Nuffnang yang baik hati... =)) ~



Salam semua....malam nie baru jer online...dari subuh tadi sibuk bw badan pun letih, nie baru terhegeh2 nak update new n3 yang shiela suker sangat nak bagitau kat geng2 semua....sebelum nie shiela dah pun pernah menduakan NUFFY dengan tak sengajanyer...dari tak sengaja jadik sengaja lak....bila pasang banyak2 ilan kat blog nie memula tue suker lar jugak...tapi bila tengok lama2 naik semak lak bijik mata nie....sakit lak mata tengok iklan bersepah2 kat blog nie....



Memandangkan shiela nie tak boleh tengok benda bersepah (cukuplah danial sorang yang sibuk dok nyepahkan surmah 24/7 kan)....jadik shiela pun dengan senang atinyer mengemaslah berapa hari nie...n kembali mengekalkan NUFFY no. 1 tetap menghiasi rumah buruk shiela nie...jadik sedap sikit mata memandangnyer kan...(bodek..bodek...bodek...ngeh3!!)


Tak lama lepas mengemas jer NUFFY bagi balik status datin Glittery yang hilang dulu tue kan....senangnyer hati nie...tak lama pastue NUFFY tambah lagi ngan 2 BE yang best2...skang nie tengah dok bergolek2 kat dalam blog nie....gembiranyer ati nie tak terkata...NUFFY mmg baik hati...bagi jugak shiela nie blogger picisan merasa BE yang hangat kat pasaran skang nieh...TQ NUFFY...LUVE U...WILL BE ALWAYS WITH U....malas dah nak fikir2 banyak lagi...kui3!!...perasaan suri rumah cam aku nie lebih suker dok mengemas rumah lebih dari yang lainnyer...


jom tengok2 sikit adiah raya dari NUFFNANG... =))

Shocked
Smile

kelik kat situ ~

thanks banyak2 to NUFFY...
dapat gak merasa BE yang best2 nieh...
majulah NUFFNANG untuk para BLOGGER...(bodek...bodek...bodek..)
Salam ramadhan semua =))







Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

hafizah_ismail berkata... Reply To This Comment

hai!!salam perkenalan..kagumnye ramai follower..:) sy dh tggal link..jmput la ke blog sy ye,n sy dh follow sni

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@hafizah_ismail salam perkenalan fizah...tq dah follow yer...nanti saya kesana pulak :)

amira berkata... Reply To This Comment

woah.. x pernah dpt BE lagi.. ader tips???

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@amira tips?...alamak..tak tau nak cakap apa...

kena sabar ngan nuff n selalu2 update blog...insyaallah tak lama lagi dapat lah tue... :)

lionteen berkata... Reply To This Comment

lionteen xprnah dpt lg..
meby sbb due kan die kot..
hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@lionteen kalau dua kan dia boleh lagi dapatkan BE dia tue kot dik.... :)

Eynee berkata... Reply To This Comment

hehe. nuffy memang baik kan? nice blog...comel :)

saya follow ye...dont forget to follow me back :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Eynee iyer betul tue... :) nanti sis gi sana pulak k :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata... Reply To This Comment

tahniah sheila..
woweee, rezeki ramadhan tu..
blogging make funs!

gigitjari berkata... Reply To This Comment

waaa best laaa

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥ tq dear...rezeki ramadhan, duit raya untuk anak2... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@gigitjari yuhuuuuu...alhamdulillah ~

zures berkata... Reply To This Comment

payah gak nak komen kat sini...siap ada direction lagi....

bestnyer kan dapat BE..tahniah ye...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@zures tq dear....tuelah..kat sini mmg payah sikit nak komen..dah mmg setting dulu2 lagi title kat bawah...takleh ubah2 lak tuh...tue yang susah sikit.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...