Minta maaf banyak-banyak ya..... ~



Bismillah,


Salam semua....hari ni bermula lah episod cinta diantara "Line berukband ku dan Sipot Sedot".....mereka telah berjalan seiringan buat asa sekarang ini ya....apabila limit 3GB sudah berjaya dicecah oleh ku setelah 20 hari berjaya menggunakan line tenet ni dengan begitu berhemah malah berjimat cermat....tiada apa lagi yang au nak rungutkan...(bila lar gaknyer nak merasa line streamyx ni??)....


Jadi kepada kawan-kawan blogwalking ku sekalian...mana yang sis tak dapat jengah blog2 atau meninggalkan jejak malah jugak komen-komen yang bernas dari sis (dapat anugerah tu)....janganlah korang buat-buat tak fahamya....nie semua gara-gara berukband dah bersama semula ngan si sipot sedot......bila mereka dah bersama jer...ia adalah cinta suci yang tidak mampu ku halang halang lagi...a'ahh....sabor jerlah....beruk ngan sipot pun ndak jugak BENCINTA.....janganlah marah....hairan takper!


Jadi...dalam masa ku tak meninggalkan komen atau jejak bertapak suleman walaupun yang sebenar-benarnya ada jugak ku datang menyinggah, jangalah marah ya....merajuk sikit sikit sudahlah...ekekeke...okeylah..."diorang" pun tengah bencinta...jadi malas ku nak ganggu gugat sangat.....nanti bila si Sipot Sedot ambik MC 90 hari cuti bersalin ker (eh! cuti bersalin 60 hari ker 90 hari ya?)....cuti demam ker....ku akan datang semula dengan kelajuan 110 kilomiter sejam yang mana ia memang kelajuan yang paling maksimum ya! (untuk line berukband).....membalas segala jejak bertapak dan juga komen komen bernas untuk kawan-kwan blogging ku sekalian......harap di maklum.....sekian......terima lah kasih.


P/S ku : still in the mood "Happy Blogging!!!"...............



peace!!








kalau suka LIKE k... :D

21 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Admiral Hafiz berkata... Reply To This Comment

Yeah
happy Blogging!


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Danny Neza berkata... Reply To This Comment

iieee..rasa nak cubit budak yg pandai jelir2 lidah tu..hehehe.. sian kan sis.. beruk ngan sipot pun nak bercinta...berjln seiringan bagai.. takper sis..redhakanlah kalau itu suda jodoh mereka..kekeke..hepy blogging..!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

nape xapprove ym aku lagik???

Jey Yusuff berkata... Reply To This Comment

dh ok nanti terjah la blog jey ek

hana faza-same person berkata... Reply To This Comment

xpe, plan2 kayuh..heheheh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Admiral Hafiz yaeahhh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Danny Neza ekekek...ku terpaksa meredhakan...takper2...nnati kita jenguk awak ya...sib baik dia jelir jer...haha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ok jap jap...eheh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Jey Yusuff ok...dont worry...be happy jey...ehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@hana faza-same person penat gak katuh plan plan nie...hihihi

darkbatman berkata... Reply To This Comment

aie dtg je kak..kdg2 jenguk xsempat nk komen sbb line slow..kene refresh byk kali.. gune beruk ne mmg la.. kn byk sbr.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman memang kena banyak bersabar...huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif bukan katuh...kayuh!...adeiii ...bila lar masalah typing error ni nak berakhir...hukhuk

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

broadband memang selalu mcm tu. nampak menyenangkan kerja tapi hakikatnya menyusahkan..

tgh tertunggu ni bilalah kerajaan nak buat kawasan bebas internet. bolehlah layan internet berkelajuan tinggi dgn free

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati adeiii....nak tunggu kerajaan yang baik hati nak bagi kemudahan macam tue?...baik lagi mamak bagi WIFI ngalahkan hotel skang ni...hukhukhuk

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

no worries! happy blogging sis :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas yeaahh...dont worry...happy blogging...huhu

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

sabolh beb selagi boleh sabo...;)
mesti ko tido bangun balik pun loading error tak habis lg..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ ell...kalau aku tidor bangun balik pun belum tentu dia abih loading kan?...baik aku tidor...huhuhu

nuriz berkata... Reply To This Comment

iklan gedegang gedegang mcm bagus tapi hampehh huhu, nak tumpang mrg gak

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@nuriz boleh boleh tumpang...silakan...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...