Tagged Dari Mata Hati - My Minute Survey



Bismillah,


Salam semua….berapa hari ni tak post apa-apa pun kat blog kesayangan ni…ada yang miss miss me tak?…muehehehe…hari ni nak layan tag dari adik Fairul…dari Blog Mata hati…adeiii…panjang berjela gamaknya tag dia ni…sis jawab mana yang patut saja ya?…kuikui…


Bermula!!
images (5)


Instruction : Once you are tagged, answer all the questions honestly. No lying or cheating.
Starting time : 3:42 pm
Name : Zasillah….(Boleh gitu?)
Brother(s) : 4
Eye colour : mataku hitam sekali (kan cantik gitu…muehehe)
Shoe size : 4 - 5 (macam ketot-ketot gitu kan?)
Hair : straight to de point jer…
Piercings : x
Height : tak ingat dah…agak-agak 5 kaki beberapa inchi..(khekhekhe)
What are you wearing right now : T-shirt ngan legging
Where do you live : JB
Favourite number : 7
Favourite drink : Nesscaffe
Favourite month : May (Hari jadi saya…Winking smile) February (lepas husbang dapat bonus…Vampire bat)
Favourite breakfast : Kue Tiau Kerang dengan air nesscaffe kat kedai makan yang ada dekat-dekat ngan Pejabat Pos Pontian)…sedapkan? (pernah rasa?)…Sarcastic smile
-Have you ever-
  1. Broken a bone : Tidak pernah…(mintak simpang 3)
  2. Been in a police car : Tidak pernah….(mintak jauhhhh)
  3. Fallen for a friend : Jatuh apa ni??…..
  4. Fallen for a guy/girl in a short period of time : Dah lama kahwin daaa…hari-hari duk main fallen-fallen ngan suami…Be right back
  5. Swam in the ocean : Pernah….sekarang tidak lagi….
  6. Fallen asleep in school : Dulu-dulu masa tu (tak payah lah cerita ya?)……..kikiki (minta maaf lah banyak-banyak ya cikgu…Winking smile)
  7. Broken someone's heart : Pernah….rasa macam jahat sikit je…Smile with tongue out
  8. Cried when someone died : Pernah…memang menangis gila-gila masa tu…sedih bangat…Crying face
  9. Sat by the phone all night waiting for someone to call : Tidak lagi…(nak mam***)
  10. Saved e-mails : Ya
  11. Been cheated on : Tidak pernah sama sekali ya….Broken heart
-What-
  1. Your room look like : macam bilik lah…
  2. What is right beside you : Muhammad Adam Danish….
  3. What is the last thing you ate : TomYam…Ayam goreng kunyit…telur dadar….sambal belacan…nasi putih…
-Ever Had-
  1. Chicken pox : Pernah kena masa kecik-kecik dulu…(bentan lagi…hukhuk)
  2. Sore throat : Pernah…
  3. Stitches : Tidak pernah…
  4. Broken nose : Tidak lagi…(jauhkan panggang itu dari bara apinya ya)
-Do You-
  1. Believe in love at first sight : Semestinya….Red heart
  2. Like picnics? : suka suka suka…
-Who-
  1. Who did you last yell at? : Danial…geram sangat lah haiiii…
  2. Who was the last person you danced with?  : tak pernah lah pulak nak dancing dancing ni…..
  3. Who last made you smile? : Muhammad Adam Danish …(lepas abang dia buat hal…adik dia datang bagi ibu senyuman…Rolling on the floor laughing)
-Final Questions-
  1. What are you listening to right now? : Suara Doremon…(Danial tengok kartun daa…ibu dengar jer)
  2. What did you do today? : nothing!
  3. Are you the oldest? : Tidak..
  4. Indoors or outdoors? : Indoors..
-Today did you-
  1. Talk to someone you like? : Anak-anak ku sayang
  2. Kiss anyone? : Anak-anak ku sayang
  3. Sing? : Tidak…takda mood!
  4. Talk to an ex? : Buang tebiat gaknyer…
  5. Miss someone ? :  ya…setiap masa (arwah emak saya…Thinking smile)
  6. Eat? : Belum lagi…lapar bangat ni)
-Last person who-
  1. You talked to on the phone? : kawan lama….(rindu dia…)
  2. Made you cry? : Tiada…
  3. Went to the movies with? : Suami lah…masa last pergi dulu time tunang-tunang…(imagine berapa lama dah tak tengok wayang?)
  4. You went to the mall with? : Dengan suami lah…
  5. Who cheered you up? : diri sendiri saja….
-Have you-
  1. Been to Mexico? : Tak pernah lagi…(Best ker kat sana?)
  2. Been to USA? : Tak….(Malas ah!)
-Random-
  1. Have a crush on someone? : Lama dah…
  2. What books are you reading right now? : Tiada…(Baca blog jer skang ni)
  3. Best feeling in the world? : Happiness…
  4. Future kids name? : Ntah lah…tak fikir lagi…(ingat senang ka nak beranak?…rilex dulu…huhu)
  5. Do you sleep with a stuffed animal? : Tidak berkeinginan…
  6. What's under your bed? : TOTO….
  7. Favourite sport(s) : Badminton…
  8. Favourite place : Mana-mana rang bawak berjalan pun suka…
  9. Who do you really hate? : banyak semut gatal…
  10. Do you have a job? : Takda…
  11. What time is it now? : 4:15 pm…(apa ni?..nak tengok orang cepat ker lembab jawab tag ka?…huh!)

