Lama tak dapat Award...kali nie dapat lagi ~



Salam semua....lama blog Danny ngan Adam nie tak dapat award...berapa ari nie dapat award yang best2 dari Cylia Chel ngan Kak imun...thanks yer kak imun ngan cylia....yang nie award dari kak imun dulu ~



Lovable Bloggers Award!
~ Such A Simple Life ~

Terima kasih kepada Kak Imun kerana menghadiahkan award yang sweet sangat nie pada blog Danny ngan Adam nie yer....saaayang Kak imun...
Jadi award nie Shiela nak bagi pada ~



Dan lain2 blogger yang selalu singgah n komen kat blog nie yer....tq banyak2 atas sokongan korang semua yang rajin dtg n sudi leave comment sekali...jasamu sangat ku kenang2 kan.


Ok...seterusnyer award dari Cylia Chel ~

haaa...ahmbik ko...



yang nie dulu da penah dapat..takper akak tepek kan jugak ~

Award sahabat, sebarkan qaseh, friend forever...waaa uniknyer award nie... :)

Nice Blogger & Great Blog Special Award...waaa yang nie paling sis suker nieh...dah lar pink!  ada awek cun lak kat situ... :)



yang nie lak menggugat iman bulan poser jer...sabar2...tengok award nie teringat kepci lak...semalam Danny baru mintak nak makan kepci...ibu iye pon nak jugak... ~

Jadi Award nie Shiela passkan pada semua blogger yang selalu berkunjung mesra ke blog Danny ngan Adam nie yer... :)
Tapi budak nie * Tengkorak Emas  mmg kena ambik lar yer award2 kat atas nie...wajib ambik tau sebab blog dia memang gempak giler...suker tengok ke creative'an blog dia yang menarik dibaca n dipandang tue yer ~

Ada tag yang perlu di jawab...takperlah, shiela jawab ngan sunguh2 nyer yer... :)


Listkan 7 perkara tentang saya * (7 aje??...ngeh3!!)

* Saya seorang ibu kepada 2 orang anak lelaki..
* Juga seorang Isteri yang juga seorang suri rumahtangga sepenuh masa..(banyak masa goyang2 kaki)
* Suka jalan jalan...
* Suka makan makan...
* Saya suker kerja...(tapi duk umah pon ok jugak)
* Berat badan saya sekarang nie tinggal 47kg...(puasa penuh lagi gamaknyer)
* Tinggi saya tetap maintain macam dulu jugak.....(5 kaki tak ingat berapa inci)


Oklah dik Cylia..sis dah jawab semua tag nie...cukup dah 7...kira2 leh kenal sis sikit2 kan?...ekeke
Kalau ada award lagi sudi2 lah bagi kat blog nie yer...(tak malu nie mintak2)
kecik tapak tangan.....laman rumah sis tadahkan ~


happy blogging!!





Photobucket
Photobucket


kalau suka LIKE k... :D

21 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

amira berkata... Reply To This Comment

tahniah la~~berderet2 dapat ye.. huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@amirakehkehkeh...orang bagi kita ambik jer dik....huhu

Lelord berkata... Reply To This Comment

ok darling macehhh ek igt gak ko kat aku

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord ingat ler darling...nyammpah...ekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

suka makan makan itu adalah fakta...
:)

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

wah banyaknye award, sume saya wajib amik ye? :)

thanks kak, pastu nak kena jawab soalan gak ke?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ iyer... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas iye...semua award tue sila ambil...hehe

tang tag tue nak jawab pon boleh...nak skip pon boleh gak... :)

tiha berkata... Reply To This Comment

wah banyaknya award...menarik nih..hihi..salam perkenalan...^__^

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin berkata... Reply To This Comment

eh..akak pun suka mkn2 gak ek..sama lah kite...
:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tihasalam perkenalan tiha..thanks sudi leave comment yer :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Cylia Chel a.k.a Lia Edwin of course lar suke makan makan...rugiii..hihi

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin berkata... Reply To This Comment

betul tu kak...kite hidup utk mkn....hihi.. :)

It's Me berkata... Reply To This Comment

award untuk wak yang satu tu jer yer.....

takper....satu pun wak kebas jugak.....huehuehue

mekasih.....

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif

nak tanya lagi, saya boleh bagi award ni pada org lain? (ni kira kali pertama dapat award)

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

(rambang mata.)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@It's Me sama2 wak :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas boleh dik...bagi lah pada lain2 blogger :) lagi ramai lagi bagus :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia rambang mata?...ekeke pilih jer yang mana berkenan... :P

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

wah, banyak dpt award nak raya ni..heheh..tahniah

trima kasih shila sudi award kat hana..nnti hana letak kat blog..

thanx..
hugs utk anak2 shila ye :P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person ok no problem..nanti ibu dia hugs kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...