Award dari MaTa TuRuN Ke HaTi ~



Bismillah,


Salam semua…hari ni takder apa yang shiela nak bebel….Adam tak sihat sikit hari ni….Danial macam biasa duk melayan kartun….ibu pulak ni dengan line tenet yang slow, nak hapdet blog pun macam sipot sedot…hari ni nak habaq mai yang ceq dapat award lagiiii…yeayyyy (tetiba teruja)…tapi award nie cam serius jer rupa dia kan?….macam lambang negeri negeri bersatu….kira boleh dikatakan ni lambang blogger blogger bersatu lah…boleh gitu Fairul?…ehehehe


Friendship Award BEST BLOGGER untuk blogger Dari Mata Turun ke Hati…eccehhh ~


Best Blogger
Teruja I mendapat award sebegini ~

ini Fairul punya ucapan ya :

"Dengan penuh rasa rendah diri, buat julung kalinya tuan blog ingin memberikan sedikit penghargaan kepada blogger yang sudi singgah di blog ini dan mencoretkan sepatah dua komen. Kehadiran anda adalah faktor utama blog ini masih bernyawa dan komen-komen anda menaikkan lagi semangat tuan blog untuk terus mencoretkan entry. Walaupun kita tak pernah bersua muka, sekadar membaca coretan dan menatap gambar di blog tapi itu bukanlah tembok penghalang untuk kita membina ikatan persahabatan di alam maya ini.
Award penghargaan ini ditujukan kepada semua blogger lama dan baru yang sudi memeriahkan blog ini. Semoga  anda semua terus aktif berblogging dan sudi-sudikan lah menziarahi blog kawan-kawan yang lain. Dalam dunia blog ini, ada penulisan yang sentiasa bergerak lurus dan ada penulisan yang tergelincir ke tepi. Mana yang baik itu sama-samalah kita jadikan panduan dan mana yang kurang elok sudi-sudikanlah memberi teguran.
Terima kasih diatas sokongan anda selama ini!! Sudi-sudikanlah menerima award ini..."


Terima kasih ya Fairul dah bagi sis award ni….of coz lah I sudi nak menerima award ini….eccehhh….cuma lambat sikit datang ambik…ekeke…jadi pada sesiapa yang dah pernah datang melawat dan follow blog Fairul….jangan lupa ambik sekali award ni ya…. =))


P/S ku : suker ngan award sentuhan emas dari pemilik blog ni…..




kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

AiDa AzRyN berkata... Reply To This Comment

syabas2! ;D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@AiDa AzRyN wahhh...gituu....ekekeke

mekasih ya azryn =))

Amoi MiyaSya berkata... Reply To This Comment

hehhe , cantik la award tuh :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

congrats babe..=)

Lelord berkata... Reply To This Comment

pheeweettt dasat arr ko. tahniah yek

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

terima kasih sbb sudi menziarahi blog saya selama ini :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

congrats babe..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Amoi MiyaSya c

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa tq tq...huh!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord kah kah kah...kau memang...dasarrr...pantang jumpa award nie...sebat jek!...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati sama sana kita dik....sis nak cakap tima kasih gak kat awak ya =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ a'ah...ya ya...tq tq...huh!

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

u deserve it beb...tahniah..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ haha....takleh blah nyer statement... =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...