Memorable Anniversary Contest By Lelord

memorable anniversary

Bismillah,

Salam semua…pagi2 buta nie ibu tak tidur lagi…mata tak boleh nak lelap, sebab apa? tak tau lah naper kan?…memandangkan banyak masa yang terluang nie (cecewah)..ibu pun nak lah menjoinkan diri dengan kontest dari Mama Najla nie (tue yang sebenornyer)….

Mama Najla nie sporting n happy go lucky orangnyer (bodek siket)…kalau korang penah baca blog dia nie mesti tak der yang sedih2 punya…happy go lucky jer tak pun makannn..biasanyer kalau isteri gembira, rumahtangga pun pasti bahagia…haaa (naik siket bodek)…tapi aku caya ko mesti gembira kan mama najla?…jangan lupa jaga bebaik najla yer…Danial punya tuh..

Okeylah…kali nie kontest dari mama najla aka Lelord nie memang mau kasik sentap jiwang punya…dulu ibu penah buat entri kontest sentap jiwang tahap muntah darah pasal ayah!!…huhuhuhu (nanges sebab kalah)…tapi kali nie ibu jiwang jugak sebab kang kalau tak jiwang tak dapat menyentap jiwa mama ngan papa najla…kang kalah lagik…Crying face

Nyentap jiwa ker?…hihi, Okeylah…ibu terus jer cerita kenangan Anniversary ibu ngan ayah yang paling memorable sekali sepanjang tempoh 5 tahun kitorang bersama nie…sebenarnya, selama 4 tahun yang pertama ayah tak penah sambut Anniversary tuk ibu…sentap jiwa tak??…huhu, bila tak sambut tue maknanyer takder lah prezen2 kan?…

Tapi ibu tak kisahlah…yang penting ibu tau ayah tetap ingat, bila tiba jer tarikh 24 Dec muka ayah hari tue mesti lain. kenapa lain?..ibu pun tak tau…ibu diam, ayah pun diam…sebab ayah tak belikan ibu apa2 hadiah kot…ekeke, tapi ibu diam jer tak cakap2 pun pasal hadiah2 nie…ibu cuma cakap kat ayah “eh abang…hari nie ingat tak hari apa?…hari nie kita kawin lah ayah…hehehe”…ayah senyum2 jer pastue cakap “ abang ingat…”

Tahun lain lak ibu cakap “ hepi anniversary ayahhh…sayang ibu tak??” ayah jawab “sayanggg….” ….pastue senyumm…4 tahun kita sambut macam tue jer…tapi ibu tak kisah pun Eye rolling smile…ibu sayang jugak kat ayah Send a kiss…bertambah2 sayang lagi ada Be right back…..Anniversary yang ke 5 nie ayah tetap ingat, tapi kali nie ayah bagi ibu hadiah larrr…hihihi…suker ibu..In love

Ayah dapat rezeki lebih kot?? agaknyerlah kan?….Alhamdulillah…merasa jugak ibu hadiah anniversary walaupun lambat 3-4 hari…tak kisah lah tue kan?…apa yang ayah bagi kat ibu ya?…jomlah tengok, kongsi hepy ngan ibu sekali..bolehh??

Red heart
Red heart
Red heart
Red heart
jeng jeng jengggg….
Surprised smile 

anniversary
waaa Surprised smile OMG (nak jugakkk)…mekacih ayahhh…Open-mouthed smile
tak penah ibu mimpi nak dapat hadiah anniversary dari ayah.. Laughing out loud
kalau hadiah besday tue selalulah.. Be right back
nie dah 5 tahun kawin baru dapat..hihi  Rolling on the floor laughing
ayah bagi ibu hp nokia c3 (sebab hp blueberry tue adam dah rosakkan..sabor jer) Secret telling smile anak..anak…
lagi satu ayah bagi ibu gelang tangan..(comel jer, ibu sukerrrr) Red heart (Red lipsgeli jer)  Embarrassed smile
ibu tak kisahlah kalau ayah tak sambut or tak belikan hadiah bagai tuk anniversary kita nie..(cecewah…..ikhlas ker aku cakap gini??) Flirt male
tapi kalau ayah bagi ibu lagiiii suker..(yang nie konpem cintaku 100%..siap ngan gelek 45 darjah celcius) Send a kiss

terima kasih lagi sekali ayah..ibu takkan lupa pemberian ayah kali nie..ibu sayang ayah macam selalu…..u r the best husband aka friend I ever had in my life…I’ll never ever let u go no matter wat…luve u never end…nie bodek bukan sebab ibu dapat hadiah yer kawan kawan…sebab memori selama 4 tahun tue yang buat ibu lebih menghargai dan sedar bahawa ayah seorang lelaki yang sangat bertanggung jawab pada keluarga terutama pada ibu dan anak anak (jiwangnya)…itu yang lebih penting!!(saya nak tekan lebih disini)….. semoga ayah diberkati Allah S.W.T selalu…amin ya rabbal alamin.

Jadi Lelord…..selama 5 tahun, nielah Hepy Anniversaryku yang paling memorable sekali…nyentap jiwa ko tak??…muehehehe

Oklah..memandang kontest ko nie tak perlu nak tag2…aku ngan rendah dirinya mengishtiharkan perang saudara kisah Memorable Anniversary Contest By Lelord berakhir di sini. TAPI!! kepada isteri2 yang sudi nak join kontest nie…. sangat sangat dialu2 kan ya sebab kontest nie berlangsung sehingga 16 Jan 2011 (banyak masa lagi)…silakan kelik mana mana link yang telah saya berikan di atas….…semoga anda berjaya.

p/s ku : kali nie nak carik kontest lawak2 lak…ada tak??..muehehe





kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

ehemmm ko nak aku potong markah ke? pesal ko tak letak link kat komen box aku. hahahha ni x baa syarat arr ni

http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/memorable-anniversary-contest-by-lelord.html

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

fuiyo..sweet tu..best juga mcm tu, bila tak expect tiba2 dapat hadiah, 2 pula tu :)

good luck sis, dan selamat tahun baru 2011 :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord aku bukan tak nak letakk...tapi line tenet aku selow benorr..ko tak guna pop up comment...ti aku dtg cuba sedaya upaya letak yer...huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas mekasih dikk...ko lah pembakar semangat ku nak trus berstry kat blog tersayang sis nie...sis tulis, ko mesti baca...cayalah!..maaf yer, line tenet selalu buat hal...nak tinggal komen kat tempat mu selalu prob..jangan merajuk tau..ekeke

Lelord berkata... Reply To This Comment

okies darling good luck, tenkiu join contest.

ekekeke tu enpon biri2 putih ko russak dah ek? seb ade pengganti kan

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

selamat ulangtahun shiela dan suami..semoga kekal bahagia ke akhir hayat...

seronoknya dpt hadiah tu..cantik ..nak satu ?? hehehhe

tahniah ye.. seronok tgok shiela dan anak2..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

lalalalala....~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord huahuahua...biri2 tue dah rosak dimakan dek adam...kena geget2 pun dah rosak...mekacih dah terima penyertaan aku yer.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person hai hana..lamanyer tak dtg sini...mekasih ya wish tue amin...nak satu??...hana na yang mana??..ti kita jumpa kat serdang ya...kat sana ti shiela bagi satu...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ hahaha...senangnya dalam hati...lalalalaa

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif

hehe takdela majuk, saya pun pernah guna broadband..mak aih..siput betul XD

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas BEST!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...