Blueberry yer..... bukan Blackberry...kah kah kah (di update sejak 6 jam 45 minit yang lalu) ~



Bismillah,


Salam semua....malam nie nak post berita penting di mana saya telah pun kembali berhenpon semula...agak lama yer saya ketiadaan henpon...sedih bangat kerana kelincahan dan kehebatan (hebak2) anak bujang saya iaitu Adam diberi nama....kerana Adam lah saya kehilangan punca talian (sumber penting ya!) untuk terus berhubung dengan sanak saudara (juga rakan gossiping).....hebak mu Adam...


Jadik...setelah berbulan2 lamanyer sy tak mampu nak membeli henpon sendiri...saya kumpul sedikit demi sedikit...dan kemudiannyer ia bertukar menjadi busut, akhirnyer saya berjaya mendapatkan sebijik henpon berjenama sama dengan nama seperti yang  di atas....Bukan Blackberry yer...janganlah kalian keliru...hanya Blueberry sahaja yang mampu saya miliki (sangat2 merendah diri)....


kelik bagi besauu sikit ~


Boleh tahan juger function gadget terbaru saya nie yer kalian (perghhhh!! gadget lagik...takleh blah)....canggih sungguh pabila function seperti touch screen pada tombol menu persegi empat bertapak di Blueberry itew....boleh lah saya sentiasa menghapdet status FB bila ke mana2 (kayak Blackberry gamaknya)....kerna Blueberry itu disediakan sekali dengan function Facebook, juga 2 tapak sim card yang mana boleh saya selitkan dengan sim card berukband saya (faham? .......buat2 faham).....



Taraaaaaa....(dengan tak alih2nyer) ~



gambar cik google..
ini kaler itam...saya pilih yang putih 
(konon2 nak cam iphone qellissa gamaknyer...muehehehe...jangan mara babe)
saya sangat berpuas hati ngan performance jenama CSL buatan Malaysia nie...
(setakat untuk 1 hari ini)
kira2 kalau hero hebak saya Adam diberi nama tue buat kerja lagi...saya redha!!



p/s ku : sangat gembira kerana boleh mula bergossip ngan kengkawan lama.... nak survey2 agak2 ada lubang kerja kosong tak?? ngeh3!!

kalau suka LIKE k... :D

20 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

hahahhaha janji ade berry bukan biri2...weh tunjuk sket berry kaler putih ko..nak gak tengok

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord nak tunjuk ker??...aku tag kat fb jer gamaknyer...ngeh3!!

qellissa berkata... Reply To This Comment

eh..eh..ada muka i kat situ..nasib baik i org pertama yg komen coz tau u nak printscreen..hihihi..
oklah tu babe, blueberry .. i skrg pakai blackberry ler coz iphone i kan rosak..da x leh betul lg da..bak dtg no fon ye!errmmm..u ada no i kan? miscol ler..hihihi
blueberry ke, blackberry ke janji leh call ngan sms kan kan kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

bergosip itu indah..
hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa betul tue...adeiii sudah tukar blackberry ker?...tak terkjar yop...muahahah


yang penting kata husband i leh call, angkat call, leh sms (dah cukup canggih) ngan ada kaler kira cam bonus lar...gitulah gamaknyer hp dia....hikhikhik

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ah ko...suker jer bergossip yer...ti ko...dush dush!!

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

janji sis boleh guna dgn selesa :)

Wahida Nasution Thakhrim berkata... Reply To This Comment

pakai hp apa pun okay.. yg penting boleh guna semua functionnya..

larradanish berkata... Reply To This Comment

sila update lagi yek...larranyer henpon pun dah ala2 arwah gak...br dok search nokia c6..kalo csl ni ok..larra pun nk beli..x jd la beli c6..cm best je dgr makshiela dok promot csl ni...sbb larra ni bukan jenis addicted ngan gadget2 latest ni..janji henpon tu best dan byk function..blueberry ke redberry ke...hantam je...

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

dari jauh org kata blackberry..hehe
yg penting bole kol org tersayang..:)

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

wah bestlah dh ada hphone baru..hset hana plak dah wat hal 2, 3 arini..itu sudah memeberi kata petunjuk supaya ditukar baru ke??la..la..la..
hehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas yer benar sekali...memang selesa sangat hp nie...suker memakainyer n puas hati membelinyer...ekekek

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Wahida Nasution Thakhrim betul tue...mmg sangat2 hokay ho nie....husband shiela pun pakai hp CSL...follow dia lah nie...huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish k...nanti kita hapdet yer mak larra... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi benar tue...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person apa lagi hana...tukar lah baru...tukar pakai buatan malaysia nie...ok gak...ekeke

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

wei,blueberry wangi jugak..dr bulubiri..hahahha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ kahkahkah...kuang ajor ko...nanti ko...blubiri buat selimut nak tidor baru besh!!...kehkehkeh

FAZLINA AZIZ berkata... Reply To This Comment

blue-berry ni pun blh tahan lah.ala ala NOKIA C3.
jage elok elok charger dan bateri nye.sbb dlu keje kedai fon,melambak orng cari charger die.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@FAZLINA AZIZ ahhh...terbongkar jugak keburukkan dia...siyes sis tak tau...thanks yer dik =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...