terharu dibuatnyer ~



Bismillah,

Salam semua….hari nie shiela ngan family semua happy2 sebab hari nie befday Adam…boleh ibu tak ferasan lak befday adam sama ngan aunty qellissa…muehehehe….befday Adam nie  nanti2 kita citer k… 
Hari nie ibu nak story sikit yang ibu terharu sangat2 bila ada geng2 blogger yang sudi ngan suker nak datang blog nie hari2…yeker?…ekekeke…ibu terharu sangat2 bila dia cakap macam nie….


best 2Memula dia cakap cenggini ~

Pastue bila ibu tanya “benarkah?”…dia jawab macam nie lak ~best
Ini bukan n3 perasan yer…ini dia memang sesaja nak bagi ibu perasan kejap!…boleh??


Blogger yang berjaya membuatkan hati ibu yang fragile nie tetiba jer terharu di hari raya lahir adam nie ialah Admiral Hafiz….Hafiz kata! “Blog nie best! suke baca! Ya, sangat suka!” (biarkan aku merasa gumbira dengan menyanyi boleh?)…tiada kata harus kulafazkan…tuk menyatakan lalalalala…ekekeke…kenapa ayat dia nie boleh buat ibu terharu sangat2???….


Sebabnyer kata2 dia tue, ibu boleh rasa yang Hafiz nie betul2 ikhlas datang blog nie bukan setakat singgah!!…dia baca n dia suker lak tuh ngan citer yang ibu tulis dalam blog nie walau dia tak mengomen….huahuahuahua…wa terharu sangat2 (lagi) niehhhh….


headerpink 

Jangan keliru yer…Ini Belog Seorang Lelaki Tulen Banggg Ya….sejukkkk perut ibu ngandung (tak alih2)…dah lah hensemm!!! baik lak tuh…dah kawin agak2 nyer mueheheh....sayang kat mak dia sesangat…tak caya??…tak caya sudahh….semua yang di atas tue sis tak bodek yer…bukan nak balas2 pujian…ini betul2 ikhlas nak bodek ngeh3!!…thanks yer Hafiz…sis betul2 terharu ngan kata2 awak nun.



P/S ku : teringat kata2 bapak mertuaku pulak!…”minyak kapak nie…kalau kita pakai, tinggal nyawa2 ikan ponn hidop baaliik (ini mmg refer pada dia kalau dia diserang semput)…kalau nak mati tue tetaplah mati, tapi ubat tetap nak jugek”….aku yang dengar nie tak tau nak bagi respon cam mana?…nak tawa kang cam tak patut pulak…last2 aku tawa sopan2…hape2 jer lah bapak mertuaku….




kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

memang best pun blog ni hehe selamat hari lahir buat Adam :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas sis cayer dik!! ekeke

thanks yer =))

qellissa berkata... Reply To This Comment

best babe! sgt best..especially bila u citer pasal anak u tu..hihihi

A D I A berkata... Reply To This Comment

happy birthday adam :) kita pun suka baca belog ni walaupun kadang komen kadang tidak. hafiz suka baca ye, baca la blog akak pulak ye. ewahh smpt pomot lagi tu.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa terharu lagi...bertimpa2 terharu i ari nie babe...ngeeee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@A D I A terimpa lagi ngan terharu hari nie...hukhuk...

rara :) berkata... Reply To This Comment

hehe,
happy birthday adam :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@rara :) tq rara =))

darkbatman berkata... Reply To This Comment

blog ne mmg best.. lately tenet aie bermslh..kene on9 dr cc.. adoi.. susah hati xleh nk buka blog.. btw, ckp kat adam, uncle uyie say heppy buffday!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman tq aie...adam mesti suker nie...ekekeke

Admiral Hafiz berkata... Reply To This Comment

alamak!
saya pun terharu jugak ni...
hehe
teruskan mengupdate belog ni ya
insyaAllah...akan selalu singgah sni
hehe
owh ya
happy besarday utk Adam jugak eh
hehe


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Admiral Hafiz ha...dtg pon...ekeke

thanks yer...sama2 kita =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

hepi bestday adam...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ tq ceroi =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...