Frust!!



Bismillah,


Salam maal hijrah semua, hari nie entrie shiela bengang sangat ni...lama betul line tenet ni buat hal. Bosannya bila tak dapat jalan jalan baca  n komen blog member lain. Bosan bosan bosan!! kot yer pun cintan sakan ngan sipot sedot..janganlah lama sangat!...boleh tak beruk?...adeiii, aku marahkan BB dah macam marahkan hewan yang tak bersalah gamaknya....tak baik betul kan?



Huh! mana boleh sabar macam nie, tapi nak tak nak kena gak bersabar....nak guna stremyx tak boleh. Sebab musabab kat rumah baru nie belum ada tiang tipon telekom (gitu citer dia). Masalah2 negara macam nie tak nak pulak "diorang" duk ramai2 bentangkan kat kabinet pastu kasik settle, tapi kalau bab naikkan harga barang yang tak perlu aka tak penting tuuuu jugaklah yang diorang duk sibuk-sibukkan diri doploh pat jam!!...patut ka? "diorang" nie ada kena mengena ker?..bantai jerlahh...kata skang nie entrie luahan hati dan perasaan yang frust!



Bila tah gaknyer sipot nie nak balik?.........bosan tahap gaban dah nie...kalau duk kat Korea mesti takder masalah beruk ngan sipot bercintan-cintun nie...tempat diorang mana ada kes cenggini kan?...kita jer yang hebak sangat...gituuuu jer lah, kalau taim nak promo tu pung paanng pung paanngg kat lubang telinga nie tak berenti berenti, apa jugak jenis jenama yang terbagus, terhangat, terbaik dan macam-macam ter lagik yang keluar taim promo tue semuanya takleh pakai.....kalau percaya gak ibarat nya = "ngabihkan boreh ja"...



Rasanya dah takleh nak sabar lagi nie...kalau besok si sipot nie tak blah blah jugak, alamatnya aku murung lah satu hari...boleh mendatangkan penyakit kalau sampai tahap murung2 nie...takper2, aku minom madu banyak-banyak supaya aku tak murung....nak upgred ker beruk nie kasik makan lebih sikit?..kang aku upgred kang dia makin melebih2 lak...maklum lah, bagi betis nak peha lak kang....aku gak yang rugi, ikutkan hati binasa poket.............poket siapa? poket laki akuuuu jugakk! aishhh...baik tak payah...simpan wet wat beli susu ngan pampers anak-anak laagii bagus!!...



P/S : berbelanjalah dengan berhemah...sesungguhnya inflasi itu tidak pernah "SIFAR"............

kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

dapat juga online kalau kat kpg kami langsung takde lagi le keras..

kat umah pun tak pasang lagi line tepon ,pakai streamyx lagi laju ,brdband mmg kdg2 mcm siput sedut..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

line memang mcm hareeemmmm kadang2 sheila....

honeyvsbee berkata... Reply To This Comment

salam ..huhu sabar yea......nk marah pun sempat baca bissmillah yer...:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi nak tunggu streamyx lama lagi gaknya...jadi nak tak nak terpaksalah bersabar jer...ekekek

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ huhu...haremmmm

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@honeyvsbee sempatttt....ekeke =))

dya adriza berkata... Reply To This Comment

memang beruk punya band sekarang ni buat hal. x kira la maxis ke, celcom ke, asal nama beruk punya band, memang bercintan dengan siput keh3.

saya suka perenggan kedua. rasa nak like banyak3 haha!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@dya adriza keh keh keh...bagus2...mari kita like ramai ramai...=))

honeyvsbee berkata... Reply To This Comment

dah follow syila balik :)

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

line broadband masih perlu dipertingkatkan lagi huhu..

tapi nasib baik sis boleh update hehe

Selamat menyambut Awal Muharram :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@honeyvsbee tyer honey bee =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas selamat awal muharram ;)

update memang boleh lagi...tapi bila nak log in masuk blog org lain tue yang masalah...sangkut2...nak komen lagi susah...sabor jer =))

sekamar rindu berkata... Reply To This Comment

salam...

line tu biasalah puan..selalu jadi masalah...

tq sudi follow blog saya...saya follow juga...

*977..nice number..

azana berkata... Reply To This Comment

hehe...nice blogwalker..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@sekamar rindu betul tue dik, nie dah kali ke berapa sis buat n3 pasal BB nie...huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@azana sama sama kita ya =))

Cik Mieyrarif berkata... Reply To This Comment

berukband kat rumah mya pun same lembapp

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Cik Mieyrarif semua pun sama....lembab...huh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...