Award yang paling segan ku nak terima....~



Bismillah,



Salam semua...hari nie nak post kan entri penerimaan award blogger cun dari MA ......adeiiii ma...malu benar shiela nak ambik award nie ma...tapi kerana ma dah sudi nak bagi n ingat kat shiela di sini...shiela ambik jugak award nie dengan kembang kempis nyer....tq maaa


 Of coz lah i nak pass lagi award nie pada geng2 blogger i yang cun cun melatops u'olsss....







P/S ku : semua geng blogger ibu cun cun belaka.....



kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

ekekekek macehhh2 nanti aku tepek

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord came came....

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

haha !! bnyk lh ko...mekasih aku nk angkut tau,tinggal gantung kt dinding je..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ angkut jangan tak angkut

Admiral Hafiz berkata... Reply To This Comment

wahhh
nak jugak



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Admiral Hafiz kihkihkih...

qellissa berkata... Reply To This Comment

(Firstly, nak ckp congrats babe!u mmg cun aper! sbb tu anak2 u comel2 belaka cam i..ehhh xde kena mgena plak..hahaha)
secondly: nak ckp thanks coz puji2 i and bg award ni kat i..mmuahh kiri mmmuahh kanan..hahahaha..xde lah cun ..biasa2 je..hihihi(humble gitu)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa mueheheh...malu lar i (iye iye nie menerima pujian u)...

u cunn...i susah nak puji2 orang nie...tapi kalau i dah puji tue mmg betul lah tue...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

qellissa memang cun...
hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ nyibuk mamat nie...dush dush!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...