Digi Happy LB..BE baru ibu…TQ Nuffy =))



Bismillah,

Salam semua…hari nie ibu happy lah…ibu dapat BE dari nuffy, ini BE ibu yang keberapa ek??..5 ke 6??..takper2..yang penting ibu nak ucapkan mekasihhh bebanyak pada Nuffnang sebab bagi ibu can merasa BE lagi…seronok naaa…hehe, Alhamdulillah…

Bukit2…eh! asik salah taip jek…
……bukti2!! ~

be baru =))
Open-mouthed smile….Red heart

Alhamdulillah…pada kawan2 ibu yang selalu2 jenguk ibu mekasih jugak yer…kira skang nie ibu kena hapdet blog hari2 lah…koman2 pon sehari mesti sekali jugaklah kena hapdet, sebab ibu perasan Nuffnang suker bagi ibu BE bila masa ibu rajin hapdet blog…kot2 Nuffy pon suker ngan cerita2 ibu tak??……....kot?..huahuahua..perasa’aaaan lak di situ…

p/s ku : luve u Nuffy, nie yang buat semangat nak hapdet blog hehari!






kalau suka LIKE k... :D

20 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Mama Hanim berkata... Reply To This Comment

salam.. best tu dpt BE.. tahniah ye..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mama Hanim mekasih mama...best gak merasa BE, cam seronok nak hapdet blog lak..heheee

RuSh D berkata... Reply To This Comment

congratz :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@RuSh D mekasih =))

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

ya allah best ko babe..aku masih bape sen jer...

keep on bloggin'
keep your money
keep the change..hahahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

tahniah2...

Lelord berkata... Reply To This Comment

ini tidak adilll...

nuff x bg aku even satu BE pun 2011 ni...uwaaaaaa

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata... Reply To This Comment

tahniah sheila..
ainyer tak merasa lg tuk ini tahooon, hwaaa.... ;-/

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

wah dapat lagi.. best2.. Tahniah yer..

apak cikidong berkata... Reply To This Comment

ceman leh dapat BE ni.. apak mengidam nak dpt sampai sejjuta ni.. hihihihihi

apezs shah berkata... Reply To This Comment

wah bestnya semua asik dpt BE je... ermm hehe..


apezs follow here..

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

apa lagi sis..trafik mesti mau konsisten kan he2..kasi update sama ini blog..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ yeahhh keep the cen...hehehe...insyaAllah..rezeki ko tak lama lagi lar tue.. =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord huahuahua...mana nak adil..ko dah mencurangi dia...mestilah dia majuk babe...muehehehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥ mekasih ya...insyaAllah adalah tue nanti.. =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla mekasih...hehe best2!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@apak cikidong hahahaha...apak verangan jerlah...1 juta tue dalam mimpi boleh lah...pastue nanti dalam mimpi tue LHDN datang carik apak!..muahahahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@apezs shah best jugaklah...semangat siket nak blogging nie hari2...insyaAllah org tue nanti pun dapat jugaklah... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas tuelah...nak kasik konsisten tue yg pasayh...nak kena bw kuat2 nie...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...