"Sup Ketam Cinta Hati Ayah" ....khas buat Danial ~



Salam semua...hari nie kesihatan Danial ada kemajuan sikit...ayah hari nie masak special untuk anak kesayangan dia menu "Sup Ketam"...omputih dia "Crab Soup"...pagi pagi lagi ayah dah keluar  carikan ketam untuk Danial...


Untungnyer anak sorang nie kan?...dah siap ayah masak ngan ibu2 sekali takleh tahan ngan keenakkan bau sup ketam tue...perghhhh!! terangkat hidung...sedapnyerrr...nie saper yang makan dulu nie?...ekekeke


Mana tahan tengok jer kan ...nak jugak rasa...memang sedap ayah masak kali nie...yang seadng2 jer semua rasa dia...selalu tak pernah masak sup kalau beli ketam...lepas2 nie nak ubah selera lak, asal beli ketam jer nak masak sup...


tapi Danial macam biasa lah...makan sikit2 jer.....kena paksa gak ngan ayah dia baru nak makan...ekeke...pas mamam jer terus ajak ayah dia main bola...alhamdulillah...lega hati ibu nie...semalam tidur tak lena fikirkan Danial jer...


Jom tengok "Sup Ketam Cinta Hati Ayah" khas untuk Danial ~


untungnyer Danial ada ayah yang pandai cooking... =)))
ibu tompang sekaki...ekekeke




Photobucket
Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

nak jugak...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ala...ko kan ada mak leh masakkan...mak ko masak laaaagi sedap!!...ekeke :)

Siti Shahidatul Asmidar berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

wah wah...semoga cepat sembuh ya danial...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Siti Shahidatul Asmidar tq yer dik...harap2 gitulah...nie dok main jer...senang sikit hati tengok :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata... Reply To This Comment

kak shiela, fifiey nak jugak crab soup!!! hehe...nak rasa sikit boleh>??? danial makan selera tak?? biar cepat gemukk ye:))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@FIFIEY LYCHEE MARATION fiffiey nak sikit jer?....boleh2 takder hal...ekeke

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latifambil kesempatan.haha.

cikidong berkata... Reply To This Comment

alhamdulilah ada kemajuan positif... bukan sebab ketam yer.. hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia haha...ambik jer...dia tak marah pun...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cikidong alhamdulillah...tuelah apak...kita rasa sup ketam tue tolong jugaklah...haha

dengan penuh kasih sayang tue ayah dia buat...ibu pon terasa sihat...ekeke

Anip™ berkata... Reply To This Comment

sedapnyer..xpenah aku rse mskn nie..hehe

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

hehe sukala kak ye suami pandai masak hehe

itulah keajaiban masakan dgn kasih sayang, boleh membantu menyembuhkan, saya pernah demam beberapa jam je sebab ada kwn2 take care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...