saya maw balik rumah cium ibu saya...

Cik Awynn berkata... Reply To This Comment

alamakkkk.. bila go thru blog anda sekali lagi.. tetiba ternampak Puan Awynn.. *blushing* kita belum kawen lah. hehe. malu taw.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Cik Cinta sweetnyer..nanti balik umah cium mak puas2 yer :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Cik Awynn lar...yeker...huhuhu...malunyer, ingatkan tue baby awynn...sorry yer...nanti sis betulkan...ekeke

Hariz berkata... Reply To This Comment

Hye Salam Cik Shiela
Lawatan Saya Ke Blog Anda..
Terima Kasih Menjadi Follower Saya..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hariz iye...sama2 :)

tq sudi singgah balik yer :)

larra berkata... Reply To This Comment

yeeayhh..auntie larra vote adam..pacal comeyy sunyummmm nampak gusi..sangat cute!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larra hehehe...tq mak larra...cayang mak larraa lebih nieeeee... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...