Adi Putra Anak Merdeka ~



Bismillah,


Salam semua...malam nie shiela layan you tube tentang seorang kanak2 genius Malaysia ADI PUTRA (semua pun kenal kan?)...shiela harap anak2 lelaki shiela ada juga sifat2 patriotik yang tinggi yang bencikan pengkhianat negara sama macam ADI PUTRA nie, selain dari tahfiz Al-Quran...bercita2 tinggi, nak membina 2 satelite hanya untuk negara2 Islam dengan menggunakan password dari ayat2 Al-Quran, mencipta komputer kecil yang boleh bercakap untuk di hadiahkan kepada idolanya (amin)....hebat sungguh cita2 ADI nie.  Sesungguhnyer pemikiran dia lebih jauh terjangkau kehadapan dari akal fikiran kita semua....






P/S ku : Semoga kita boleh belajar sesuatu yang penting untuk anak cucu kita dari dalam diri ADI PUTRA nie. Semoga juga Allah S.W.T peliharakan dia sehingga dia dewasa dan mampu menangkis orang yang cuba mengambil kesempatan ke atas kelebihan diri nyer. 




kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

betul tu sis, semoga pemikiran dia tak dirosakkan, mcm ada sesetengah kes pelajar genius tapi something bad happen..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

beliau satu anugerah...

qellissa berkata... Reply To This Comment

semoga adi putra x dimanupulasi oleh org lain mcm sesetengah kes budak2 genius ni..
psst: i pon nak anak cam adi putra..huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas harap2 macam tuelah... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ betul tue =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa betul babe...i pon kalau boleh teringin danial ker adam ker sikit dapat ikut sikap adi nie pun dah cukup baik..amin =))

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

tapi dia tak sampai ke tahap genius lagi sbb kelebihan dia cuma dlm bidang pengiraan. bidang lain..kecerdikan dia sama seperti budak2 biasa

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati kira ok lah apa yang dia ada skang nie dik...bukan senang nak cipta formula matematik 200 lebih formula dah skang nie....kagum ngan genius cilik matematik nie...Alhamdulillah =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...