3-0 ....seronok betulll ~



Bismillah,



Salam semua...malam ni ibu nak berkongsi kegembiraan ngan geng2 blogger semua bila Malaysia menang 3-0  melawan Indonesia untuk game final yang pertama nie...tunggu game kat Indonesia pulak!...harap2 Malaysia boleh bagi game yang menarik macam malam nie walaupun berlawan kat sana nanti...



Percaya!..macam tak percaya!...team malysia memang banyak peningkatan...dahsyat ah! nyaris nyaris 5-0 tadi....kan?...tapi syukur jugaklah ngan score nie, ibu nak ucapkan terima kasih bebanyaklah pada goal keeper Indonesia (Markus)...sebab dialah team Malaysia dapat banyak tenaga agresif masa team Indonesia boikot game selama 5 menit tue kan?...ekekeke...mekasih ya!...



Pada Shafee Sali, Ashaari, ngan goal keeper Malaysia, eh! pada Kuna jugak...ngan lelain pemain Malaysia, ibu nak ucapkan terima kasih untuk game yang chanteeekkkk!! malam nie ya!...lama ibu tak jerit2 gol! gol! gol! tau..malam nie puas betul dapat jerit2 macam tue...lepas semua, kalah  kepuasan "membebel"...tak sabar nak tunggu game kat Indonesia..harap2 team Malaysia dapat lah bawak balik piala SUZUKI dan setiap pemain dapat jugak bawak balik rezeki 50k sorang k...SEMOGA BERJAYA!! Amin.



P/S ku : macam manalah suasana kat sana nanti ya??...hrmmmm







kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

congrats

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

jgn lupa idlan...
die terbaek babe...

A D I A berkata... Reply To This Comment

bibik kita kat umah ni frust je kalah team dia heheh. syabas la team malaysia! bangga jadi anak malaysia.

apak cikidong berkata... Reply To This Comment

yeay!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord yeayyy...congratez!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ yer lah...aku bukannyer cam sangat nama pemain malaysia nie...ekekeke...idlan memang terbaek!!...=))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@A D I A yer ker?...ekeke, mesti lawak dia frust kan adia??..kita bangga jadik anak Malaysia skang nie...=))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@apak cikidong Yeayyyyyyyy!! apak hebat!..mueheheh

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

kat sana mesti lagi hebat suasana nya sis..si garuda mesti nak mengamuk tu..harap2 harimau Malaya dapat tentang habis-habisan..

go go go Malaysia!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas tue yang mals nak tengok tue...drama dia jer lebih kang...laser merah lak, mak ottomen dtg antor laser...muahahaha

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

malaysia bolehhhh!!
awwww..
safee sali :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@NARDtheNERD yeayy..boleh! safee yer?..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...