Saya salah kah??

Bismillah,


Salam semua....malam ini shiela hanya ingin bercerita dalam entrie yang pendek sahaja (kenapa tiba-tiba sahaja aku menggunakan ayat skema ini?....oh! baru teringat...beru lepas berlenggang dari blog adik Admiral Hafiz sebentar tadi...kita guna pakai tip-tip yang berguna ya!!)...semakin hari keinginan untuk menyahaktifkan akaun FACEBOOK semakin kuat berlegar-legar di benak fikiranku....(huh!)


Tetapi masih ada adik-beradik dan kawan-kawan yang baik masih inginkan keberadaanku di sana...apa yang harus aku lakukan? keliru? (sambil menyanyi-nyanyikan lagu "keliru" dari Ruth Sahanaya)...Babe...relakan i deactivate kan sahaja akaun Facebook i ya?...boleh?....kalau u rindu hendak chat dengan i, kita calling-calling atau kita gunakan khidmat pesanan ringkas sahaja (jimat)...bolehkan?... 


Kepada Ceroi....kaulah sahabat dari blog hingga ke Facebook aku yang boleh di katakan baik sekali (selain daripada Babe)....kalau kau ingin berchatting, kau chat sahaja dengan Babe....boleh kan?....(sedih pula)...walaupun kau dan Babe dulu pernah memujuk aku supaya tidak melakukan prosses itu....tetapi, aku rasa aku sudah tidak boleh menangguh-nangguh kan lagi proses menyahkaudarisiniaktif akaun Facebook ini wahai sahabat.....semakin lama ia semakin kuat memudaratkan kesihatanku...


Kepada Lelord...tidak ku lupakan dikau, juga Ell LifeOfLadyEll.....janganlah kau tanya kenapa aku ingin menyahaktifkan akaun FACEBOOK ku itu....aku cuma ingin lepas bebas dari cengkamannya....(tenang)...semoga kita bergembira di alam maya blogsipotsedutspot sahaja...ianya pasti akan lebih indah...kan?....(ayat tak boleh blah!).....


Jangan lah bersedih kawan-kawanku sekalian....kita-kita masih boleh terus berhubung di sini ya?...senyummmm dan selalu-selalu "think positip"....(sedih lagi)....ini bukan kisah siapa benar?...siapa yang salah?...cuma aku sudah jemu dengan kerenah birokrasi di FACEBOOK....(agak-agak statement ini bisa disaman nggak?)




P/S ku : Fokus pada yang satu, SELAMAT TINGGAL FACEBOOK!! (akaun FACEBOOK suamiku juga akan melalui proses yang serupa).....okey kah bahasa aku pada entrie kali ini?





kalau suka LIKE k... :D

37 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

facebook memang melalaikan. saya pun dah jarang2 sekali jer jenguk facebook. rasanya menulis blog lagi baik, dapat berkongsi banyak info dgn kawan2..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

shielaa....
plsss....

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

kami guna FB bila ada benda penting je, tak running 24 jam pun..:)

Lelord berkata... Reply To This Comment

Pesal ni beb? alahhh ko ni...dah le aku baru add ko

Admiral Hafiz berkata... Reply To This Comment

haha
thanks kak!



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Danny Neza berkata... Reply To This Comment

Salam shiela..ala naper nak deactivate..
Neza baru jer nak add..
huhuhu.. Neza pun jarang gak online FB tapi bila nak cari idea tuk blog atau nak baca entry2 trbaru kawan2 yg ping kat FB Neza akan baca dari sana.. anyway,kalau shiela lom deactivated lg,add kiter tau..nanti kiter sayang shiela lebih2.. ;))

A D I A berkata... Reply To This Comment

y nak deactivate? ewah nak gak tanya tu hehe.

kita pun tak aktiv berfb ni, sampai kawan kena sms suh check fb unt pic2 yg ditag hehe. pemalas lipas tul.

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

hm...tak tau nak ckp apa..terpulang pada sis :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

@A D I A Adia what is ur fb?hahaha...babe, jgn ar deactivate fb..atleast ape2 hal leh msg u..

cemomoi berkata... Reply To This Comment

ucap juga slamat hari raya kurbannnnn

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

hai shiela...
Hana dh deactivate sejak pas raya aritu
ternyata hidup lebih positif sb xterbaca status bukan2 dan melalaikan..
terpulang pd diri masing2 kan?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati =)))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ =(((((((

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi =)))))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord =(((((

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Admiral Hafiz =)))))))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Danny Neza =(((((( & =))))))))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@A D I A =)))))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas =))))))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa =((((((

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cemomoi =))))...selamat hari raya kurban...bilalah ada rezeki nak pergi beraya haji di makkah... =))))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person =)))))...betul betul betul

Khairy berkata... Reply To This Comment

yup....facebook memang melalai kan. Lagi2 kalau main game dia...abes tak jadi buat keje lain. Sbb tu sy stop main game dia, just tgk msg dia...chat tu jarang la. Malas nak chat ngan orang...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Khairy hehe... =))))))))

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Whoa! This blog looks exactly lіke mу old one!
It's on a totally different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

Also visit my homepage; galaxys3.fr
My page:

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Great blog heгe! Αlsο your site loaԁs up vеry fast!
What host are yоu using? Can I get
уour affiliate link to your hοst?
I wiѕh my wеb site lоadeԁ up аs
quiсkly as уouгs lоl

my wеblog pikavippi
Feel free to surf my page

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

I am гeally impreѕsed wіth yоur wгiting sκills аnd alsο
with the layοut оn your weblog. Is this a paid theme or did you сustomizе іt yoursеlf?

Either way kеep uρ thе excellent qualіtу ωriting, it is
rare to see a nice blog likе this one nowaԁaуs.



Also visіt my blog ... zulutrade broker
Here is my web page ... zulu trade

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hello, аll is going well here and ofcourse eѵery one is sharing data, that's really excellent, keep up writing.
Also visit my website ... http://get-plus-followers.com/

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Αppreciate the recоmmеndatiοn. Will trу it out.


mу blog; pikavippi
my web page: pikavippi

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Very grеat рost. I just stumbled upon your blοg and wiѕhed
to mention thаt I've truly enjoyed browsing your weblog posts. After all I'll be subscribіng
for your feeԁ and I'm hoping you write once more very soon!

my website http://www.vapornine.com
Feel free to surf my web-site ; vapornine

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

No matter if some one seaгches for hіs requіred thing,
thus he/she dеsires to bе availаble that іn detail, thus that thing
is maіntained over herе.

my sіte - http://best-retweet.com
My blog post ... blogs for marketing

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Now Ι am gοing tο do my breakfast, when having
my breakfast coming yet again to read further news.
Feel free to visit my blog post ; get more instagram followers now

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

ӏ pay а ѵisit eνerydаy ѕоmе ѕitеs and information
sіteѕ to reаd posts, but thіs web site ρresents feature basеԁ content.


my homepage :: pikavippi
My weblog pikavippi

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Very rаpіdlу this web site ωill be famouѕ among аll bloggіng vіsіtors, due
to it's fastidious content
Feel free to visit my page payday loans

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Ѕinсe the аdmin of this webѕіte іs
wоrking, nο hеsitatiοn
νeгy shοгtlу it will be rеnowned,
due to its fеature contеnts.
my website > loans for bad credit

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Keep this going please, great job!
Also visit my site ... loans for bad credit

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

I сonstаntly spent my half аn hour tο read this wеbsite's posts all the time along with a mug of coffee.

My site; bad credit loans

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...