Tudung saji pink itu ibu yang punyaaa ~

 

 

Bismillah,

 

 

Salam semua…petang nie takder apa yang special…tak taulah malam kang ker??…muahahaha..hari nie duk layan Adam main, tapi tak lama sebab dia suka sangat main barang2 dapor ibu. Tau lah ayah dah pesan suh jadik chep…sabor2 lar siket nak oiii…awak tue kecik lagi, umur pun baru setahun jagong…dah sebok2 practice ngan barang2 dapor ibu….ari tue awak main mangkok tingkat!…petang nie awak main tudung saji pink ibu pulak!…mana boleh jadik nieh..Sad smile

 

 

Dah2 lah, tue satu jer tudung saji yang ibu ada…ayah tak bagi ibu buat koleksi 2 ke 3 pasang (dekut!)…ini kalau pecah ker rosak siaplah awak kena ngan ibu.  Apalah nasib tudung saji pink nie…nasib baik badan ko keras macam dawai….budak kecik memang trademark suker main ngan tudung saji kan masa kecik2?…agaknya ibu ngan ayah  pon sama gak dulu, tue yang menurun kat anak anak nie ha….. Adam…oh! Adammm ~

 

 

P1010166new

best gak kalau main nyelam2 dalam nieh…api adam tak suka ngan air….tehehe

 

P1010167new

carik kawsann dulu…tak suai niee…

 

P1010168new

testing…testing!!…

 

P1010169new

tak boleh nie….goyang2 jer rasa badan…tak sedap ah!..

 

P1010171new

takper…adam bagi can kat ko kapal angkasa nie…bawak adam jalan jalan cepat!!

 

P1010172new

macam kat tab mandi lak…..tapi nie tab kaler pink…mana suai nie ngan adam…adam kan hero??…ah! tak kesah lah…

 

P1010173new

yehaaaaa…bestnya ibu,Adam rasa macam terbang lah…jomlah sama2 kalau nak numpang…yehaaaaa..

 

P1010174new

1 2 3…poseee…

 

P1010176new

akhirnyer…habis madu, sepah di buang…

 

 

P/S ku : selamat tudung saji pink aku…. Send a kiss ~


kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

a n a s t a s y e a berkata... Reply To This Comment

Biasa la tu .. budak2 ..
me, anastasyea

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@a n a s t a s y e a biasa...=)) thanks dah singgah n komen ya =))

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

mungkin sb dia tak leh pakai tudung ibu, tudung saji ibu pon jadiklah..hehehhe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person hahaha...mungkin jugak yer aunty... =D

dya adriza berkata... Reply To This Comment

ahakz~ sangat comel adam ni.. tapi betul la kan, mmg trademark bdk kecik suka men tudung saji ek ehe~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@dya adriza mungkin?...ehehe, rasanya semua budak kecik main tudung saji...kaler jer lain2...nie adam lucky dapat kaler fink...eheheh

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

haha habis madu sepah dibuang..kesian tudung saji tu XD

lepas ni apa pula agaknya..:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

seronok nye die bermain...
hehehe...

Myfrin's story berkata... Reply To This Comment

Haha...sukanya adam main2 dgn tudung saji, anak2 kak masa kecik2 dulu pun macam tu jugak.........

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas haha...kesian tudung saji tue?...sib baik tuan dia nie baik...simpan lagi =)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ seronok ibu yg tengok nie =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Myfrin's story sama kan kak imun?...ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...