Jalan petang di Tambak Pontian ~

 

 

Bismillah,

 

Salam semua…siapa orang Pontian kat sini??..angkat tangannn…hihiii, yang ibu tau kalau geng blogger ibu cuma Lady Ell (selamat ulang tahun yang pertama untuk Aariz Arslan yer babe Winking smile) jer yang tinggal dekat2 ngan ibu, hari nie tak nak cerita banyak..kita tengok pemandangan indah sepetang di Tambak Pontian k…rasa nyaman sepoi2 bahasa bila tubuh disapu angin laut (peh!)….

 

Jap2..nak citer gak siket, semalam ayah tak kerja, jadik petang tue ibu apa lagi, nama pun bekas planner kan?..ada can jek ibu pun plan nak makan Laksa Penang dulu kat Gerai Shima (kat sini ibu tak amek gambar)…selain jual Laksa menu petang popular gerai shima nie cucur udang…sedap woooo…tinggal makan jer kalau malas nak buat sendiri (ngeh ngeehhh)…

 

Dah kenyang makan barulah ayah bawak ibu ngan de boys gi jenjalan kat sini ~

 

tambak pontian

ibuu…kita kat laot…

tambak pontian1

seronoknyer nenal… Smile

tambak pontian2

Winking smile Smile….

tambak pontian3

Red heart

tambak pontian4

Sad smile….sebab nenal jeless ngan adik..

tambak pontian5

calo bete…calooo

tambak pontian6

….…calo buk!

tambak pontian8

calo bete!…...apa ayah laju na jalan nieh?..

tambak pontian9

dulikkan ayah bu…amek gambar nenal kat shini dulu…

tambak pontian10

tak nampak muker nenal…ibu pakai henpon ibu je nie…tapi cantik jugaklah Smile

tambak pontian11

Smile

tambak pontian12

amek gambar adam lak bu!

tambak pontian13

Winking smile

tambak pontian14

Smile

tambak pontian15

Open-mouthed smile

tambak pontian16

dah dah…jom balik, tinggalkan tapak suleman dulu! (kejap no??)

tambak pontian17

naper ayah tak tunggu nenal bu?….(mood jeles tak ilang2 lagik)

tambak pontian18

dah bu…jomlah, ayah dah masok keta tue…jom!

 

p/s ku : ibu yang sibuk na nak jalan nie…boys rilex jer…jalan kat sini adalah dalam 20 menit jer ..danial sibuk dah nak jalan2 tey ell (KL),  pantang naik keta Smile


kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

takde gambar pun dah terliur2 dgr laksa & cucur udang tu.. hi..hi.. jomlah dtg tey ell, nnt boleh jumpa.. dpt tgk 2 hensem boys tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

waaa...
hepi nye...
hehehe...

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

tak lama lagi sampaila tey ell tu he2

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla hehe...sama jer ngan shiela...takleh dengar kalau laksa tue...kecur jer nak makan...insyaAllah, jalan tey ell ker tak nanti hihiii

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ yeayyyy.... =D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas InsyaAllah...gumbira2 di langkawi dulu... =))

larradanish berkata... Reply To This Comment

laksa n cucur udang...yumyum..dengar sudah...tak tgk agi..dah kecur airliur..bab cucur udang tu nnti mai kl..kiteww bawak pi makan coq udang power..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish ye ker larra?...teringin lak nieh...kan?.kan?...uwaaa, nak rasa gak nie...

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

huk alah..namaku disebut disini...patutlah..tersedak2...cantek je aku tengah melantak cucur udang..ngeh..

thnx wish bday aariz...mmuah kat aunty shiela lah..heheh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ sampai sedak2 ko..huahuahua...selamat epy besday yer aariz...muahhh jugak kat dia =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...