Buka Puasa bersama Nuffnang Digi Angels.... ~




kelik kat situ ~

Salam semua...lamanyer shiela tak hapdet blog nieh kan?...bz pulak bulan2 poser nie..lagi dekat2 nak raya...adeiii, penat sikit kot...sebenarnyer nak citer Nuffnang ada ajak shiela "Buka Puasa" ngan diorang exclusive for Digi Angels kat The Apartment KLCC...nak pergi...nak pergi...tapi jaohhhhhhhh....


Caner nieh??...hukhukhukhuk (nanges)....Dear Nuffnang...saya betol2 nak joint Buka Puasa with Digi Angels yang lain2 nie...tapi saya tak dapat nak joint kerana kesuntukkan masa....(nanges lagi)...tapi takperlah =))....yang penting Nuffnang dah sudi ingat nak ajak saya berbuka puasa sama2 yer...


Shiela appreciate sangat2 invitation nie......pada DIGI ANGELS yang lain mana yang dapat menghadirkan diri di majlis "Buka Puasa" nie nanti Shiela ucapkan selamat berbuka puasa lah nanti yer...makan kenyang2 k....jangan segan2 dan malu2...ekeke..mandai jer aku nieh...dahlah tak pergi...banyak cakap lak...huhu..."Saaayaanggg NUFFNANG" 


happy blogging!!





Photobucket
Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

blog2...
;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ :)...happy blogging friend !!

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

sabar ye, nuffnang dah jemput tu, maknanya dorang sayang kak Shiela :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

bestnya dpt invitation dr nuffnang..i x dpt pown babe..by the way..miss u lah..huhuhu

mommyYen berkata... Reply To This Comment

happy blogging shiela..dah siap persiapan raya ke?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas ya...itulah dia konsonan yang kita cari2...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa mana u pegi nie babe...lamanyer tak nampak...windu lah...huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen hai mommyyen....persiapan raya dah siap sikit2...kuih tunjuk jer...kehkeh keh....nanti tunggu adam besar sikit baru i start buat kuih balik mommy :)

Farihah Ahmad berkata... Reply To This Comment

sumpah jeles gila. nak jugak...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Farihah Ahmad hehe...jangan gitu...boleh gantikan sis... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...