Blogshop kat Khazis Boutique ~


Bismillah,


Salam semua, hari ni shiela dapat dah baju yang shiela beli kat Khazis Boutique….lama nak beli baju kat Khazis nie….cantik-cantik n murah-murah…ha ambik ko, memang feveret kalau barang murah + cantik nie…ekekeke…tapi shiela rembat satu dulu…ternyata sahih!! baju kat Khazis nie memang tip top!!


Biasa kalau shiela blogshop kat mana-mana mesti shiela review pasal barang diorang…kalau puas hati memang shiela promote kaw kaw punya, nie shiela nak promote kaw kaw….baru 1st time shop kat Khazis, owner dia Wlida baik hati bagi postage free kat shiela…thanks Wilda…memang best!! bank in hari nie…lusa dah sampai…sekejap jer, pantas!!…akak sangat-sangat berpuas hati =)))


Appaa lagi?…Jom tengok ~

shop khazis boutique1
Pantass!! berdezup sampai, sepantas den buat entrie nieh…ada asap lagi…muehehe

shop khazis boutique2
Resit pun mesti  ada kan…bukti jual beli ~

shop khazis boutique4
wow!! vavavoomm…




P/S ku : boleh shopping lagi kat Khazis nie…duit duit…ke marilah engkauuu…






kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Anis izyan Abd Rahman berkata... Reply To This Comment

from korea ke??
cntik4x~~!!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Anis izyan Abd Rahman yer kot dik....cantik kan?..ekeke, polka dot lagi

Amoi MiyaSya berkata... Reply To This Comment

kiter pun beli baju yg same kat khazis boutique ! tapi cardi dye warne itam :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Amoi MiyaSya awak ker yg ambik cardi itam tue?...ekeke...samalah design baju kita....comei kan?

darkbatman berkata... Reply To This Comment

cantik gak baju 2.. pompuan ne mmg pandai kan cr baju cantik2.hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman pompuan tue siapa?...mesti butterfly...ekeke

Cikbelog berkata... Reply To This Comment

aww~~shantexnya baju :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Cikbelog mekasih cikbelog =))

wilda berkata... Reply To This Comment

salam kak, thank you very very much for the review. sgt sgt happy sbb akak suka baju tu, it gives me the inspiration to work harder :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@wilda yeahhhh...bagus...next time mesti banyak baju best best nieh...akak tunggu ya...=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...