Great Getaway in Thailand!!


Bismillah,


Salam semua…ibu nak mintak tolongggg banyak banyak boleh tak??…tolong vote bantu vote ibu kat link nie boleh??…..tengok bawah nie ~


Great Getaway in Thailand nie masa ayah bawak ibu ngan Danial jalan jalan ke Perak rumah kakak ibu…seronok sangat masa nie sebab kakak ngan abang ipar bawak ibu ngan ayah jalan jalan banyak tempat, dari perlis bawak ke kedah! pastue pergi shopping pula ker Padang Besar Thai area penghujung Perlis…sampailah ker Thailand area penghujung Perak pulak dekat sangat ngan tempat tinggal kakak kat Pengkalan Hulu…kenangan paling best sekali bila abang ipar bawak kitorang masuk Thailand tak payah pakai passport sebab dia Polis. BEST!!…tahun nie nak gi Langkawiiiiiiii pulak! my next GREAT GETAWAY!!!…yeayyy


Thailand..great vacation = great getaway…(tak larik tema kan?) heheheh


Jap jap…ibu nak gelak dulu…muahahahahahahhahahahehehehe…yang sebenarnyer ibu nie kira dah salah faham besor kat sini…tema yang apak mintak untuk contest#2 nie ialah “GREAT GETAWAY” a.k.a gambar menarik tempat yang pernah dikunjungi. Datang ibu lak tak tengok betul2 pi tibai post trus gambar dah macam tema GREAT VACATION lak…nak delete tak bleh pulak…ibu pun tibai jer lah "apa ngentam??" join gak ah! (marah) ngan gambar2 nie (cover2 segan) Embarrassed smile…boleh apakkk??…(dah lah larik tema, siap antor lebih lak lagi...hiihihihihi)


Motip??…motipnyer sebab ibu nak cuba gakkk menang wet dari apak cikidong nie haa…dia bagi 50 hengget tau pada sapa yang menang…bukan susah sangat…kalau korang ada gambar yang menarik masa korang melancong @ jalan jalan mana2, post kan ajer! (rasanya kawan ibu Dr Hana banyak gambar menarik!! jom lar join Hana)…kira ibu bagi pemes jer lah pada kontest apak nie,……kalau korang nak join senang jer….pergi link contest ke 2 nie ya…sekelip mata jer settle…pastue promote photo korang macam yang ibu tengah buat nie…kalau korang vote ibu, ibu sayang  lebih k…VOTE JANGAN TAK VOTE!! walauuupuunn..hikhikhik


p/s ku : best ah contest apak cikidong nie…kalau tengok photo lain yg join kontest nie konpem ibu takder can menang (korang jgn gelakkan ibu lak)…sib baik apak pakai kuasa veto TOP RATED!!…very the very the very gud system!…canggih2!! (cam marah lak, padahal sendiri yg salah)…ngeh ngeh ngeh.
kalau korang nak tau pasal “Photo Contest” apak nie, dia buat tiap2 bulan kot…tetiap kali contest tema dia jer lain2…






kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

moga ko menang la yew...
hehehe...

qellissa berkata... Reply To This Comment

da vote!!semoga u menang tau...u kam asik menang contest jek..hikhikhik

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mekasih jerlah banyak2 atas doa2 ko tuh.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa hmmm...amin, masin lah mulot u.

syuwai berkata... Reply To This Comment

singgah sini + baca entri + vote + f0ll0w blk..hehe

salam kenal

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

dah vote!! good luck!!

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

dah vote juga.. semoga berjaya yer..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@syuwai terima kasih ya...ti kita dtg follow balik =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || mekacihhh mama.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla mekasih ya hanis. =))

ap berkata... Reply To This Comment

gud luck yer..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ap terima kasih =))

bun_nee berkata... Reply To This Comment

datang sini.. heee g thailand best

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@bun_nee mmg best...banyak baju...hee

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

sudah vote! :D good luck sis :)

p/s:kalau berjaya lapor diri pada bulan 6, sempat lagi nak komen puas2 blog sis :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas mekasih dik dah vote...hehe, okaylah..sis harap awak berjaya n lapor diri dengan bangganya...BERKHIDMAT UNTUK NEGARA!!

Jehhan's Ramadhan berkata... Reply To This Comment

Good Luck yya

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Jehhan's Ramadhan mekasih...dah menang pun...hihi...yeayyyy Alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...