Award dari Masuri ~


Bismillah,


Assalamualaikum semua…hari ni nak buat entri sal award pulak…lama rasanyer cam tak dapat award ni..ekeke, okey kali ni ibu dapat award dari adik Masuri. Sebabnyer cuma hari tu ibu tinggal komen siket kat shoutbox jek pon  n cuba tolong Masuri bila dia ada problem cam kat bawah nun…bukannyer ibu tolong pun, tolong sibok jer…ngeh3…tapi terima kasih lah dik Masuri sudi nak buat award khas macam ni n bagi lak kat blogger2 yang baik hati cam kat bawah ni…sis ambik k ….TQ banyak2!!…


award masuri
Blogger Baik Hati tuuu…
baik hati ker ibu ni??…cuba jawab sikeeettt?…ekeke

Masalah Masuri ialah : di hari kejadian
hrmmmmm....terima kasihla sebab sudi komen...
ape pon, sy x leh setelkan lg masalah nie....x bleh jugak nak follo blog org len.....
bila nak follo...nie yang klua...tiap2 kali....

I don't know how to fix it n the most important thing is...WHY???
uwaaaaaaaaaaaa...............
then, yang komen tue, ad blog yang ada komen, tp dia letak (0) jugak...
Just wanna WHY???
uwaaaaaaaaa......


Masalah Masuri ialah : problem resolved di hari kejadian
Finally....my problem had been settled...thak you so much to amycozzo....

http://storyamy.blogspot.com

Masalah settle ye...Masuri guna Mozilla instead of Chrome....hehehe....
yeayyyy...nak bagi award la...
ni second tym Masuri bg Award selepas Aen tolong ajar buat gmbar kat floating shoutbox...
khas utk mereka yang baik hati tau... terima tau....Korang follo la blog dia k...baik kan? kan? hehe...heppy la...yeayyyy!!!!
eppp!!! x habis lagi...Masuri nak tag beberapa blogger yang try nak tlg n bagi respon tym Masuri dalam kesusahan...Follow diorang gak tau

http://shielasuri.blogspot.com/ http://sitinoorhaniza.blogspot.com/ http://shrakhairi.blogspot.com/ http://merahterusmekarmara.blogspot.com/ http://syafwanposmen.blogspot.com/ http://beforetommorow.blogspot.com/ http://ayinweeweet.blogspot.com/

Amek tau....May God bless u olz!
Bila da amek, gtau kat komen k...daaa

Haaa, nampak link ibu tue…gitulah story dia cemana ibu leh dapat award ni…so mekasih banyak2 kat Masuri ya…kira keprihatinan sis ko hargai jugak. Ambik Red rose ni pulak…ikhlas dari ibu.


P/S ku : Orang memberi, kita merasa….Orang berbudi, kita berbahasa… Thumbs up





kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

berbahasa sungguh kawan aku nieh...

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

nyumnyum.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ a'aahh..mekasih ya kalau ko perasan aku begitu..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia yang ni lagi satu...suker no lari tajuk...lasah kang...ekekeke

maszmadi berkata... Reply To This Comment

wah! dapat award, tahniah.. nanti kalu masz ada masalah leh shiela tolong masz plak yerk..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@maszmadi erk!! bolehlah...tapi nanti bila dah tolong nak award macam ni gak yerk?...ekeke

gurau jer...mana yang boleh di bantu tu shiela tolong jer =))

M.a.s.u.r.i berkata... Reply To This Comment

waaaa...da amek ya...hehehe...nice gitu...yeayyyy

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@M.a.s.u.r.i mekasih ya dah bagi award ni =))

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

dah send watermark kat email sis..
hope u like it..
:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@NARDtheNERD aikk?...nape nard komen kat sini...kat bawah nun entri tuk nak...ekeke

of course lah sis suker...jap lagi sis keluarkan entri watermark tu...suker dedua lak tu...cute3!! =))

thanks banyak2 tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...