Bawal 3 rasa ~



Bismillah,


Assalamualaikum semua….dah makan?…dah?..bagus lar….ibu pun makan dah, kenyang dari malam tadi tak ilang2 lagi ni, malam tadi ayah Danial ngan Adam masak ikan bawal 3 rasa lah…sedap!! biasanya siakap 3 rasa…abih dalam peti sebok ada bawal jer…entam sajalah labu, sedap gak..


Jom layan kecur air liur siket ~

bawal 3 rasa
ha!...amik kau, segala bahan dok melambak dalam tu...
masak sendiri lah kata, apa nak letak, banyak mana nak letak ikut selera tekak sendiri jer..
tapi yang cik abang sayang i ni duk letak daun bawang melambak gitu banyak sekali naper yer?
sungguh halus sekali hasil air tangan gebu abang sayang i ni...
saja letak gambor besor2 bagi korang mua selera nak makan ti…hehe


Amacam??…sedap kan?…ekekeke, ari tu masa makan kat luar di dalam hati ibu yang suci sedingin salju ini teringin nak makan siakap 3 rasa, tapi naper tah ibu tak order lak…re rupanyer ayah malam tadi ayah buat special ni……macam ayah tau2 jer tekak suci ibu gatal nak makan apa….u r de best lar yah…I sayang u lebih lagi…hihi



P/S ku : makan nak sedaaaaap jek!…buat sendiri?? non hadoo…






kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

lenkali i dtg pontian nak spesel request lauk ni bleh tak babe?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa alololo...boleh jer babe, ti i request ngan abang sayang i k..ekeke, tapi nak datang tu inform awal2 tau... :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

babe oiii...
pas dua bulan baru leh jumpa sheila n makan...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata... Reply To This Comment

alahai sedapnya..terus rasa nak makan..mana nak cari? hehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ akakaka...tak dapek den nak menolong nya hai...

Bulan berkata... Reply To This Comment

best nie kak shiela.mama selalu masak bawal 3 rasa nie.wahh.windunye kat mama

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@e.l.i.s.s.m.i.e akaka...susah lah cenggini, kena gak gi makan kat luar ni...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Bulan apa lagi, balik umah suh mama buatkan tau...nanti kempunan lak.. :)

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

wei sapa yg suri rumah neyh?
tp ada gaya hasil chef tu...

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

sampai kat sini baunya..
nampak mmg sedap sungguh,
bila nak jemput kami mkan..:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ akulah suri rumah, jaga anak ngemas umah...tapi abang aku nak jadik chep...tu pasal, takkan tak bagi kalau dia nak tunjuk skill...sebattt..akaka

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi alolo, ciannyer sampai terbau2...sedapkan?...jomlah dtg umah, ti hidangkan lauk ni...hehe

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

bawal pun sedap apa..lagi banyak isi kan?

siakap 3 rasa pernah makan sekali..tapi tak dapat banyak isi pun =_=

suka makan ikan kembung lagi..ki3

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas haaa...lama tak datang ya?...marah ni...ekeke

tulah bawal pon sodaap...kalau siakap tu kena bagi size besar baru puas nak makan..

ikan kembong??...memang feberet goreng kunyit makan ngan sambal belacan jek! :)

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

@Shiela Latif ki3..line internet tahap siputla sis..hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas samalah kita...tahap sipot tut dah ni...den rasa cam nak baling lam lubang tut jek...lepas tu flush kan dia....saboooo jelah

larradanish berkata... Reply To This Comment

mak shiela...aduhh bes nya..en latip selalu masakkan..lepas ni kasik dia jd surirumah pulak..ko pegi bekerja pulak..hehhehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish akakaka....niat dihati tak sampai gitu sekali...cukuplah dia rajin nak masak jek...sedap larraaaa...hingga menjilat jariii...hi2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...