ABC Tag ~



Bismillah,


Salam semua….malam nie (pagi dah pun) shiela takleh nak tidur sebab encik suami takder kat rumah, biasalah tu bila abg takder kita pun melangok lah depan lappy nie konpem takleh nak tidor. Menjaga keselamatan anak-anak gamaknya….ekeke…padahal nakot lebey…hihi


abc (1)
Tag ABC ~


Okeylah, kali nie nak hapdet tag pulak…shiela dah kena tag ngan blogger Tengkorak Emas lah..huhu, berjela nampaknya tag nie. Agak menarik sebab Danial dah mula menyanyi-nyanyi lagu ABC skang nie (dalam mimpi dia sebab sekarang nie dia sedang nyenyak tidor)…hebak2!…jadi tanpa membuang masa lagi jom kita layan tag ABC nie…sebelum tue marilah kita bersama-sama menyanyi-nyanyikan lagu ini ~



ABC Song!! (Danial suka nie =))))

Dah nyanyi??…laju ker line tenet korang??…muehehe



Okey, masa untuk jawab tag!!

instruction: fill out these questions and make a new note called ABC about you, then tag 25 people, if you got tag by me, you have to take survey and report it!


A. AVAILABLE: Not Available!! eheh!

B. BIRTHDAY: May 7

C. CRUSHING ON: Blogging

D. DRINK YOU HAD LAST: Hot Nescffe (sama lah ngan Tengkorak Emas…)

E. EASIEST PERSON TO TALK: Hrmmmm…mungkin or maybe…Send a kiss

F. FAVOURITE SONG AT THE MOMENT: Eanie Meenie – set as ringtone (sean kingston & Justin Bieber….ha ha ha…I pun minat gak ngan bieber nie)

H. HOMETOWN: Pontian Johor Bahru. (Come visit me!!)

I. IN LOVE WITH: Blog (sama lagik!!) =))

J. JUNGLE: Not interested…(shopping complex ? …yes!)

K. KILLED SOMEONE: Confused smile …bunuh nyamuk pernah lar.

L. LONGEST CAR RIDE: On the road…masa ambik lesen keta duluuuu….Laughing out loud

M. MILKSHAKE FLAVOUR: Eye rolling smile Not interested….(Nescaffe Freeze??…yes!)

N. NUMBER OF SIBLING: 7 (suka no 7 ni)

O. ONE WISH: Proton Saga BLM (murah jer banggggg…belikanlah shiela satu)

P. PERSON YOU CALLED LAST: Abang….. Embarrassed smile

Q. QUESTION: Pukul berapa nak sampai rumah esok bang???????….Crying face

R. REASON TO SMILE: When Adam was funny…Smile (there's so many reason more)

S. SONG YOU LAST HEARD: Eanie Meenie….(best na lagu nie, ibu suker)

T. TIME YOU WAKE UP: 6.00am (sila percaya) Send a kiss

U. UNDERWEAR COLOUR: NEXT!!!!! Steaming mad

W. WORST HABIT: Cook when there are mood….(bini sapa lah nie?? indah sungguh perilakunyer) Send a kiss

Y. YOYOS ARE: The boy toys right??….Danial like it.

Z. ZODIAC SIGN: Taurus



Settle!!…skang nie nak tag lagi 25 more people…waaaaa, manaku nak cekau orang nieh?…kepada geng2 blogger yang dah sama-sama nyanyi ABC song nie, sudi2 kanlah menjawab tag nie…ianya satu aktiviti yang sangat-sangat menyeronokkan untuk dilakukan di waktu lapang….saya sudah, anda!! bila lagi??


Peace!!


P/S ku : nak jawab tag nie memang kena carik masa yang sesuai cenggini, time abang takder kat rumah!…muehehehe





kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

dya adriza berkata... Reply To This Comment

Sekarang memang musim tag. saya punya tag yg siap ada contest n ga tu mmg x terbalas la sebab lebih 20 kot baru kira smlm kah3..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@dya adriza ha ha ha...banyak tue sampai 20 dah...sabar jer lah...nanti sis dtg jengah awak pulak k =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

rajin wat tag no....

Mata Hati berkata... Reply To This Comment

ish..tercari2 gak tahun kelahiran tapi tak jumpa..huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ rajin lar...org berbudi...den berbahaso...eheh!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mata Hati he he he...susah jek carik watper?...tanyer trus kan senang...umur saya 29 tahun...nie nak panggil adik ker kakak??...ekekeke

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

sowi baru perasan entri ni sis hehe

thanks jawab tag abc, siap ada lagu lagi hehe

cook when there are mood?hehe Adam dgn Danial kena sentiasa pastikan mood ibu nya ada :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas takper...tak kesah...ekeke

mana nak ada mood...nak masak pun adam tak bagi...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...