Award dari Mummy Alesya ~



Salam semua....kali nie nak update award yang shiela dapat dari MummyAleysa yang chumill nie...Alesya yang chumill...ekeke...thank yer mummy sudi nak bagi award nie kat ibu Adam...suker sebab dah lama tak dapat award nie...hehe...

Ok...nie lah awardnyer ~

" Online Best Friends Award! "

So...bila dah ambik award nie ada tag nak kena jawab k...meh layan ~

1) write 5 interesting facts about the person who gave u this award

* Seorang suri rumah sepenuh masa, suker tengok TV, baca buku n magazine...
* Ada seorang gegirl yang di beri nama Alesya..asal dari Baling Kedah..
* Mummy Alesya nie selalu ada masalah "nak masak apa hari nie yer?"...(ekeke sama jugak ngan ibu Adam)
* Mummy Alesya nie di antara ibu2 yang ibu Adam kagum sangat sebab masih lagi BF Alesya yang sekarang nie dah pon berusia 8 bulan 1 minggu...(kagum sangat sebab tak semua ibu kuat nak teruskan BF....macam ibu Adam...nanges*)
* Speaking well...kagum tau...dok umah jer pon speaking English terre sangat!... =))
(Bachelor Business admin UUM 2002)

2) write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
(macam dah penah buat nie...takper, ibu add yg baru yer walaupon tak berapa nak interesting!...ekeke)
*  Suker makan sedap sedap...lagi2 yang hasben masak..
* Suker window soping n soping bila sale...huh! best betul time nie kan?...
* Suker jalan jalan ngan family...cuti2 malaysia..(setahun sekali pon jadiklah)
* Suker tengok TV...(astro 712...bestt...)
* Suker blogging...
* Suker blogwalking...
* Suker jugak masak masak...(tunggu encik somi belikan oven besor punye...senang nak bakar kuih kan?...sekali masuk siap sebalang kuih tart gulung feberet dia......ngeh3!!)...andai tak kita?...
* Suker sangat time encik somi gaji...leh plan plan...hikhik
* Suker ngan deko English style skang nie...sikit2 jer deko...wet terhad!...ngeh3!!
* suker jaga 2 anak lelaki aktif nie kat rumah...seronok jaga anak sambil goyang2 kaki...heaven...

3) pick your most 10 deserving recipients and describe them..

* Kali nie ibu bagi kat semua geng2 blogger ibu yang selalu datang menyinggah kat blog Danny ngan Adam nie k.....Happy Blogging!! 

Ok mummyAlesya...ibu Adam dah ambik Award pink nie dengan bangganyer...hope apa yang ibu Adam tulis tentang mummyAlesya tue betul yer?...hehehe..kalau ada salah dan silap harap lah dimaafi... =))





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

arisyanaziq berkata... Reply To This Comment

jom join contest ngan ibu plak...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

tahniah2...
:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@arisyanaziq nanti check k =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ wawawa ko...

cam hampeh jer bunyik congratez ko tuh!...huhu

qellissa berkata... Reply To This Comment

wah tahniah yer...asik dpt award je u ni..hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa ahaha...tuelah babe...blog i mesra alam gitu..pink2...org suker nak bagi award...ekeke

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

tahniah kak :)

hm ramai juga golongan ibu yg suka deco english style skrg kan...:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas ekeke...masing2 iye2 jer bagi wish tahniah nie...hehe tq yer..

tuelah...suker lak ngan deko english style nie...sweet jer roses dia.. =))

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

salam shila.. tahniah byk dpt award.. tanda ramai yg sayang kat shila dan anak2 :)

maf ye lama tak dtg singgah

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person haaaa...yang nielah komen terbaik setakat ini...i trust u DR...ekeke

tuelah lama tunggu hana datag...citer pasal adam ari tue terlepas lah yer...gi lar baca yer... =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...