Tahniah MOKSU ~

 

Bismillah,

 

Salam semua…hari nie ibu nak tumpang gembira tuk MOKSU…Alhamdulillah dia dah berjaya capai cita2 nak jadi seorang guru…lama jugak MOKSU kerja sementara kat tempat ibu kerja dulu…skang ne MOKSU dah dapat apa yang dicita2kan…

 

johor

 

Yang paling best tue MOKSU dapat posting kat Johor jer…dekat!…kehkehkeh, padahal ibu tau kalau boleh dia nak posting kat Selangor atau area KL tuh, tapi dah dapat rejeki kat tanah tumpah darah nan tercinta lagi bagus kan?…bukan apa, kalau kat Selangor dekat ngan “bakal” dia…heheh

 

Cuma skang nie tak tau lagi kat mana MOKSU ditempatkan mengajar nanti…sekolah dekat2 ngan rumah ker??..fuh! kuat verangan nie…susah jugak kalau kaunselor nak kaunseling anak kampung sendiri…orang dah kenal kan?..huahuaha…kalau boleh biarlah jejauh siket, tapi kalau sekolah kat Pontian pun okey gak?…kuat lagi verangan…Eye rolling smile

 

Tak kisahlah MOKSU ko mengajar kat mana pun, yang  penting aku tau niat ko memang ikhlas nak jadik pendidik dari dulu2 lagi…TAHNIAH yer, berjaya jugak ko dengan cita2 mu…walaupun akak ko nie sekolah takat SPM jer, dapat duk umah didik anak bangsa yang 2 orang kat umah nie pon jadikklaahhh… Open-mouthed smile

 

Photo0062new

TAHNIAH MOKSU!!

semoga terus berjaya dalam kehidupan dunia dan akhirat!!

orang yang bersabar banyak kelebihannya..

semoga perancangan akan datang akan termakbul jua..AMIN.

 

p/s ku : ibu dapat tumpang gembira pun jadiklah… Smile


kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

emieysandra berkata... Reply To This Comment

tahniah dh berposting..

:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@emieysandra mekasih dik :)

qellissa berkata... Reply To This Comment

congrats to ur sista bebeh!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa mekasih bebeh =))

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

adik sis guru kaunselor?tahniah buatnya :D

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

tahniah..bkn senang nk jadi pendidik...harap kuat semangat

cemomoi berkata... Reply To This Comment

besar amanahnya tu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas yer TE...berat tue...huhu, mekasih ya =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ betul tue babe...tengok aje cikgu kita dulu...bukan main lagi susah dia nak handle kelas kita...huhu =)) mekasih ya!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cemomoi betul tue, besar amanah dia...tapi nak jadi cikgu nie memang orang yang betul2 minat dan ikhlas nak mendidik dari mula2 lagi...memang berat =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

tahniah2....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ penat ko ucap tahniah jer yer?..mekasihh =))

Lelord berkata... Reply To This Comment

bukan mmg slalu dpt tanah tumpah kelahiran ke.. ekekeke adik aku dulu pun cmtu tu gak nu hah dpt kat spg renggam, kalau dpt kat bp pastu skolah cina dpn umah lg dekat jalan kaki jek

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord yeker senang dapar ling?..kawan2 dia banyak yang kena sabah serawak (yg nie pun dia suker lau dapat)...ngan lain2 takder yang dapat tanak tumpah negeri kelahiran..muahaha, tuelah kalau dapat dekat2 ngan umah aku nie ling senang siket aku nak kerjakan dia..hihii

larradanish berkata... Reply To This Comment

tahniahhhh..semoga allah memberkati usaha moksu yg bakal mendidik anak bangsa..amin

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish betul tue larra...amin. =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...