p/s : With however long it took you to complete this, post as "My _ Minutes Survey" and tag 15 people 
Pada semua kengkawan blogger ibu yang comel2 lagi hensem mensem…meh la sudi2 kan jawab tag nie….BEST woooooo….kikiki



Okey…dah selesai seksa azab ku menjawab tag ni….penat campur haus…nak minum kopi pekat dulu….Byeeee….





kalau suka LIKE k... :D

11 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

AiDa AzRyN berkata... Reply To This Comment

whoa! aida nak kopi jugak boleh?:D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@AiDa AzRyN boleh jer...meh dtg sini...=))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

kaum ibu hansem???
adioiii...
konfius....

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

selamat pagi.. sudi-sudikanlah menerima award kecil dari saya

http://fiverul.blogspot.com/2010/11/award-penghargaan-buat-blogger.html

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ "kawan kawan blogger ibu" kan ada lelaki ngan perempuan ceroi....hukhuk

lbetul lah tu...comel2 ngan hensem mensem... =P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati ok...nanti kudtang ambik k ... =))

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

nama penuh sis ZasillahShiela nama glamor la ye?he

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas haha...kecik kecik dah glamer sebab mak ayah dah panggil shiela gitu...ekeke

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

hello there аnd thankѕ to your info ? I havе defіnitelу piсked up anуthing new from prоper heге.

I did howeνer experience ѕeveral tесhnісal issues the uѕe οf thіs web site, as I еxperіenced to reload the wеbsіte lots of occaѕions рrior tо І
maу get it tο load сorrесtly.
I had been pondегing іf yοuг
web hoѕt is OK? Noω nοt that Ι am cоmplaining, however slоw loadіng cаses occаsiοns will often іmрact your
plaсеment in gοogle аnd cоuld hаrm уour qualіty rаnking if ads and mагketing ωith Adwords.
Anywаy I аm inсluding this RSS to my еmаil
and coulԁ glance out for a lot moгe οf your respесtive fascinating сontеnt.
Ensurе thаt you replаce this οnce more soоn.
.
Also visit my page ... loans for bad credit

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

What і ԁo not undeгstood is іf truth bе told how yоu are no longer really much moгe
nеatly-prefеrreԁ than you maу be right nоw.

You are verу іntelligеnt.

Υоu alгеadу know thus сonѕіԁеrablу relating tо this matter,
maԁe mе in mу opinion believe іt from sο mаny variеԁ anglеs.
Its like ωomen аnd men aren't interested unless it is something to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs nice. Always deal with it up!
Also see my page > loans for bad credit

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Thank уou for thе good wrіteuρ. It in fact was
a amusemеnt accοunt it. Look advanced to far addеd agrеeаble fгom you!

Ву the way, hoω could wе сommunicate?


Also vіsit my site: short term loan
my web page :: short term loan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...