Entrie tengah hari buta…apa ngentam?


Bismillah,


Salam  semua…hari nie tulis entrie ditengah2 hari yang buta pulak, rasa macam nak menaip..tapi idea tak mari..boring, bosan…tengah hari nie makan ayam masak sambal jer…sedap jugak..tengah tunggu pak posmen, tapi dia pun tak mari mari gak…marilah pak!…tak sabau dah nie…


Danial tengok kartun…Adam tengah sedap2 tidur…patutnyer boleh lek2 nie, tapi tak juga nak rilek…nak buat kerja semua dah siap…basuh baju? (mesen basuh)…sapu sampah? (licin dah lantai)…mop lantai? (fuh! settle awal2 pagi dah…. hobi terbaru nie tetiap hari mesti buat rutin nie…eksesais)…masak? (dah makan dah pun..apa mimpi ari nie dapat makan tengah hari?)..


Haishh..apa nak buat ek?..nak bw line tenet lembab lagi (dating nagn sipot)…nak tulis entrie pasal Danial ngan Adam takder ambik gambar lak…kalau tak boleh gak reka2 story diorang nie…ikut suka hati ibu….tapi tuelah, takder idea mari nie….eh! idea marilah kau…


Apa pasal ibu rasa cam nie hari nie?…boring!…pikir jap……………………(abcdefghijklmnopqrstuvwxy….) tak dapat2 lah…apa ngentam nie?..nak solat lum masuk waktu…nak buat apa yer?…takperlah, taip jerlah…hmmm…taip..taip..taipp…apa lagi skang nie?…


okeylah, nak sidai kain lar..lum sidai2 lagi dari tadi…hihiiiii…kalau dah terbaca rasa bosan atau rasa nak marah kat ibu…tinggalkan jer komen kat bawah nie…nak blah gitu jer pun bolehh…mintak maap jerlah kat kengkawan semua…ibu insan yang lemah…tak tau apa kena nie…rasa cam nak shopping on9 jer nie…tapi bajet takder!…huahuahua…



P/S ku : wet ada…tapi bajet dah takdeeerrr…Laughing out loud







kalau suka LIKE k... :D

17 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

ctZue berkata... Reply To This Comment

rasa nak shopping gak..lambatnye gaji..huhu..

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

tunggu kiriman dari Hana nnti tau :P

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

dah habis ke duit kemenangan tu sis?he

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ctZuehehe...sabar jer lah...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person hehe...tgh tunggu lah nie...pun tak sabar gak...haha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas eh!...belummm...wet tue ada lagi...sis simpan nak gi langkawi ti...hehe

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

baca buku pun boleh.quran ke?da lama tinggal kot.hee.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia haaaaaa....baeklah...mekasih ingatkan yer..insap insap.. ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

shopping....

larradanish berkata... Reply To This Comment

makshiela..la pencetus inspirasi mak larra mensoping online2...rata saving omak dahh..hehhe

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

bosan takpe yang penting tak stress..
happy selalu yer..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ apa lagii...hihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish ye ker?..hihi abihlar saving gini...jangan bagi rata lak maklarra..kang nak soping visual tak dapat lak...geget gigi tiii...hihiiii

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi betul betul betul...bosan jek..tak stress...hihi, yang penting kena happy2 selalu...bila tengok komen dari geng2 ibu sentiasa happy jer...(eh! awak dah bersalin ker?..ti sis jenguk awak eh)

aNaYaNa berkata... Reply To This Comment

hehe..kiut la kak shiela bebel2..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@aNaYaNa kuit eh?...hehe, suker lar awak puji gini...baru terasa ada makna bila akak duk bebel2...haha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif *kiut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...