Cash out Nuffy dah sampai rumah… ~

 

 

Bismillah,

 

Salam semua…malam nie nak story siket jer…hehe, ibu dah merasa duit dari Nuffnang tau…tadi baruuu sampai, mekasih Nuffnang (sayang Nuffy lebih)…walauuuupun tak seberapa amount yang ibu kumpul…tapi Alhamdulillah sebab dari sesaja ibu duk ber blogging nie…nampak jugak hasil dia kan?…lama kumpul nie…dari bulan Febuari blogging sampai bulan November ari tue baru ibu chash out…

 

Mekasihh banyak2 lagi sekali pada Nuffnang, kira ibu konpem setia ngan Nuffnang jer lepas nieh…malas nak adjust2 sesaja nak ilangkan status “Datin” u’ollss…huhuhu. Ibu dah suh ayah bank in kan dalam account Harimau ibu…sok2 ayah bank in lah kan?….saja tunjuk2 kat ayah benefit ibu blogging…selalu dia duk perli2 ibu jer kan?…ekekeke

 

Tak penah2 ibu dapat cek!…nie dapat cek siap duk lagak2 lak ngan ayah…apa lagi, ayah layankan jer lah…dah hobi ibu blogging skang nie kan?…ayah takleh nak buat apa2 dah…yang penting ibu duk umah diam2 n jaga anak elok2…betul tak ayah?..hehehe…kira ngam2 lah! bulan depan ayah nak bawak ibu ngan anak2 gi jalan2 ke langkawi…kira macam wet top up tuk shopping lah nie…dapatlah beli cenderahati siket2…

 

Nak tengok bukti??

Bolehhh….op koz lah kena show off kat sini…1st time pengalaman ibu dapat cek dari Nuffnang lagik…mana boleh miss out dia punya picture…kenangan nieh…kenangan….

nuff

Walaupun tak banyak…..(takyah ah tunjuk2 amount dia…kalau banyak leh lar tunjuk…ekeke)

Ku tetap hargai rejeki pemberian tuhan nieh…Alhamdulillah

Mekasihhh banyak2 yang sebenar2nya pada geng2 blogger ibu yang banyak duk menyumbang traffik kat blog nie haaa….jasa korang semua tetap ibu kenang…heeee!!

 

 

p/s ku : ikut pengalaman blogger yang penah cash out Nuffy nie, sekali kita cash out…lepas2 tue lagi cepat amount tue duk bercambah…betoiii kaaa?? (dasar mata wet ibu nieh…) Send a kiss


kalau suka LIKE k... :D

38 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

tahniah beb. aku x cash out lagi, bulan ni br nak buat pasal nak balik mesia kan. ekekeke tak byk pun xpe la ade gak kan.

ohh pas skali cash out byk dpt ek pastu hahha aku suke ni

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

ade share untuk aku x sheila???
hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord buat babe buat...aku dahh...ekeke, aku penah baca lar ada blogger tulis gitu...tue yg aku teraiii...hihihihi...mata wet aku nieh...takleh tengok $$$ lelama...tak boleh teheeennn

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ko nak gak ker??...ekeke aku bukan tak nak share ngan ko...tak cukup nak support hp baru ko tuh....

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

wah, bestnya.. hana tumpang gembira.. nak jalan2 gi langkawi ye? jgn lupa coklat utk hana..ngeh ngeh

tahniah shiela, moga tmbah murah rezeki tahun ni

qellissa berkata... Reply To This Comment

i pon nak rasa gak duit nuffy u babe..~wink~

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

wah bestnya.. tahniah..tahniah..

NM02 berkata... Reply To This Comment

psst....bleh le belanja ek.. akekekeke *_*

apak cikidong berkata... Reply To This Comment

leh banje apaaakkkk

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person nak cekelat eh?...buleh larrr...ti kita jumpa kat serdang eh?..oke?...hehee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa nak??...betul??...nanti kita jumpa gak kat serdang yer?..hehe...jumpa tauu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla mekasih... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@NM02boleh...apa salahnyer...ekekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@apak cikidong boleh apak!!..apak nak apa??..ker cikidong jer ibu lanjer...hehe... =))

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

dgrnya begitula sis, sekali cash out nanti bertambah2 BE masuk,

tahniah sis :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas mekasih dik...kalau gitu tunggu line tenet ok..sis bw kaw2 punya...lagi2 tempat awak...bagi up lagi traffik jadik boleh cash out selalu...sebulan 50 hengget pon jadiklah

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

hahah...semua mintak persen ni..abes,apa pn shiela ni dpt nanti.adoi...hebat ko beb....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ khekhekhe....aku dapat cebis2 pun jadikklahhh

Mama Kembar 3 berkata... Reply To This Comment

bestnya... tak sabar tunggu my turn plak utk cash out.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mama Kembar 3 yer ker mama?...nanti hupdate tauu...kita nak jengah sana lak...hehe

PuanBee berkata... Reply To This Comment

wah tahniah..hiks

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@PuanBee mekasihh =))

dark r0se berkata... Reply To This Comment

tahniah~;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@dark r0se mekasihhh =))

darkbatman berkata... Reply To This Comment

tahhniahhh.. bleh banje aie pasne.hehee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman bulehhhh...hehe

nuriz berkata... Reply To This Comment

syoknyer dpt duit heheh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@nurizsyokk...hehe

saya_arief berkata... Reply To This Comment

beshnye da cashout.
:D
tahniah2.
:D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@saya_arief betullah..mmg best...hehe, mekasih ya =))

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

wahhh.. masyukkkk... sonoknye bila dapat chq kan~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || mau tak suker...seronok weiii...hihi

mommyYen berkata... Reply To This Comment

tahniah sheila...sonok nya dpt duit nuff kan..ehehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYenmekasihh...sonok gak lar..walaupun tak banyak mana...wet gak kan?...ekekek

BUNGA berkata... Reply To This Comment

seronoknya dpt cash out.. rezeki tu.. ALhamdulillah .. tahniah :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@BUNGA sonok...Alahmdulillah...mekasih ya...=))

aslam berkata... Reply To This Comment

its ok..walau pun skit..tp itu akan jd lebih berharga klu disimpan ditmptnyer.. sape nk kasi ye x.. :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@aslam Betul...sokong 100%...rasa macam titik peluh mencangkul batas nak tanam ubi...seronok bila nampak hasilnya walau tak seberapa pun. =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...