Blogshop…blogshop…shopping jer ibu nie..hehe

 

Bismillah,

 

Salam semua…macam lama dah ibu tak hapdet blog nie…rindu memanglah rindu…tapi takder story…ha nie nak story ibu shopping jer kejer nya (kadang2 jer yer…ehehe)…bila ayah bagi jer elaun ibu pun gatallah tangan belah kiri lak…tanda nak kuorkan wet ler tue…masa terima ari tue gatal tangan belah kanan..huahuahua..

 

Bila gatal apa lagi…ibu pun garu2lah jari ibu kat lappy nie…pastu mata ibu lak dok jangkit penyakit gatal2 nie…cuma kaler pink2 jer, belom tahap merah lagi…tue yang skip jumpa doktor…bila mata lak yang gatal ibu pon bukaklah butik2 blogshop yang ado kat Mesia ni haaa…

 

Bila bukak jerrr…tangan ngan mata yang gatal nie tadi trus jer sembuh…wah!…majik..majik..lenkali boleh ikut perubatan gini…mujarab!…ngeh ngeehh…belek punya belek punya belek ibu pon berkenan lah ngan 2 ke 3 jenis barang…jom tengok! (kalau nak tengok yer…)

 

Haaa…yang nie Doktorr ibu didatangkan khas dari ~ The long Sleeve Closet 

 

P1010201new

Comey tak penyambut tetamu tue…ehehe

P1010202new

Adam tak puas ati…dia nie mmg jaki ngan penyambut tetamu pink nie…rampas..rampas!

P1010204new

nielah dia ubat-ubatan ibu…cepat betul sampai…hari nie bayar..semalam lagik dah sampai (erk!! macam penah dengar gitu)

Thanks Syasya (owner The Long Sleeve Closet) …..memang puas hati shopping kat butik awak…senang dan pantas…barang2 yang sis berkenan pun ada…thanks ya! Send a kiss

 

Okey…doktorr yang ke 2 nie pulak didatangkan laju dari ~ Hall Of Fame Boutique

 

P1010215new

yang nie penyambut tetamu pink tue tak pergi sambut pak posmen ari tue…pak posmen dah marah…tengok apa pak posmen tue tulis pakai marker itam tuh “Tiada orang keluar, 4.15pm”….kan?..kan?…aku suh ko sambut ko tak pergi sambut…sib baik ibu sempat lari2 manja dapatkan pak posmen tue…kalau tak kenalah ambik sendiri kat pejabat pos…ehehe

 

P1010216new

yang nie Grey Polka Dot Blouse with Puffy Side…suker sebab ada puff kat lengan baju nie…bila ibu pakai jer baju nie….fuh!…marbeles (bukan puji diri yer…puji baju iteww)…tak nyesal beli…ti lenkali ibu shopping lagi kat blogshop awak yer farah (owner Hall Of Fame Boutique)…lenkali tue ada discount tak?…ekeke…banyak baju yang shantek2…

 

Okeylah…cukop2 lah tue ngabihkan wet…penat ayah kejer, ibu tau ngabihkan jer…kali nie takder posing2 manja k…tunggu ibu jenjalan lak ibu posing2 ngan baju2 nie (macamlah org nak tengok sangat…perasa’aaann)…haha

 

P/S ku : tak sabau nak melaram baju2 nie kat langkawiiii….hihiiiii


kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

hahahha aku pun suke soping beb...wpun aku kat doha..mcm2 aku dh beli tp sumer post umah mak. x sabo aku nk balik ujung bulan ni

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelordsamalah kita nie orang pompuan..ngeh ngeehh...tak sabar aku nak tengok hasil shopingan ko tuh...ko hapdet ti yer..

qellissa berkata... Reply To This Comment

babe, lama x nampak? ahakss...LSC tu jual menda? beads ke? try lah posing ngan baju tu babe..mesti cun..lalala..i pon mmg ketagih online shopping gak..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa ada..malas jer nak kuor, dia jual baju...handbag...kalau beads tak pasan pulak...

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

best juga kan he2..tapi TE tak jumpa lagi blog yg jual model die-cast, ada tak?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas besstttt...mau tak best!...cuba TE gi link nie : http://www.mudah.my/Selangor/Hobby-Collectibles-for-sale-5040?nf=1...murah2 sis tengok barang2 dia =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif kat sini pon ada gak : http://jualanterkini.blogspot.com/2010/07/iklan-terkini-action-figures-diecast.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

shopping sakan yew...

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

shopping jgn tak shoping..hehe
Adam cute le ,rampas rampas..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ yer.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi haha...rampas!!

deCrewz berkata... Reply To This Comment

Jai pun nak shopping jugak la untuk anak jai nnti (bila dah kawin & dpt anak la)..hu3

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@deCrewz amin..moga tercapai hasratmu ya dik =))

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif

iklan tu dah remove or dah dijual hu2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...