New stuff aka new hobby ~



Salam semua......kali nie shiela nak update stuff @ hobi terbaru shiela bila masaku tue 100% dok kat rumah jer ++ 50% dok ngadap lappy yang penoh ngan hidangan dari blog2 yang sunggoh mengujakan hati dan minda...amboi!...mabok kah aku nih?..........


Skang nie shiela tengan minat sangat nak mengumpol barang2 deko English Style yang sweet2 tue...hati nie dari dulu2 lagi dah minat, tapi tak sedor2...bilanyer yang aku nie mula tersedor?...owh, bila aku dah mula menjejakkan jari ker blog2 suri2 rumahtangga yang aktif menghias syurga home sweet home mereka ngan deko english style nie...adeiii, mataku terpana dengan keindahannyer...


Tambah pulok ngan blogshop2 yang melambak2 menjual brg2 deko nie, mula lah hati tue berangan2 nak menghias rumah ngan hiasan dari english style nie...takper shiela, memula ko mula lar sikit 2 dulu, lama2 nanti baru nampak hasil dekorannyer....sabor2, murah rejeki (amin) boleh tambah lagi...ekekeke...jadi skang nie jom layan cuci2 mata tengok barang yang shiela kumpol2 sikit2 nie dulu ~



pasu hiasan nie takder dalam list, tapi bila tengok tue terbekenan, jadik terpaksa lah ambek sekali ngan bunga bungaannyer....



i looikkkkee... :P


yang nie tempat kunci, memang haruslah ado kat rumah nie, sebabnyer encik latif suker letak kunci sepah2 n the boys lak suker nak geget2...takleh tahan mata tengok keadaan yang sebegituh! penat ibu membebel nanti....


yang nie lak memang ada dalam list, cermin hiasan...boleh tahan menarik reka bentok dia...masa nak beli nie punyerlah tak nyabor...makan pon tak selera...ahaksss... :P
abis jer makan berdezup!!! tak toleh kiri kanan, kalau ada keta sorong mmg dah kena langgor tue...


ini pon ada dalam list, rak yang sunggoh2 menarik hati eden nie haa...permulaan nak ngompol sikit2 dulu beli, pelita ngan 2 item kat bawah tue memang dah ada standby dulu...ok tak?...ekekeke



yang nie lepas shopping barang2 kaca untok penohkan rak nie...comel2 jer teko kat atas tue, mini2..huhu



yang nie lak kat area bawah dia....sikit2 shiela...sabor2...lama2 sok penoh lar dia...hukhuk



next item...tunggu elaun bulan depan...ngeh3!!







Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

shomel nye...

Iela Fazielah berkata... Reply To This Comment

serius.. mmg cantek2.... tp ila suka modern style.. tp bila tgk hiasan cantek2 english style ni.. mcm nak buat je 1 bilik yg dipenuhi dgn english style nih..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ aku setuju...huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Iela Fazielah tq dear...memula shiela pon minat sikit2 jer...tapi takleh tahan lelama jadik minat sangat...huhu, cubalah lela deko kat satu area n then mesti pastue sangkot di hati nyer... :)

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

jumlahnya?tinggtinggtingg.

BezBuddy berkata... Reply To This Comment

comei gler...minat gak ngn deco cm tu..xde duit lg nk beli...tgu keje nt...weeee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia jumlahnyer?...kaching kaching kaching..weeeehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@BezBuddy betol tue dik...tunggu kerja sis sokong...hehe

larra berkata... Reply To This Comment

mak larra suke moden kotemporari..tp bika nengok mamashiela deko english..nmpak nice..sebab tak serabut..setengah org tu..english style dia terlalu sarat..nmpak penuh..yang ni sgt nice..yg penting suwettt

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larra iye ker mak larra...suker mak shiela tau..huhu, tgh belajar lagi nie, sikit2 dulu huhu :)

mahira oya berkata... Reply To This Comment

suke vantage ek...me too..

Ain berkata... Reply To This Comment

chantekkknya, budget mesti tinggi kan.....

hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mahira oya iye...suker dah nie..huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Ain sebenarnyer kalau dok JB ada tempat yang murah ain, jadik sedap sikit nak belanja, separoh dari harga kat pasaran :)

dark r0se berkata... Reply To This Comment

kakak! saya amat meminati eng deko~ waaaaaaaaaaaaa~ tapi tgu kije bru dapat beli barang3 eng neh~ santek la kakak hias~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@dark r0se iyer dik...akak setuju tue....bila dah kerja nanti nak deko apa pon baru puas hati... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...