I-City...syoknyerrr dapat berjimba-jimba ~



Salam semua....berapa hari nie asik tertunggak jer nak buat n3 berjimba-jimba kat I-City...bestnyer dapat holiday bawak family sekampung..muahahaha...seronok cam gi beraya lak...memula tue tau ada I-City nie dari blog2 blogger lain yang dah lama jejakkan kaki...shiela nie jer baru nak jejak...itupun nasib baik ada blog...kalau tak nama I-City nie pun tak penah dengar kot?...huh!


Jalan jalan sini memang happy...sebab dapat jalan2 ngan family...seronok bangat tengok lampu2 yang berwarna-warni...lain dari yang lain lah tempat nie...kalau orang bercintun tue jalan sini konpem tak penat k...lainlah kalau ibu2 cam guwe nie...henbeg jenama lain, henbeg buatan sendiri (anak kecik) pun lain gak nak kena pikul...huhu...tapi sib baik encik latif gagah perkasa...boleh tolong pikul henbeg buatan sendiri tue ke mana2...dengan bangganyer lagi...ehehe


Oklah...takmo citer banyak2...layan jer gambar menarik nie, gambar2 nie sebenarnyer dari hp adik ipar shiela.....tue yang penuh gambar dia suami isteri jer...camera shiela lak MOKSU pinjam, punyalah bengkek! jer hati nie tak dapat bergambar puas2...dapat tumpang2 camera orang jer...nasib baik ado...layan jer ~



haiiiiii...adam nak gi jenjalan nie...wink wink ~

nie dalam rumah salji...sejuk...memang sejuk...
nie adik lelaki shiela...beza setahun jer dari kakak dia nie...
anak baru sorang...gegirl
nama Alya Amani..
nama timangan "dibot"!
sabor jer lah
peace no war..
tapi baru baca semalam symbol "peace" nie takleh buat lagi k...

untuk saya ini gambar candid...jadik takder posing2 yang menawan k..muehehe
yang lain semua sedang elok jer tengok camera..
yang baju putih tue "abak" saya...
yang perempuan sebelah tue kakak ipar saya...
gembira...gembira...
lagi, gembira...gembira...
yang sebelah kanan latif tue kaka kesayangan saya...dok Perak...
yang sebelah kiri latif tue abang kesayangan saya jugak...
sian dia...kurus jerkan?...dah kawin ingat leh gemuk sikit...
tapi dah body dia memang setting kurus manjang...nak buat caner...ekeke

 memandangkan gambar nie semua dari camera hp isteri adik shiela nie...
jadik gambar diorang memang banyak sekali....
layanzzzz....
adik ipar shiela yang nielah shiela kenen kan ngan adik lelaki kesayangan nie...
Alhamdulillah...dah jodoh tak kemana... =))

family Danisya...ingat lagi kan?
gembira...gembira dapat berjimba-jimba ngan diorang nie...
abang2 Danisya nie hyper active...
jadik semua gambar susah nak bekerjasama...ekeke
Danisya pun sama...

dibot n mama nyer...
cantik lak gambar pokok buluh tue.....
naik seri hijau dia kan?..
sesapa yang lom pergi n nak pergi lepas nie, jangan lupa bergambar dekat2 pokok buluh ijau nie...
berseri u'olsssss...

lagi....huhu
pandai diorang nie ambik gambar kan?
mama dibot dah macam butterfly lak...

