Alhamdulillah....Danial dah sihat ~



Salam semua...hari nak ibu nak citerkan yang Danial dah sihat semula Roll...ALHAMDULILLAH....terima kasih pada kawan2 ibu yang mendoakan kesihatan Danial yer...semoga kalian juger diberikan kesihatan yang baik, panjang umur dan murah rezeki nyer...amin.

Tadi pagi ayah dia bawak dia gi check up lagi...ambik darah... Say Ah
Danial kata "tajam bu...tajaaammm"Nurse...hehehe...jarum enjek yang tajam yer?...muehehe...nak buat caner?..kalau pakai jarum tumpol kang lagi kuat awak melalak...darah tak keluar nanti isi daging yang keluar... Roll


Tadi ambik darah...bacaan platelet yang 1st ari tue (149)...pastue 2nd time pegi bacaan turun pada (144)Sick In Bed...tue yang ibu risau sangat...sampai takleh tidur lena...tapi apa2 pon.. Mommy Loves You
hari nie pegi check bacaan platelet naik (166)...alhamdulillah sangat2...lega sangat hati ibu...semalam pun memang nampak beza kesihatan Danial meningkat...lagi2 lepas makan sup ketam ayah dia kan... Roll


Pandai ayah.... On The Cheek
Ibu, Danial ngan Adam saaaaaayangggggggg ayah!!

Bravo!




Photobucket
Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

24 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

hhehe ok la tu..alhamdulillah ok

Siti Shahidatul Asmidar berkata... Reply To This Comment

@Lelord

Alhamdulillah....Nanti kna blanja ayh la...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord amin :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Siti Shahidatul Asmidar e'eh..betullah la....cadangan yang baik tuh...thanks yer :)

cacing berkata... Reply To This Comment

weee... anak ibu dah sihat ye... alhamdulillah.... cacing follow ibu ye... ;-)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cacing wink~wink~...ok cacing :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

aku pon dah sehat...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ alhamdulillah...:)

boleh lah berjimba-jimba

Anip™ berkata... Reply To This Comment

bguslah dah sihat...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Anip™ alhamdulillah..amin :)

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

yeay! Danial dah sihat, jaga2 ultraman cosmos kembali hehe (ke dia raksasa?)

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah, lepas ni Bole la Danial gi jalan2 dgn mama..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas yeay...dia mmg dah kembali...mana nak ngaku dia tue raksasa...padahal kalau tengok dia berlawan ngan adam mmg dia yang raksasa...kahkahkah

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe tKaMi iye...baru betul tue aunty...next mont ibu nak bawak kita gi jalan2 kat key el...hihihi...besh!!

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫
danial.jom larilari.aa.

qellissa berkata... Reply To This Comment

alhamdullillah anak u da ok...malware kat blog u pon da xde..hihihi..senang sikit i nak jengok..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa amin...hehe, dtg pon... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia tak nak la uncle...kita nak tengok cosmos jer...hehe

Mrs. AB berkata... Reply To This Comment

@Lelord saya rindu anak buah sy lah!danial jgak namenye..waa..=(

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mrs. AB alololo...kalau rindu ngan anak buah danial selalu dtg sini...danial sini pun leh tolong ubatkan rindu tue... =))

Mrs. AB berkata... Reply To This Comment

hehe..jauh la sis!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mrs. AB selalu dtg blog sis lar yang...ekeke...mana ada jauh =))

Mrs. AB berkata... Reply To This Comment

yeahh!!betul2..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mrs. AB =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...