Follower ku mutiara Berharga ~



Salam semua…hari nie nak ucapkan ribuan terima kasih pada Encik Ben Ashari sebab dah sudi follow blog Danny ngan adam nie…itu jer nak kata…ekekeke…happy sangat bila ada blogger terkenal cam encik Ben Ashari nie dah sudi nak follow blog nie…blog encik Ben memang mantap ngan idea siri jelajah dulu tue…ngan siri jelajah tue jugaklah ibu Danny ngan Adam nie kenal ngan ramai lagi mommy2, ibu2, mama2 kat Malaysia nie…terima kasih kerana jasa itu. =))

follower
segak naaa?...ekekeke

Jugak pada follower2 ibu yang lain (eii, jangan ingat shiela lupakan korang k)…masuk nie dah lebih 700 mutiara…terima kasih banyak2……jasa geng2 semua mana yang sudi nak follow blog Danny ngan Adam nie akan ibu kenang sampai ke bila2….ibu tak sangka lak blog biasa2 cam nie pun boleh ada follower yang cantik2 n ensem cam bard pitt ngan angelina jolie tau…semoga ikatan sesama kita terus terjalin dengan baiknyer sampai bila2…


Dan yang paling2 buat ibu, Danny ngan adam sayang sekali pada geng2 blogger ibu macam LadyEll (my dear friend aka my mentor), Qellissa (my dear babe), Dr Hana (sayang Hana), Maslina (sayang Mas jugak), Ceroi (gua caya sama lu), Si Tengkorak Emas (kamu memang berbakat), Mama Najla (simpan najla tuk Danial boleh?), Mak Larra (yang sentiasa di hati), Darkbatman aie (blogger hebat cam aie pun sudi nak tinggalkan komen kat sini), aku fobia (aku tak fobia sama kamu), Seri Bahasa (sangat berilmu), Apak Cikidong (apak yang sporting habisss) n ramai lagi geng blogger yang dah sudi leave comment yang berharga dan jugak yang bagi award kat blog nie…ibu nak ucapkan terima kasih banyak2…komen2 n award korang semua tue macam nyawa pada blog Danny ngan adam nie…thanks a lot!!

Akhir kata (macam ucapan rasmi lak)…majulah blog untuk pemblogger!!


p/s ku : terima kasihhhhh banyak2!!




kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

hehe nama saya adala, thanks sis! semoga sis semakin maju dalam berblogging :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas sama sama kita k =))

Lelord berkata... Reply To This Comment

ekekkeke ko nak berbesan ngan aku ek

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord ha'ahh..kenan dah nie...ekekeke

nuriz berkata... Reply To This Comment

berat blog ni lebih kurang 164.o9kb . malam ni agak laju sikit laoding.mungkin saya bukan page ni je.

berat blog saya ialah 95.71.

nak komen kat entri lama jugak saya carik hehehe agak komplikated nak komen ni.. kalau nak bg ringan banner tu buat dalam kotak scroll supaya tak berat nak load. atau buh page lain.

exchange link pun boleh buh page lain.

blog list kawan2 jugak boleh buat scroll supaya tak brt.

SYaMiLa berkata... Reply To This Comment

salam..

jenuh gak nak cari kotak komen..akhirnya jumpa jugak... :-)

Recent Post "Roda-Roda Pangan Lumpur"

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@nuriz ok thanks nuriz...nanti sis try ubah mana yang boleh ubah...ekeke

berat jugak tu blog nie...yang kotak komen nie sy takleh nak ubah2 lar..setting dia memang macam tue cam maner tah tajuk tue boleh ada kat bawah pulak...tue yg siap bagi direction...

try buat mana yang boleh. thanks a lot! =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@SYaMiLa yeayyy...anda berjaya...ekeke =))

F33Z~Hafizah~cucuatokaji berkata... Reply To This Comment

wah cayalah..encik ben ashaari tu..hebat2 :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@F33Z~Hafizah~cucuatokaji dia memang hebat dik...ekeke...happy benar sis... =))

darkbatman berkata... Reply To This Comment

erk.. name aie ade gak.heheee..
ermm aie cuba membls pengomen setia blog aie.. hehee..
btw sis, segannya ckp aie blogger hebat.. belum tahap 2 lg kak.. hoho..!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman ellelelele...malu lak konon...dah mmg blogger hebat kalau akak dtg jer ramai jer orang kat blog aie tue...tuelah tanda2 blog hebat...banyak isi bagus2 buat org ramai ke blog aie...termauklah akak nie...banyak info n macam2 kat sana...ikhlas nie cakap. =))

qellissa berkata... Reply To This Comment

woooohoooo..majulah blog utk blogger!!!nama i ader sey kat c2..tegkiu babe..sorryler susah i nak reply kat blog i tu coz celcm brokband i makin lama makin sengal lembab semacam jer..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa tukau maxis babe...aku merindui reply mu itew...hukhuk...

shark berkata... Reply To This Comment

aisey..
skali ben ashari ler follow
ben aflect xdek ker;p

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@shark brad pitt ngan angelina jolie ada.

larradanish berkata... Reply To This Comment

DIRIMU PUNG SENTIASA DIHATIKU...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish hukhuk... (terharu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...