Dan pemenangnyer jatoh kepada ~



Salam semua....mintak maaf banyak2 sebab terlambat buat posting n3 pemenang untok kontest "Siapa nak hadiah dari mama Dannny & Adam" yer, sebenarnyer Shiela n family lambat balik malam nie, pastue kemas2 rumah sikit2 n rehat2 sikit2 itu yang lambat sikit2 nak hapdet post special nie....bole gitu?...ekekeke


Ok....Shiela tak nak membuang masa lagi n skang jugak akan shiela umumkan siapakah pemenang yang bertuah itu, yang mana beliau ini (skema) telah berjaya menambat hati MOKSU dalam memberi slogan komen yang terbaik di antara semua yang terbaik...cayalah pada semua pengomen!...


Shiela dan Encik Latif sebenarnyer tiada bersangkot paot di dalam ini judgement (penarikan diri di saat akhir....ahakkss), sesunggohnyer!! ia telah dipilih dengan teliti 100% berserta dengan cop SIRIM oleh MOKSU......sila perhatikan dengan teliti siapa yang empunyo komen nie? 
.
.
.
.
.
.
#1 Trophy


pssstt, i nak join gak..i jarang nak asuk contez2..tp sebab u yg buat tu yg i teruja..hahaha..pastu tarikh tutup lak sama ngan tarikh aniversary i...muahahaha..moga2 i dpt hadiah tu ea..syang u shiela( ayat bodek)



1.i suka dtg blog u coa blog ni penuh ciri2 keibuan.i suker.

2.I suker tgk gambar anak2 u dlm ni, tgk diorg membesar and kepandai diorg dr hari ke hari..

3. I suker g blog u, coz u pon suker g blog i..tu yg i syg kat u..(ayat bodek ag ni)

4. ur blog is colourful and pengisian u padat...bukan pasal family u saje tp ada info2 yg baik utk readers u..

5.lastly, i love everything in tis blog.=)

Clapping Hands



Tuan empuyer kepada komentar nie mesti boleh rasa kan?...boleh rasa?..ekekeke...jadi pemenangnyer jatoh kepada Puan Qellissa....tahniah yer beb, anda berjaya membawa pulang trofi unggol itew...kikiki....kepada kawan2 ku yang tidak berjaya menggondol trofi istimewa pada kali ini...jangan lah bersedih @ berkecil hati (komen kawan2 semua sangat2 Shiela hargai dan akan kukenang sampai bila2)...insyaallah mudah mudahan shiela dimurahkan rezeki n boleh buat kontest mudah macam nie lagi bersama dengan trofi yang lebih kurang mantop nyer k.....akhir sekali,


"Majulah Kontest Untok PemBlogger"



p/s : pada Puan Qellissa, sila emailkan add u ke alamat email saya,  zasillahariffin@yahoo.com :)






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

19 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

tahniah qellisa...patut nama ni bg sebijk kete kelisa baru sedap sket...

kan aku tk dpt...owh,tp pelita yg kecik tu utk aku kan...:P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ ekekeke...murah rejeki aku lagi nanti aku wat senang2 untok ko menang pulak yer babe...kikiki

Lelord berkata... Reply To This Comment

tahniah ek...
shiela lenkali buat lagi tau hehhehee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord insyaAllah amin...ada rejeki ku buat lagi..ekeke, lekali lelord mesti joint! takder pengecualian tuh...huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

qelissa kate bg aku adiah tue...
;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ok...aku tunggu dia bg kelulusan jer, dia on jer ko email add ko kat aku...ekekeke

eima berkata... Reply To This Comment

tahniah pn. lisa ...

qellissa berkata... Reply To This Comment

huhuhu..tahniah..tahniah kepada puan qellissa..hahahaha..lama i x hapdet blog..lama x bwalk..tetiba dpt berita gembira...sungguh gembira i..hihihi..

pssst ceroi: tang bila plak haku kate suh bg adiah tu kat ngko? no way man..hahaha..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@eima
sama2 kita tahniah kan beliau...huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa tahniah babe...u deserve it.. :)

psst ceroi...mintak mahap ler bebanyak, puan kata takder kelulusan untok ko...hukhuk :P

It's Me berkata... Reply To This Comment

ada lori ada bas.....yang menang kelisa juga....

tahniah....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@It's Me alololo wak...jangan majok, ada rejeki shiela wat lagi yer...cayang ngan wak jugaaakkk :)

larra berkata... Reply To This Comment

tehniahhhhhhhh kt puan kelisa..hehheh..dan puan shielamajid tolong bat lagi contest di masa akan datang..dan puan lelalelord..ko jgn join..coz terbuka untuk warganegara mesia ajer..bukan penduduk tetap cam ko..hehheh..anyway..semua enjoyyyy...puan kelisa..aku kuciwa gak sebab aku tak dapat adiah tu..dah tu takde adiah seguati lak tu..kuang2..hahah..pas ko dah jemu ko bat contest lak..kasik lampu tu sebagai adiah yek..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larra kehkehkeh...adiah saguati untok kali pertama nie tak der banyak modal nak bagi...kekeke, sebab dah labor tok hoby baru aku mak larraaaa....lenkali murah rejeki ku buat lagik yer..hukhuk :)

wilda berkata... Reply To This Comment

wahhh tahniah Pn Lisa. kak, nanti buat contest lg ye. nk cuba lagi :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@wilda insyaAllah wilda...murah rezeki sis buat lagi k :) thanks sebab dah joint kontest sis nie yer ;)

cikbedahlaser berkata... Reply To This Comment

ok...jom join sy nye kontes lak... x semestinye dgn bju kawin :wink; wink

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cikbedahlaser ok, nanti sis tengok yer :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cikbedahlaser ok, nanti sis tengok yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...