Request hapdet by mak larra...meh dtg baca mak larra ~



Bismillah,


Salam semua......Shiela nie baru abis balik dari jenjalan ngan anak2 n husband gi JB....ayah dia gaji, jadik ibu ngan anak2 lenjan ayah nyer gaji...kehkehkeh......sampai rumah pukul 9 malam...relax2 jap pastue baru bukak blog ibu nie....baca2 komen n ada request lak dari mak larra soh ibu hapdet lagik pasal BlackBerry BlueBerry CSL yang ibu baru beli tue....


Sebenarnyer mak larra...kalau nak beli hp nie ok jugak tau...tak rugi apa pun...untungggg lagi ada...ngeh3!!....untung bab nak save2 duit nie...betul...tak tipu....meh mak shiela listkan kehebatannyer henpon BlueBerry i6800 (nama model nie kalau tak salah)...........


memula nak komen kat komen mak larra kat n3 lepas tak jadik...kita wat n3 baru...ngeh3!!
CSL nie okay sangat maklarra...beli jer, takyah banyak2 soal lagi....function dia boleh tahan hebak2....contoh2!!

* boleh guna 2 simcard.....kalau ada 2 line telpon praktikal sangatlah henpon nieh....
* ada facebook, Yahoo IM, Google ngan Twitter...penting nihhhh
* touch screen kat button empat segi kat tengah tue sahaja yer, bukan kat screen dia tau...kita main gesek2 jer kalau nak gi mana2...
* sound hp nie pun boleh tahan merdunyer (lagi2 kalau kita dok layan lagu siti nurhaliza...mmg mantap ah sore siti tue.......mak shiela dengar macam live gitu....hekhek)...
* memory 2GB free jer dia bagi (of coz lah free)...
* colour in White or Black/Grey...(shiela punyer WhiteBerry...suci gitu...ngeh3!!!)
* screen dia luas gak...paparan screen ala2 LCD gitu....muehehe
* camera digital tue...3 pixel lagik.....
* ada gak video....
* Bluetooth mesti ada...penting nie senang nak send gambor kat lappy kan?...
* Headset free jer dia bagi...hukhuk
* CSL nie ada Fun Club!!...kira kalau kita daftar on9 ada macam2 game lagi kat dalam tue kita leh main...
* dapat cover henpon free kaler kuning lagik...motif?...untuk tahan calar.....
* warranty 1 tahun...mana2 kedai sama kot?...ngeeee
* yang takleh blah rupa dia ala2 BlackBerry, lagi2 tang keypad dia tue...leh taip2 cam keyboard lappy jek!!
  * henpon nie 100% buatan Malaysia...kalau tak puas hati senang nak saman...dekat jek!! kuikui
* last but not least...yang paling best harga dia shiela dapat lepas proses tawar menawar hanya berharga RM255 jer (straight to de point)...paling2 cekik darah pon takat RM 299 jer!! ngeh3!!




nie lak request dari mama Najla...
tak cayer ko yer aku dah pakai BlackBerry BlueBerry
2 gambor lagi aku bagi....
mood gelap ngan mood terang....
lawo tak mama Najla????



Itu jer setakat 2 hari nie function n kehebatan henpon BlueBerry i6800 yang shiela dah belajar larra....jadik, mau untung???....segere dapatkan di pasaran yang terdekat sekarang!!!!!!............tapi kalau mak larra nak meneruskan niat ngan Nokia C6 tue pun ok gak...ekekeke


p/s ku : baik punya promosi nie...kalau tak beli gak hp buatan Malaysia nieh tak taulah aku mak larra....huh! mak shiela dapat call abang soh balik cepat hari2, sms, ambik gambor pun dah kira ok sangat nie...





kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

boleh hantar emel tak sis?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas boleh dik....sign in jer kat yahoo IM tue...boleh check email...kalau gmail tak sure lak...tapi internet leh access mesti leh check

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

nice la...
hehehe...

Lelord berkata... Reply To This Comment

cun2...aku suke
beb bg aku satu bleh sebagai adiah besday hahahha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ hehehe..tau...bukan taste ko kan?...hikhik

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord ko nak adiah sebagai adiah besday yer...huh!...berat sungguh permintaan ko nie lord....kena pikir panjang nie...ekekekeke

qellissa berkata... Reply To This Comment

bagus jugak blueberry ni babe, leh dual simkard..pastu function pon byk..i pon nak jugak utk besday i tau!muehehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa khekhekhekhe....nahas semua nak adias besday cenggini ....2 ke 3 busut kena bina nie...baru leh dapat...mueheheheh

Botak berkata... Reply To This Comment

blueberry tak best.,
nak blackberry gak.,

hohhh.,
payah benor nak komen..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Botak itu jer dia nak komen?...ekekeke
mmg blackberry paling best!!!...ada wet leh beli...tada hal la itu baiya...khekehkeh

Wawa~* berkata... Reply To This Comment

wahhh.. baek punyer promo ni kak.. hehehe... :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Wawa~* kena baik2 dik...dah beli kan....ekekeke

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

wah..berapa CSL bayar ko nih.hahah
eh tp beb,giler murah!!

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

wah, mcm tertarik plak dgr shiela dh promo ni..dah la handset ni dh mula wat perangai.. ada chance weekend nih smbar satu :P LOL

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ kahkahkah...boleh tahan gak dia bayar aku...

ko macam tak kenal aku beb...lagi murah lagi aku suker...ahaks

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person hambik jangan tak hambik....takat BB CSL nie hana rembat 2 sekaligus pon boleh tue...wakakaka

larra berkata... Reply To This Comment

ohhhh sayangkuuu..sgt2 sorry..sebab i la org yg paling lambat view n3 ni..lately sgt2 bz..terima kasih bebanyak yekk..ok jugak ye..byk functionnyer..harap csl ni bagi royalti la kt makshiela...promote tak henggat..tenkiu..makshiela!!!mmmuazzz

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larra adeii..lama tunggu...BB CSL nie pun habis dah kat kedai mak larra...muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...