Update ringkas…besok dah nak gerak ~


Bismillah,



Salam semua…hari nie ibu sibuk packing bag kemas baju ayah, ibu n de boys standby besok nak jalan jalan cuti Malaysia. Lama ibu plan nie…macam entri yang lepas2 ibu cakap nak pergi jalan Langkawi. Danial lak sibuk nak gi tey ell…huahuahua, kita lalu jek lah yer sayang?…



Doakan ibu ngan family selamat perjalanan pergi dan balik tau…maklumlah, selalu ayah bawak keta jalan dekat2 jer..jalan jauh nie kadang2…besok ibu  sambung lagi update entri kalau ada masa bila berenti kat mana2…kalau takder update tue maknanyer ibu tengah syok SS jalan jalan lah tue..khekhekhe..


P1010223
ha…nie adam tengah shibok tulun ibu ngemash nieh…
ambat no ibu ngemashh…adam kan tak shabar nak alan alan nie bu..
ibu tak paham ker??…..nak ashoh lu aju adam nie..
ti tunggu ibu ashoh lambat lar nak gerak…
a’ahh..adam shibok lar 2 3 ari nie……..ote....bubuii…..



P/S ibu : rajin lah kononnyer tue sampai suar londeh2…






kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

selamat bercuti shiela..wah sronotnya..jgn lupa cekelat langkawi utk Hana ye..hehehe

take care, dear!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person mekasih, hampir terlupa cekelat tue..ekeke, InsyaAllah...ti shiela sorok2 dari adam yer..kalau tak dapat sorok makne nya selamat lar...hahaha

qellissa berkata... Reply To This Comment

slamat bercuti babe! semoga segalanya berjalan lancar and have a happy vacation! nak ceklat bounty!!!hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa mekasih babe...thanks ya...InsyaAllah... =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

selamat bercuti...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mekasih =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...