Terima Kasih lak MOKSU :)



Bismillah,


Salam semua…hari nie ibu nak ucap trima kasih lak kat MOKSU, baik betul MOKSU nak belikan ibu handbag…benarnyer MOKSU nie memang baik hati betul ngan ibu, semenjak dia kerja sementara nie lagi2 duk ngan ibu, selalu gak MOKSU belanja ibu ngan ayah n de boys makan2 kat luar … kali nie apa mimpi MOKSU belikan ibu hadiah nie??..


Yang penting ibu suker, heheee…kakak ko nie menjak2 nie Alhamdulillah asik murah rejeki jer…syukur ngan nikmat Allah S.W.T. nie…murah rejeki ko jugak lepas nie ya MOKSU…amin.


P1010217
terima kasih MOKSU…..sayang ko lebih lagi…hihiii
aku memang suker ngan handbag nie…besorr, haha…leh sumbat macam2..


P1010218
nawannyerrr…. Smile


P1010221
motip ada wallet “guess” kat situ naper ek??
hehe…nie tanda barang2 pree…Alhamdulillah…syukur rejeki Allah..
mekasih jugak kat babe Qellissa ya… Smile



p/s ku : tak sangka duk umah pun boleh jugak merasa pakai barang best…rezeki Allah S.W.T. nak bagi, tak kira kita kat mana…syukur Smile






kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

tahniah,
cantik beg tu..ada lebih tak..hehe

Ati Masrif berkata... Reply To This Comment

cantik tu..
mesti mahal deh..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi mekasih...hehe..lebih takder, kongsi jom?..;)

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

merah..warna keberanian dan penuh garang, tapi cantik :)

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

amboi, santeknya...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Ati Masrif takder lah mahal...kalau mahal mesti MOKSU pakai sendiri...hihiii

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas betul...hehe, garang lah sis nie kan?...nak carik kaler pink takder pulak...haha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person santek kan??...ekekeke..mekasih ya hana =))

qellissa berkata... Reply To This Comment

cun babe!!!i suka beg kaler Merah..cun banget!!
Motiff letak wallet Guess tu????

hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa hihihi...motip dia nak jugeekk jer...ekekeke, saja teringat barang kenangan....thanks tau!! =))

larradanish berkata... Reply To This Comment

santek...hakak larra pun nk kena gi cari henbeg meyah jugek ler..kasi sedondon sama makshiela..hehhehehe.memang tk ada lagi koleksi beg meyahh..meyah itu hot!cayalah..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish yeahhh...merah yang hot!!...hehe, apa lagi larra, memang suai lar kalau ngan kita, hot mama...hihiiii, carik kena bagi sedondon gak tau.. =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

bestnye...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ha tuelah...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata... Reply To This Comment

syoknya dapat handbag baru :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@e.l.i.s.s.m.i.e ha tuelah (lagi)...hehe, seronok, Alhamdulillah adik baik hati nak belikan =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...