yang nie takleh blah betul ayah ko...
nama jer polis...
dibot pon tak suker ngan benda tue..
geram dibot ngan papa nie...asik kenakan dibot jer...grrrrrr

haaa...ada pun gambar aku anak beranak...
merak nie dah kehabisan lampu gaknyer...
bagi cahaya...bagi cahaya pada hasben tersayang i tue k...hukhuk

nie dalam rumah salji..
gambar memang tak tersusun, maaf jerlah yer...banyak sangat gambar...
cantik kan suasana dia...
memang suai kalau nak posing2...
lagi...gembira...gembira...gembira...
jauhhhhh pemandangan...ok lah tue
bagi semua nampak...
yang kat tengah baju belang2 tue abang ipar dok kat perak...
dia nie ngan adik lelaki shiela tue dedua polis...
sorang kat hujung utara sana (pengkalan hulu...best giler jalan tempat dia nie, dapat masuk Thai uuu...ekeke)
yang adik nie kat Terengganu...tapi selalu kena kerja luar Terengganu...
seskali jer dapat jumpa anak isteri dia kat Pontian nie...
duduk jauh ngan anak isteri...nak buat caner...dah tugas..kenalah berkorban..

abak ku sayang..
still available..
kihkihkihkih...

papa, dibot dan abak!
masa untuk gambar beramai2...
indahnyer berjimba2..
walau keadaan nyer panas naik melekit badan...
tapi hati teetappp senang... =))
sian Danisya...
chumillnyer dak nie...jalan sampai tidur2...
makan belum lagi..
pasnie kita gi mkan2 lak k sayang...

last sekali kita bagi dak dibot nie enterprem...
mandangkan camera mama dia yang kita guna...
sian dibot..habis balik jalan2 Selangor demam lak dia..
demam sebab pisah lagi ngan ayah dia, mama dia kata...
ekekeke...adik iparku sayangggg, hang pon sama dok demam rindu kena pisah ngan laki hang lagi kan?
sian...sabar jelah yer


p/s ku : gambar bersepah...malas nak susun.




Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

dibot?lain benar dgn nama betul hehe aduh cian demam pula dibot..

gambar ramai2 tu..mesti semua pakat amik port tu tangkap gmbr ramai2..banyak yg tangkap situ, termasuk family saya dulu hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas itulah dia...nama benar ngan nama manja dia ...

dibot..dibot..

betullah kat situ macam dia sediakan tempat untuk kita leh muat semua orang kan?..kehkehkeh...semua masuk, kecuali orang yang tolong ambikkan gambar...hikhik

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

syok nye ko g...
xajak pon...

cik siska ^-^ berkata... Reply To This Comment

thanks view page sy..tpi tak secantik page ini..cute2 gambar tu ^-^

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ macam mana nak ajak...ko kat perak time tuh..ekkekeke...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cik siska ^-^ ok...sama2 yer....pagi siska pun cantik jugak lah... =))

Anis izyan Abd Rahman berkata... Reply To This Comment

teheee~
comeelll jee baby2 sekalian diatas

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Anis izyan Abd Rahman ekekeke...banyak betul baby sekalian kan?...ekeke

Anitadahahs berkata... Reply To This Comment

aritu dah pegi jugak I-city, mmg best macam-macam gaya lampu ada. Tapi balik pening muntah-muntah sebab lampu yang terang dan silau. Akak tak penig ye tgk lampu banyak-banyak tu??

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Anitadahahs adeiii dik...pening gak..tapi mandangkan nak jalan jalan kat sini...dtg dari JB...jauh gak tue..kenalah kita menikmati.. =))

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

wah seronoknya..
hana xsampai lagi ke sini
bila nak gi, mesti tak free..huhu
tp one day, nak merasa jugaklah :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person kalau hana ngan hasben gi mesti seronok tengok picture nanti...tak sabar tunggu =))

~SukEMakAn~ berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif
comeinye tinge rebit tu!
hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~SukEMakAn~ betul tue...memang chumilll...ekekeke

darkbatman berkata... Reply To This Comment

icity mmg best.. aie pun g jugak bru ne.. sampai x sedar jam dh berlalu lame.ehe.lg2 klau mase g 2 bwk fam..mmg lupe dunia duk jelajah.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman tue lah...best kan dapat pergi ngan family ramai2.....jalan jalan kat sana rasa cam budak2 kecik balik jer rasa...ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...