BlogShopping kat “kenapa murah?” …Dr. Hana ~



Bismillah,

Salam semua…hari nie ibu nak cerita siker pasal blogshop kawan ibu nie Dr. Hana, dia baru jer lancarkan blogshop dia nie tak salah ibu pertengahan bulan hari tue…ibu macam tak nak kongsi ngan ramai orang blogshop Hana nie sebab blogshop dia nie jual barang betul2 murahhhh…jahat tak ibu?..tamak kan?..ekekeke..okeylah2…kalau korang nak usha2 barang kat blogshop dia kelik kat sini ya..


Skang nie blogshop “Kenapa Murah” nie baru jer jual Brooch CUTE2, barang2 lain ibu tengah tunggu lagi…tak sabar ibu nak tunggu barang2 yang hana nak jual nanti…sebelum tue, blogshop hana nie jual barang2 yang dia beli tapi dia tak pakai2 pun lagi…contoh Brooch handcraft CUTE yang ibu dah rembat hari tue dia beli masa honeymoon kat JogJakarta…


Lain2 barang ada jugak yang dia dah guna tapi masih lagi dalam tip top condition…tapi tuelah, ibu tengah tunggu lagi hapdet barang2 lain dari blogshop “kenapa murah?” hana nie…tak sabar….(emang dasar guwe!)…


Jadi hana, ibu nak gitau yang barang ibu order hari tue dah sampai…thanks ya, siap bagi brooch huruf Z for Zasillah dan L for Latif lagi sebagai tanda ingatan…sayang lah kat hana…hehe..nie yang buat ibu semangat jer nak tunggu hapdet barang  dari hana..mana tau ada yang berkenan lagi nanti..


hana
sama2..memang ibu berpuas hati…mau tak??..dah lah murah…CUTE, geram tengok!…..nak sampai JogJakarta tah bila lak kan?…ekekeke

Photo0028
Thanks tuk “Z” & “L” nie tau hana…ibu letak kat sarung henpon…. Smile

Photo0030
nielah dia yang ibu duk borong…………..
muahahahahehehehihihihuhuhu (gelak tawa nan temahak!!)



p/s ku : hana…boleh tak jual barang2 hana murah2 kat shiela dulu lenkali??… lepas shiela tengok baru bagi lepas post kat blogshop…ekekeke (tamak!..gurau2 jer…..Smile )






kalau suka LIKE k... :D

19 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

canteknye!!! murah2 plak tuh~ banyak betol borong~ kikiki

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || ekeke..banyak betol borong ada makna tue...huhu

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

uih.mak oii..tamak haloba nyer....ni bleh buat satu online shop ni...:D

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

walaupun berjiwa ganas...tapi TE cair juga tgk brooch yg comel2 tu..:D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ muahahaha...betul gak tue!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas betul2...itulah alasan sis (cair) masa borong semua brooch tue...huhuhuhu

qellissa berkata... Reply To This Comment

comel2 barang handicraft tu, berkenan lak nengoknya...wah asik beronline shopping je babe...hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa tuelah...berkenan kan babe?..hihi, tuelah dia asik soping online jer skang nie...dah pandai lah kata...tapi soping barang murah jer... =))

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

salam shiela:)

alhamdulillah, selamat smpai..
hana happy kalau shiela berpuas hati..
insyaAllah, dalam masa terdekat Hana akan update barang lain..
boleh je kalau nak update ngan shiela dulu..no problem bebeh..hehehe

trima kasih ek

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person hehe..suker lah, okey shiela tunggu yer... =)))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

comelnye...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ha'ah...comelNYA macam aku...hihii

Ati Masrif berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ati Masrif berkata... Reply To This Comment

salam,

datang melawat sini..shopping!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Ati Masrif salam...ye...kita shopping kali nie =))

cemomoi berkata... Reply To This Comment

moga bertambah ramai jutawan melayu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cemomoi aminnn...shiela mmg suker support peniaga melayu..sebab shiela pun suker gak business nie...heheee

Myfrin's story berkata... Reply To This Comment

Wow...! Murah2 dan kiut2 lagi tuh....oohh...tumpah air liur kak melihatnya, hihi.........

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Myfrin's story ngahahaha...tumpah air liur kak imun?...comel kan?...geram tengok! =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...