Rak telur dah sampai...~



Salam semua...hari nie shiela nak update pasal rak telur yang shiela order kat blogshop Salicottage...masuk ni dah 2 kali shiela order barang ngan dia...sebelum nie order pelita ngan dia (ingat lagi tak?)...semua kaler putih/pink....sweet sangat2...suker semua hasil seni tangah kak Sali...


Jom tengok2 apa barang ~

Photobucket
hari isnin hantar...hari selasa dah sampai...
suker soping2 ngan kak Sali...
Shiela cakap ngan dia Jumaat dah takder kat umah nak gi key ell jalan2..
terus dia wat pos laju...hihi
price pon ok, tak mahal sangat....mampu di beli...

Photobucket
shantek tak??...ekekeke
nak letak telur pon berbunga bagaiii...huhu
putih/pink feberet kaler ku...

Photobucket
tengok...sampai ke tepi bunga dia...
tq  kak Sali...suker sangat2... =))



p/s ku : Telur dah ada bunga bunga....pas nie apa lak yang aku nak bungakan...hehehe






Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

25 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

Shantek babe! I suker..tp x kena ngan tema Umah i..hihihi..bper camtu? Murah tak?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa murah babe...u gi blogshop dia i dah link kan tue...

kaler dia u boleh request babe...tak salah i ada macam2 kaler...nie i request putih/pink sebab feberet jer...gi tengok k... =))

Iela Fazielah berkata... Reply To This Comment

cantiknyer.... tp kalau telur letak kat luar kena masak cepat2 lah kan.. takut rosak nnt..

misyamissyou berkata... Reply To This Comment

cantek+comel kak tempat letak telur tu

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

hehe memang style english la kan bunga-bunga white pink ni

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

comel nyer rasa syg plak nk kelua kn telur dr bekas tu..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

alalala...
comel nye...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

alalala...
comel nye...

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

waaa...dasat arr.kalo aku tak terletaknye telur tu...sayang bau busuk telur je...muahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Iela Fazielah kalau letak telur memang kena cepat2 masak...tuelah pasal lubang dia tak banyak agaknyer..ekeke..lagi senang nak masak, capai jer...terus goreng ..huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@misyamissyou tq dik...itu jugaklah yang akak rasa...muahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas tuelah...kena jer kan kaler nie...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi alolo...takleh pulak gitu dik...melainkan kalau akak letak telur hiasan boleh lar kalau takyah masak pon telur tak busuk...ekeke..nanti nak cari telur hiasan lar...ok tak?...ngeee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ iye..betul tue ceroi...menda tu memang chumill sangat2...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ jangan risau babe...aku selalu pastikan telur2 tue mesti di basuh sebelum ia di simpan di tempat yang indah tue...untuk mengelakkan dari bau bau yang tidak menyenangkan...muahahaha

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

cantekkknye~ nak guna pon sayang sebab cantek sgt~ muehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || kalau gitu kita wat hiasan jer lah...ok gak...ekeke

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

comel bekas rak tu..pink pink

darkbatman berkata... Reply To This Comment

comel giler.. siap ade rak..adoi.. mahal x?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati pink pink...hikhik...mmg chumill

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman adoii...tak mahal aie...ekeke

larradanish berkata... Reply To This Comment

untungla telor tu dok lepak umah makshiela..dapat katil cantik..kalo dok umah kite dokla lam kotak telor tu jekkk..nasib la ko

aksara:FECORGU???buat2 paham jela

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish apakah itu maklarra...tak paham nie...huhu

Niel berkata... Reply To This Comment

Cantik la rak telur 2..;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Nielye..betul tue..ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...