Saya Mama Nakal??.... ~



Salam semua...lama shiela cuba nak update entrie yang berkaitan ngan keyword2 yang aneh2 yang cuba masuk ke blog nie...lama tunggu, skang nie baru dapat tangkap silent reader yang dah tersesat masuk keblog nie...mesti hampakan?...ekekeke


Sian...ntah sapalah yang dok mencari "mama nakal" tue yer?...unik betul keywrod dia nie...nasib baik "mama nakal" kalau dia tekannyer "mama ga***" mau ku carik sampai ke lubang cacing tue sembunyik...huh!...


tapi takat keyword nie malas lah nak marah2..buat penat nppas jer..kang marah2 napas aku gak yang pendek2...cukuplah takat dua hero ibu yang kadang2 nakal tue buat napas ibu jadik pendek....
Jadik...akhirnyer penantian kepada keyword yang ghau ghau berakhir jugak...harap2 lepas nie cukuplah takat  tue jer yer....kalau ada lagi "ibu sopan" nie rendam jer buat tukun tak keluar2 kan lagi lah... =))


kelik kat situ ~





Photobucket

kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

nuriz berkata... Reply To This Comment

mama, jgn nakal nakal ahahaha ..mcm2 ye

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@nuriz ekekek...mama tak nakal...nanti ayah rotan...macam2 ada... =))

Myfrin's story berkata... Reply To This Comment

Salam, shiela. Nakal anak2 pun dah cukup hebohkan kita, kan shiela, hehe..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

sape la ibu sopan yew..
hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Myfrin's story betul tue kak imun...bukan takat heboh...lenguh satu badan..ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ aku ler..sapa lagi?...ekeke

paDel berkata... Reply To This Comment

nasib takde carik mamamia...

hekhekhek

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

mcm2 ragam manusia, jadi mcm2 juga keyword hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@paDel kikiki...mamamia yer?...takder..konpem...dah check...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas hmmm...macam macam ada =))

dah tau...tue yang tunggu..lama gak tunggu baru la nie jumpa...sib baik tak teruk sangat dik...ekeke

qellissa berkata... Reply To This Comment

mama nakal ke?haishh mcm2 lah yg diorg ni google kan..x paham eden..hhaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa tuelah...mana ada nakal2 nie...kita baik tau...ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...