Jom dengar ceramah Ustaz Kazim Elias ~



Bismillah,


Salam semua....hari nie nak kongsi video ceramah dari uztaz Kazim Elias...Shiela suker tengok dan dengar ceramah ustaz Kazim nie...sekali tengok lepas tue nak lagi tengok....lagi...dan lagi....tak percaya??....jom sama2 kita tengok....semoga dapat ilmu yang berguna dari ceramah ustaz Kazim Elias.







P/S ku : seronok kan?....ekekeke...




kalau suka LIKE k... :D

22 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Mar berkata... Reply To This Comment

sy ska dngar ceramah ust kazim,..ayh sy bli setiap cd cramah ust ni,...mmg best dapt ilmu yg bermanfaat

qellissa berkata... Reply To This Comment

Best ceramah dari ustaz ni..seronok dengar coz dia sempoi..nasib baik i guna wifi babe..klu tidak mesti x dpt nk tgk video tu..huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mar shiela nak gak cari CD ustaz nie nanti...senang nak faham kan?... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa ekekek...i risau gak kalau u tak dapat tengok...best kan babe?... =))

SeindahBicara berkata... Reply To This Comment

ustaz ni mmg owesome.. hehe.. aku siap download n simpan lg. =)

SeindahBicara berkata... Reply To This Comment

ustaz ni mmg owesome.. hehe.. sy siap download n simpan lg. =)

~ sori sbb tergune 'aku' td.. ~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@SeindahBicara betul tue.... =))

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

ok saya dah khatam ceramah tu, tiba masanya untuk komen..hehe

memang lawak ustaz tu, semua tertarik nak dgr, moga dapat mesej yg disampaikan..

betul jugakan..hantaran rendah/tinggi pun ada org bising huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas khekhekhe...siap tunggu khatam baru boleh komen....

best kan?

darkbatman berkata... Reply To This Comment

hehe.. kawen cpt pun salahhh.. mengandung pun slh.ahaha.. kelakarlah. bleh dijadikan teladan..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman betul tue...nielah satu2 contoh ceramah yang senang nak di fahamkan n suker nak mendengar...tak menyakitkan telinga kan?...sebab ustaz suker selitkan engan lawak jenaka... =))

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif

ha'a memang best, rupanya baru saya teringat ayah saya pun suka dgr ceramah ustaz ni kat youtube hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas waaa...ramai peminta gamaknyer ustaz nie...kat facebook pun ada ustaz Kazim direct send video ceramah dia ...pun best2...kualiti video dia lagi bagus lah =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

memang layan...

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

ustaz ni semakin hari semakin popular..
semoga kita mendapat manfaat dari ceramahnya..:)

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

hana pon suka..cara dia rilex aje.. cool..mudah nak faham point dia

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ layannnn

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi tue lah...shiela suker sangat bila ustaz nie duk ngajuk2 cakap orang perempuan...khekhekhe...sebijik sebijik sama...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person haaa...itulah dia yang kita cari2 selama ini....betul tu...memang mudah nak faham point dia kan... =))

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

syok2...mmg penghormatan tuk owang pompuan...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ ya benar....satu penghormatan...ustaz nie mmg suker cerita tentang kelebihan jadi orang perempuan...suker benor aku...ekeke

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

WOW just what I was looκing for. Camе here by ѕearching
for keyword

Alѕo visit my wеblοg :: Engagement Rings

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...