Nuffnang sayang ibu lagi ~



Bismillah,


Salam semua…kali nie ibu nak ucapkan berbanyak2 tq pada sayang laling nuffnang sebab bagi lagi BE kat blog ayah, ibu Danny ngan Adam nie…jugak pada semua blogger yang selalu singgah n masuk baca n3 kat blog Danny & Adam nie….seronok bangat2…sayang nuffy ngan korang semua ketat2 k…muehehe


be lagibaru start tue…ekeke


Walaupun blog nie cerita dia balik2 tue jugak…tapi Nuffy nie tetap sayang kat blog nie…bagi lagi BE kat blog nie…kali nie ibu nak BW puas2…bagi tompok banyak sikit wet kat akaun tue…dah boleh cashout…tapi tompok lagi sikit…boleh beli sipar jepon warna pink tuk besday qellissa…ekekeke


P/S ku : sayang Nuffy tak benti2…cayalah! ~




kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

beLLa berkata... Reply To This Comment

beshnye dgr org dapat BE neh. tahniah!
kte bilela nak dpt.haish

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

tahniah..murah rezeki.. eh kenapa tetiba rasa ada org nak hadiahkan bb csl nih? la..la..la

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@beLLajangan risau dik...insyaAllah dapat gak nanti...=))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person adeiiii...tulun tulun...ramai na yg mintak CSL BB nie...taulah BB i tau cung...ramai yang kenan...ekekeke

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

he moga banyak lagi BE lepak blog ni hehe

Adha berkata... Reply To This Comment

wah BE kita sama la..tapi kan BE ni keluar cam kejap2 jep..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

qelissaa....
sila tuntut..
hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas aminnn... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Adhaye ker...tuelah dia...2 3 hari lagi lama sikit dia kuar kot...hikhik

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ dush dush!!

hiro berkata... Reply To This Comment

oh..tahniah..nk femes gak

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@hirofemes?...ekekek

ibu_Arifa berkata... Reply To This Comment

tahniah.. moga pasni dapat lagi BE dr encik nuff tu yer...

ManjaIxora berkata... Reply To This Comment

hohoho.. congratss.. pasnih boleh dpt laagii banyak. .hohoho

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ibu_Arifa amin...tq dik =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ManjaIxora amin...masin lah mulut awak...ehehe.

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

nak jugak BE.. saya punya ciput jer..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati elele...lelama leh jadik bukit tue... =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...