Baru dapat relax siket ~


Bismillah,



Salam semua…skang nie ibu dah ada kat Key Ell, baru balik dari Perak dan Langkawi. Semalam 10 jam ada kat atas lebuhraya Utara..penatnyer lah haaaiii…hari nie besday Danial yang ker  4 tahun. Ayah sambut besday Danial kat KL..kita nginap semalam kat Ancasa Hotel…tiap2 kali pergi Perak rumah kakak ibu mesti singgah sini.



Kali nie special siket sebab nak sambut besday Danial…tang cuti2 Malaysia nun  nanti2 ibu citer…nie pasal apa ayah layan Danial sunguh2 nie..kemain lagi sambut besday bagai..sebab ayah ada buat salah lah tue…masa makan malam Perak lagi ayah dah buat salah kat Danial…kes kecemasan terus bawak gi hospital ingatkan dahi Danial kena jahit ker…abih darah dah memancut2 keluar…(ibu nanges dalam hati)..



Memula tue baru jer abih makan Danial nak basuh tangan..ayah pun bawaklah, tapi ayah jalan depan tak tengok2 Danial kat belakang..jalan licin, apa lagi Danial jatuh dalam longkang kat kedai makan tue…muat2 muka Danial dalam longkang tue..setakat jatuh takper lah lagi..ini sampai bocor dahi..memancut darah keluar…nasib baik2 tak apa2…kalau teruk konpem besoknyer kita kensel jalan Langkawi..



Setat dari situlah ayah kemain takut lagi…..ibu apa lagi..tak menangis jer kat kedai makan tue…membebel nak jugek…..siket2 jew(kaber nyer pasal)…..hukhuk, geram ngan ayah tak jaga Danial betul2…skang nie apa jer Danial cakap mesti ayah layan 100%…sayangnyer pasal…lagi2 time besday dia kan…ayah ayah…

Photo0718
wawawawa…seronok hang naaa…
Okeylah..nanti ibu sambung update lagi…



P/S ku : masa gi Langkawi ari tue punyalah rammaii umat muslimin dan muslimat…ada tak nampak ibu dalam TV ari tue?..huahuahua






kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

noraim berkata... Reply To This Comment

seronok ibu berjalan ye. hihi.

qellissa berkata... Reply To This Comment

wah dah sampai kl x calling2 i pon..merajuk ar camni..huhhhh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@noraim seronok nyerrr...ekekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa jangan armajuk babe...i sampai kul 2 pagi malam tadi..nie dah nak gerak balik dah...uwaaa...penat weii

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

kesiannya danial..semoga cepat sembuh ye

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person mekasih hana..pagi esoknyer dah baik luka kat adhi danial tue..syukur. =))

MAPPIAU berkata... Reply To This Comment

alahai siannyer danial, anyway to danial anty ucapkan heppi besday yea, mudahan menjadi anak harapan ibu dan ayah tau :))

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

happy birthday danny...sian plak aunty dengar citer danny jatuh longkang.ish,nak kene ayah tu..paw lebih2 yer..mintak hadiah yg besar punyer!:)

sakan ko jalan beb..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

babe...
die lupa num ko tue...
hahaha...

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

fuh..ngeri dgr sampai bocor dahi..moga dahi Danial pulih semula,

happy birthday Danial :D

apak cikidong berkata... Reply To This Comment

laaaaaaaaaaaa... ibu la yang beratur kat jeti tu ehhh ahahhaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@MAPPIAU mekasih anty dah wish tuk Danial... AMIN. =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ mekasih aunty ell...Danial dah paw ayah...tapi tak abis2 paw lagi nie...hehe...

sakan sakan gak...penat kemain lagi...jalan yang lebih ngan makan2...bab shoping tue kureng banyak babe...hukhuk

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ kehkehkeh...mmg tak hengat..tapi aku dah save dalam phone, bila kucarik2 tak jumpa2...hahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas memula ingat bocor gak..mmg bocor pun TE....tapi tak besar sangat..darah mancut, tapi tak banyak..ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@apak cikidong hahahahahah...ibu lar...

Adzriel AB berkata... Reply To This Comment

10 jam atas jalan? lamanya..jem ke? harap tak dak yg sakit pinggang.. *(^_^)*

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Adzriel AB mau tak sakit??..cuma tak patah jer...huhu

salam kenal =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...