contest nama untuk anak wa~



Bismillah,

Salam semua…malam nie nak buat entrie kontest…kali nie shiela kena tag ngan mama Aariz…LifeofLadyEll…..best jugak kalau rumah kosong naik bersarang 2 ke 3 hari takder idea mari nak hapdet blog…kita join kontest…


Kali nie punyer kontest unik dan lain dari yang lain banyak sikit…title jer dah tau shiela kena buat apa kan??…jadik, setelah kufikir2 kan nama2 yang sesuai, baru lah berani nak post entrie kontest nie…


Kontest ini di taja sepenuhnyer oleh ~ http://ryujan.blogspot.com


Syarat2 nyer ~

1.lu buat entry 'NAMA UNTUK ANAK WA' dalam blog lu.
2.lu perlu lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_____________________SHAH.
3.jadi follower wa.dan taruk gambar baby wa suka kat bawah sekali nih.
4.tarikh tutup : SAMPAI ANAK BUAH WA LAHIR TERUS TUTUP TARIKHNYE. 14hb 11
5.post link entry lu sebagai komen dalam entry ini.
6.tag kawan lu sekurang kurang 3 orang.(pastikan mereka tahu lu tag dorang okeh..)


Hadiah yang bakal dimenangi:

juara
cincin silver 925.original punya.saiz ikut saiz pemenang.

naib juara
botol susu,hamper dari annakku dan poney,stok susu selama setahun digantikan dengan tudung indon (macam ekin bini mawi pakai tuh bersaiz dan warna ikut suka rasa lu,kain dijamin selesa dan lembut)
@
selendang macam yuna.lu boleh pilih nak kaler apa.siapa menang nanti kita bincang lu nak yang macammana.sekali dengan post wa kasi hadiah.jika pemenang lelaki wa akan kasi topup rm20
(boleh pilih hadiah tapi satu jer)

tempat ketiga
topup celcom,maxis atau digi selama sekali berharga rm10


Ok, nie lak nama yang akak cadangkan untuk anak sedara awak yer dik….cuba2 lah pertimbangkan… =))

::::: RAJA MUHAMMAD SHAH :::::
(yang nie kalau anak lelaki seelok2nyer kita letaklah nama Nabi besar junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W. banyak fadhilatnyer nanti…boleh baca dekat sini )

::::: RAJA AHMAD SHAH :::::
(yang nie pun sama seperti di atas…banyak jugak fadhilatnyer)

::::: RAJA DANISH ANIQ SHAH :::::
(bermaksud & pengetahuan, bijak & yang kacak lagi menawan hati)


Ok, skang nie shiela nak tag 3 orang kawan para2 ibu semuanyer….



P/S ku : Kontest paling menarik sekali yang ibu penah join =))))



kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

gudluck babe!i minat nama Raja Danish Aniq shah tu babe!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa simpan tuk anak u k...=)) sweet sangat2!!

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

Good luck sis! tak dapat naib juara, johan pun ok hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas elelele...sis selalu takder luck cam awak...selalu jer menang...mintak2 masin lah mulut awak tue...amin.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

hanya buat kaum ibu...
hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ betul tuh =))

Lelord berkata... Reply To This Comment

ok2 aku join...weh yg high heel ga tu ko join jek xyah tag2

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord nanti aku join...hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...